reklama
Kruszynka123
Fanka BB :)
No jasne wszystko co poprawia jakość nasienia jest chlopczykoweConcieve plus potwierdzam. Ja używałam, chociaż wtedy o tym nie wiedziałam i mam synka
Napisane na LG-H870 w aplikacji Forum BabyBoom
[emoji6]
Napisane na WAS-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom
szczypiorkowa12345
@Grabcia123 ja juz ciążowa [emoji41] 7tydzien, po siadło na 4rtym cyklu. Dziewczynki robiłam 'kroliczkowo' jak tylko kalkulator o kinie pokazał mi dni plodne [emoji23] obie miały być chłopcami, wyszło inaczej teraz planów chłopak i na to liczę choć miałam nieziemskie przygody z poczęciem...
* o mnie: 2 córy, 'walczymy' o syna
Grabcia123
@szczypiorkowa12345 o matko, jak super!!! gratulacje i trzymam kciuki za chłopca..ja wlasnie przeszukuje forum i spisuje co na dziewczynke tylko jeszcze z tymi testami owu mam problem ile mają dziewczynki??
szczypiorkowa12345
Ale co mają?@szczypiorkowa12345 o matko, jak super!!! gratulacje i trzymam kciuki za chłopca..ja wlasnie przeszukuje forum i spisuje co na dziewczynke tylko jeszcze z tymi testami owu mam problem ile mają dziewczynki??
Kruszynka123
Szczypiorkowa
GRABCI chodziło o to ile mają lat pewnie [emoji6]
GRABCI chodziło o to ile mają lat pewnie [emoji6]
kitqa
Szczypiorkowa dokładnie jeden na tydzień to spoko. Też w ciąży miałam na nie ochotę i robiłam je sobie sama, na pewno były zdrowsze. A ta moja kuzynka to prawie codziennie je jadla! Zdarzało się nawet ze męża o 12 w nocy wysylala po hot-doga haha : )
Miciurka dzięki za zaproszenie, z chęcią wpadnę na wakacje
Piwo dziewczynkowe dla obojga partnerow, a co z whiskey? Lub w ogóle z alkoholem? Choć teoretycznie i praktycznie zakwasza organizm wiec w ogóle odpada prawda? Dla obojga partnerow?
@Grabcia123 na dziewczynkę to działacie do pozytywnego testu, według naszych teorii.
Napisane na WAS-LX1A w aplikacji Forum BabyBoom
Miciurka dzięki za zaproszenie, z chęcią wpadnę na wakacje
Piwo dziewczynkowe dla obojga partnerow, a co z whiskey? Lub w ogóle z alkoholem? Choć teoretycznie i praktycznie zakwasza organizm wiec w ogóle odpada prawda? Dla obojga partnerow?
@Grabcia123 na dziewczynkę to działacie do pozytywnego testu, według naszych teorii.
Napisane na WAS-LX1A w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
kredkaczarna
Jedna z nas tylko zapomnialam nicku
Napisane na SM-G955F w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na SM-G955F w aplikacji Forum BabyBoom
Podziel się: