reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

ja sie nie naucze ...juz mam 4 testy kupione ale z alllegrokasetkowe. jutro na necie poszukam tych własnie niebieskich ....bo znajac siebie od 7 dnia po owulce bede testowac i młotem mi tego nikt nie wybije .....

raz sie zyje ....

Kochane ja sie zbieram do chłopców , ale jak Tomus spi to wpadne do was ....moze siee Pyszczek jednak złamie :)

reklama
a ja już myślałam,że byłaś w łazience zrobić test:-):-):-):-)
kobieto ale nas trzymasz:-):-):-):-) uparciuch!!!!:-p:-p:-p:-):-):-)

Heheh Dziewczyny a skąd wiecie że mi się uda tym razem?? :-) Jestem uparta ze strachu przed niepowodzeniem, ale mam iskierkę nadziei..:tak: dużą iskierkę :tak::tak:

Anufifi wpadnij jak będziesz miała czas :-)

co racja to racja:-):-):-)
kurcze 15`sta a ja dalej mam sajgon na środku pokoju:-):-):-):-)
echh baby:-):-)jesteście jak narkotyk:-):-):-)

A ja z obiadem jeszcze w lesie :baffled: Musze się wziąć :tak:
Heheh Beti masz rację :tak: wciąga, wciąga miłe towarzystwo :-)
Anufifi i nawzajem ! :-)

Jak Wy idziecie to ja też ten obiad robić, Anufifi do chłopców, a Beti do sprzątania pokoju :)

uparty pyszczek.nie chce zrobic testu a my tu czekamy..ja mykam zjesc zupke bo zglodnialam toche.

kicia dzwonil wczoraj ponoc i ercan z nim rozmawial ale nie wiem co bo mnie w domku nie bylo,ale nie wysila sie za bardzo do kontaktu z dziecmi...

taak musowo:-):-) powywalam wszytsko z szaf i zadowolona siedze z Wami hehe:-):-) masz rację Pyszczku wciąge te miłe towarzystwo tu:tak::-)
Kiki może ma napięcie przed...:-):-) przejdzie mu, i tak pewnie za Wami tęskni tylko ta facetowska duma mu nie pozwala:tak:

idę sprzątać, bo mój jak wejdzie to się przerazi , że to wszystko wydaje i znowu na zakupy trzeba będzie: -):-):-):-)

buziaczki**********
będę zaglądać:-):-)

reklama
hej babeczki...ale zescie naskrobaly...
Pyszczek ja bym na twoim miejscu nie wytrzymala skoro masz 2dni do @!!
ja sie zastanawiam czy sobie jakos niebawem testu nie czasnac bo ta niepewnosc mnie dobija...co myslicie??
a ja zaraz do domku uciekam...

Do góry