reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Dziewczyny, naprawdę dziękuje Wam za pamięć. Ale przeżywacie razem ze mną, wiem ze nie jestem sama. Nadal nie mam wyników. Przeginają. [emoji30]
Szczypiorkowa, o to córka już wie o ciazy. U nas mąż chciał mówić starszemu synowi ale zabroniłem. Jakoś mam złe przeczucia, chyba wole czeka przynajmniej do tego 7/8 tyg kiedy będziemy sprawdzali serduszko. Musi być Igor z siusiakiem.
Leeleth, obiecuje ze jak tylko poznam betę to dam Wam znać w trybie ekspresowym.
Biorę głęboki oddech, tez możesz! [emoji51]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Gosica, ale mi serce zabiło jak zobaczyłam, że napisałaś, a tu lipa, wyników nie ma. Cieszę się, że nam dałaś znać! No i niech już te wyniki będą!

@Gosica wiem co czujesz. Ja jak leżałam w 5 tyg ciąży bo dostałam plamien, to tez czekalam na wynik bety z ogromnym stresem. Mnie to wykańczało i sobie obiecałam, że nie będę chodziłam na betę w kolejnej ciąży

Napisane na LG-H870 w aplikacji Forum BabyBoom

Michasiaa, masz racje to jest mega stresujące. Licze naprawdę na ten przyrost tym bardziej ze poziom beta jak na 5 tydzień mam nisko [emoji29] Boże, niech mnie przynajmniej ten przyrost pocieszy.

reklama
Mihasiaaa, będą na pewno. Moja próbka poszła do labu z kolejnym kurierem. Myśle, ze najpóźniej wyniki powinny być OK.20:20- tak przynajmniej wynika z historii moich dotychczasowych wyników w systemie.

Do góry