reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

1519718300-48e57d3e74030a15-aaaaaa.png

O ten mi chodzi

Napisane na LG-H870 w aplikacji Forum BabyBoom
Z tego co pamiętam to ten nie reguluje ph tylko ja obniża a rephres właśnie reguluje utrzymując na właściwym poziomie przez dłuższy czas.

reklama
Kura-adminka na babydust forum jest w ciazy z chlopcem ,ma 2 corki a robila tylko baby dust nawet bez diet itp. A pisze ze wczesniej komninowala inaczej z soda i suplami i nie wychodzilo , mysle ze masz super szanse na chlopca bo tam naprawde dobry wynik maja te 2 stosunki 24 i 48hpo pozytywie,

Belle- 1 tabl 5 tys, ja bralam 2 tabl a teraz zwiekszylam po czytaniu ze dziewczyny biora po 25-50tys. To weszlam na te min.25tys. Oczywiscie wziete z udanych staran o corke z zagranicznych forum.

Leeleeth- to musi byc pasteryzowane bialko jajka, to jakby samo sie oddziela, po inkubacji i tylko potrzeba tej dawki z dolu a cjlopcy sa blisko bialka jajka takze nic nie oddzielasz ja to bym robila w strzykawce bo wydaje mi sie ze prosciej, bo wtedy dziewczybki na dole u ujscia strzykawki ze tylko wyciskasz delikatnie troszke, pod mikroskop i spr.

Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom

Kura-adminka na babydust forum jest w ciazy z chlopcem ,ma 2 corki a robila tylko baby dust nawet bez diet itp. A pisze ze wczesniej komninowala inaczej z soda i suplami i nie wychodzilo , mysle ze masz super szanse na chlopca bo tam naprawde dobry wynik maja te 2 stosunki 24 i 48hpo pozytywie,

Belle- 1 tabl 5 tys, ja bralam 2 tabl a teraz zwiekszylam po czytaniu ze dziewczyny biora po 25-50tys. To weszlam na te min.25tys. Oczywiscie wziete z udanych staran o corke z zagranicznych forum.

Leeleeth- to musi byc pasteryzowane bialko jajka, to jakby samo sie oddziela, po inkubacji i tylko potrzeba tej dawki z dolu a cjlopcy sa blisko bialka jajka takze nic nie oddzielasz ja to bym robila w strzykawce bo wydaje mi sie ze prosciej, bo wtedy dziewczybki na dole u ujscia strzykawki ze tylko wyciskasz delikatnie troszke, pod mikroskop i spr.

Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom

Jak Wam to wyjdzie to przysięgam że też w to pójdę [emoji23][emoji85]
Myślałam, że mnie to nie weźmie ale siedzi w głowie i nie puszcza [emoji1307]
Trzymam kciuki!

atdc9vvjktz16vlw.png

PINK BABY DUST NEEDED [emoji166][emoji166][emoji166]

Kura33 no i dobrze, ja też bym leciała baby dust lub/i 3stsunki w płodne ;)
Trzymam kciuki za test! [emoji110]
Miciurka szkoda że nie ma cie w pl to byśmy się zrzuciły i razem otworzyły przydomowe laboratorium [emoji48]
Jesli dobrze kojarzę to tylko dwie rodziny w moim kręgu mają trójkę dzieci i one mają dzieci naprzemiennej płci :) w sklepie w niedzielę (nie wiem co poczne jak zamkną mi supermarkety w niedzielę :( ) widziałam małżeństwo z dwoma synami i jedna malutka córeczka [emoji7] aż się na nich gapilam a oni przez to na mnie z dziwna mina haha
Czyli można!

Napisane na WAS-LX1A w aplikacji Forum BabyBoom

A teraz pytanie techniczne.
Test owu pozytywny w sobotę o 10 ,o 16 już był ciut jaśniejszy. W niedzielę ból jajnika,dużo białkowego śluzu u mnie typowe objawy. Minęło dwa dni a temperatura się nie podniosła,co to znaczy?
Mierze tempke trzeci cykl i było że na dzień po owu szła w górę a teraz nic:dry:

Kura33 no i dobrze, ja też bym leciała baby dust lub/i 3stsunki w płodne ;)
Trzymam kciuki za test! [emoji110]
Miciurka szkoda że nie ma cie w pl to byśmy się zrzuciły i razem otworzyły przydomowe laboratorium [emoji48]
Jesli dobrze kojarzę to tylko dwie rodziny w moim kręgu mają trójkę dzieci i one mają dzieci naprzemiennej płci :) w sklepie w niedzielę (nie wiem co poczne jak zamkną mi supermarkety w niedzielę :( ) widziałam małżeństwo z dwoma synami i jedna malutka córeczka [emoji7] aż się na nich gapilam a oni przez to na mnie z dziwna mina haha
Czyli można!

Napisane na WAS-LX1A w aplikacji Forum BabyBoom
'trza' było lecieć do nich po przepis na córkę... Eh nie mądra Ty [emoji23]

Ale luz... Jakoś 2msc temu byłam z moimi córkami, widziałam wł 2corki plus 1 mały książę. I też stałam jak głupia i naprawdę miałam podejść ale mój mąż stwierdzil że już całkiem mi na mózg siadło [emoji23]

* o mnie: 2 córy, 'walczymy' o syna :)

Aaaaa aaaaa aaaaa!!!! [emoji7] [emoji7] [emoji7]
Dzowni mąż, i pyta czy NAM kupić kebaba bo wraca z pracy i czy Igor nie ma ochoty [emoji39][emoji41][emoji7]
Hahaha dostałam równoczesnie takiej radości że medalami że na uszach się wzniose i lekkie uczucie strachu a co jak nie... [emoji52]

* o mnie: 2 córy, 'walczymy' o syna :)

reklama
@Miciur_ka to napisz proszę jakie teraz suple i kiedy brać . Bo się pozmieniało a Ty jesteś na bieżąco ;) Dziękuję:)

Do góry