reklama
Gosica
Fanka BB :)
Dziewczyny, naprawdę dziękuje Wam za pamięć. Ale przeżywacie razem ze mną, wiem ze nie jestem sama. Nadal nie mam wyników. Przeginają. [emoji30]
Szczypiorkowa, o to córka już wie o ciazy. U nas mąż chciał mówić starszemu synowi ale zabroniłem. Jakoś mam złe przeczucia, chyba wole czeka przynajmniej do tego 7/8 tyg kiedy będziemy sprawdzali serduszko. Musi być Igor z siusiakiem.
Leeleth, obiecuje ze jak tylko poznam betę to dam Wam znać w trybie ekspresowym.
Biorę głęboki oddech, tez możesz! [emoji51]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Szczypiorkowa, o to córka już wie o ciazy. U nas mąż chciał mówić starszemu synowi ale zabroniłem. Jakoś mam złe przeczucia, chyba wole czeka przynajmniej do tego 7/8 tyg kiedy będziemy sprawdzali serduszko. Musi być Igor z siusiakiem.
Leeleth, obiecuje ze jak tylko poznam betę to dam Wam znać w trybie ekspresowym.
Biorę głęboki oddech, tez możesz! [emoji51]
mihasiaaa
Gosica
Michasiaa, masz racje to jest mega stresujące. Licze naprawdę na ten przyrost tym bardziej ze poziom beta jak na 5 tydzień mam nisko [emoji29] Boże, niech mnie przynajmniej ten przyrost pocieszy.
reklama
Gosica
Mihasiaaa, będą na pewno. Moja próbka poszła do labu z kolejnym kurierem. Myśle, ze najpóźniej wyniki powinny być OK.20:20- tak przynajmniej wynika z historii moich dotychczasowych wyników w systemie.
Podziel się: