reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Trzymam Cię za słowo, że tak będzie hehe ;):D
Jak obie różne, to człowiek sobie nadzieję robi ;) że drugie dziecko innej płci, no co zrobić.

W ogóle jak zajdę, to 5 minut po pozytywnym teście ciążowym pojadę do sklepu i kupię wszystko na co miałam przez czas diety ochotę, o taaaaaak! :D to będą takie moje urodziny, dzień dziecka i gwiazdka w jednym :-D
Ahahahaha haha [emoji23]
A co by miało się nje udać ;)

* o mnie: 2 córy, 'walczymy' o syna :)

reklama
Dziewczyny mam dylemat... brać ten magnez i wapń w staraniach na dziewczynkę? Suplementowwc się?

Drży mi powieka odkąd biorę magnez lol chyba mam niedobór

Anija w sumie ma to sens. Z jednej strony organizm kobiety powinien być wypłukany , ubogi w różne składniki , lekko marny heh

A z drugiej strony ta wapń i mg śni mi się po nocach.

Miciurka co sądzisz ?

Dziewczyny ja załatana ale piszecie ze nie nadrobię wszystkiego
Biedronka gratuluje kreseczek!!
Staraczki oby szybko były dwie kreseczki
U mnie dość ciężko już, zaczęłam 34 tc wiec juz niedługo. Synów w 38 tc urodziłam. I nuby bym chciała rodzic ale się boje strasznie.
Ja również w każdej ciąży masakra mdłości. Teraz trzecia to już jakiś hardcore bo mdłości non stop wracają. Wyznacznikiem to nie może niestety być.
Szczypiorkowa u mnie biust teraz mega mega duży, tez to był pierwszy objaw ciąży u mnie. Do tego mdłości, słabości. Brzuch wg wszystkich dziewczynkowy a chłopczyk w brzuszku. Przyrost bety duży itd. Ramzi tez na dziewczynkę.

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

U mnie pierwszy objaw obu ciąż, jeszcze zanim testy robiłam, to zmęczenie. Tzn taka zadyszka. Przeszłam z salonu do łazienki i oddech musiałam łapać, jakbym maraton przebiegła :D

Temp mi dzisiaj poszła mocno do góry, więc nie miałam nadziei robiąc testy iwu, a tu nagle o godz 18tej test owu ruszył :eek: pozytyw to to jeszcze nie jest, no ale prawie :eek: o co chodzi ja się pytam :confused:

reklama
Ja myślę że każda z nas ma inne objawy ciąży a już napewno płci :) myślę że jedyne co (a i nie zawsze) to możliwie różnice pomiędzy jedna a druga ciąża i wł ewentualnej płci. :)

* o mnie: 2 córy, 'walczymy' o syna :)

Do góry