reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Trzymam Cię za słowo, że tak będzie hehe ;):D
Jak obie różne, to człowiek sobie nadzieję robi ;) że drugie dziecko innej płci, no co zrobić.

W ogóle jak zajdę, to 5 minut po pozytywnym teście ciążowym pojadę do sklepu i kupię wszystko na co miałam przez czas diety ochotę, o taaaaaak! :D to będą takie moje urodziny, dzień dziecka i gwiazdka w jednym :-D
Ahahahaha haha [emoji23]
A co by miało się nje udać ;)

* o mnie: 2 córy, 'walczymy' o syna :)

reklama
Dziewczyny mam dylemat... brać ten magnez i wapń w staraniach na dziewczynkę? Suplementowwc się?

Drży mi powieka odkąd biorę magnez lol chyba mam niedobór

Anija w sumie ma to sens. Z jednej strony organizm kobiety powinien być wypłukany , ubogi w różne składniki , lekko marny heh

A z drugiej strony ta wapń i mg śni mi się po nocach.

Miciurka co sądzisz ?

Dziewczyny ja załatana ale piszecie ze nie nadrobię wszystkiego
Biedronka gratuluje kreseczek!!
Staraczki oby szybko były dwie kreseczki
U mnie dość ciężko już, zaczęłam 34 tc wiec juz niedługo. Synów w 38 tc urodziłam. I nuby bym chciała rodzic ale się boje strasznie.
Ja również w każdej ciąży masakra mdłości. Teraz trzecia to już jakiś hardcore bo mdłości non stop wracają. Wyznacznikiem to nie może niestety być.
Szczypiorkowa u mnie biust teraz mega mega duży, tez to był pierwszy objaw ciąży u mnie. Do tego mdłości, słabości. Brzuch wg wszystkich dziewczynkowy a chłopczyk w brzuszku. Przyrost bety duży itd. Ramzi tez na dziewczynkę.

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

U mnie pierwszy objaw obu ciąż, jeszcze zanim testy robiłam, to zmęczenie. Tzn taka zadyszka. Przeszłam z salonu do łazienki i oddech musiałam łapać, jakbym maraton przebiegła :D

Temp mi dzisiaj poszła mocno do góry, więc nie miałam nadziei robiąc testy iwu, a tu nagle o godz 18tej test owu ruszył :eek: pozytyw to to jeszcze nie jest, no ale prawie :eek: o co chodzi ja się pytam :confused:

reklama
Ja myślę że każda z nas ma inne objawy ciąży a już napewno płci :) myślę że jedyne co (a i nie zawsze) to możliwie różnice pomiędzy jedna a druga ciąża i wł ewentualnej płci. :)

* o mnie: 2 córy, 'walczymy' o syna :)

Do góry