Belle-Tak bierz od 4 nawet do 6 , zacznij of 4 i powinnas zauwazyc roznice po sluzie, ps.pokaz test i wykres? Ja bym jeszcze poczekala nast.pomiar u mnie test pozytyw 12 , w cd14 jeszcze temp na dole a cd15 juz ppdzlo wyzej ,
Leeleeth- wiadomo jak jest mozliwosc to sie mysli [emoji23], no zobaczymy co bedzie z moich terazniejszyxh staran, ale na biezaco podpytuje laski ktore siedza w egs co jest co bo nie raz jak gadaja to huk wie o co chodzi takze napewno donry mikroskop, ph meter cala redzta i duzo prob potrzeba,
Kitqa- jak bede expertka [emoji23] a nie jestem jak narazie [emoji28] to zapraszam do mnie hahahah [emoji14]
Ja wam.moge napisac co ja i maz bierzemy
Ja- lukrecja 2 tabl x425mg i zurawina 25tys mg @-O ,
Mąz- lukrecja 3 tabletki , szyszki chmielu 2tabl, OLE (ale.mysle ze juz jakbyamy mieli sie suplementowac dalej to OLE bym juz mezowi nie podawała)
Ciepla kapiel przed staraniami,piwo dla.meza z 1-2 h przed staraniami, ja - replens co 2 dzien az do owu , ostatni raz w nocy przed staraniami - po staraniach w tym cyklu trzymam.ph na poziomie 4,podkakiwalo do 5 ale zbijałam caly czas
Rephresh polecam jesli mozecie bo to jest taki "inteligentny"[emoji23] zel
- on wyrowna do 4 ph i trzyma czyli jak masz za malo to podwyzy do ph4 a jak za duzo to obnizy
Natomiast replensem mozna wybic wszystko bo on zakwasza czyli nawet jak ma sie ph 3 i sie dorzuci replensu to obnizy jeszcze nizej a ponizej ph 4 wszystko sie wybija,mam nadzieje ze to wam troche naswietli temat lubrykantu (na dziewczynke)
A na chlopca jesli juz musowo trzeba zelu to conceive plus lub preeseed sa 2 ktore sie nadaja ,
Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom