reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Leeleeth pstryknij fotkę z pięknym słoneczkiem i pokaż. Na wschodzie szaro i ponuro.
Pomyślności na badaniach. Zdrówka dla synunia i uściski od ciociów z forum ;)

Leeleeth pstryknij fotkę z pięknym słoneczkiem i pokaż. Na wschodzie szaro i ponuro.
Pomyślności na badaniach. Zdrówka dla synunia i uściski od ciociów z forum ;)

1519373549-8f34cf77ee7a689e-aaaaaa.jpeg

Przez brudne szyby mojego samochodu [emoji23]
[emoji295]️ dla Was cioteczki [emoji8]

atdc9vvjktz16vlw.png

PINK BABY DUST NEEDED [emoji166][emoji166][emoji166]

Szczypiorkowa nie nie snilas mi się :-D Ty po prostu będziesz miała Igora i już nawet mój sen tego nie zmieni ;-)
Leeleeth trzymam kciuki za badanie ✊✊✊
Leeleeth to jak się już spotkamy to może zrobisz naszym pociechom sesyjke zdjeciowa? ;-)

Ostatnia edycja:
Szczypiorkowa nie nie snilas mi się :-D Ty po prostu będziesz miała Igora i już nawet mój sen tego nie zmieni ;-)
Leeleeth trzymam kciuki za badanie [emoji110][emoji110][emoji110]
Leeleeth to jak się już spotkamy to może zrobisz naszym pociechom sesyjke zdjeciowa? ;-)
Prawidłowe wytłumaczenie [emoji39][emoji41][emoji7]

* o mnie: 2 córy, 'walczymy' o syna :)

Leeleeth trzymam kciuki za badanie [emoji110][emoji110][emoji110]

A pewnie ode mnie bez zdjeć nikt nie wychodzi [emoji7][emoji23][emoji23][emoji23]

atdc9vvjktz16vlw.png

PINK BABY DUST NEEDED [emoji166][emoji166][emoji166]

Kruszynka, wyspałaś się? Już nerwy poszły? :)

Leeleeth daj znać po, trzymamy kciuki!

Dziewczyny czy Wy wiecie może czy w ciąży można brać cytrynian magnezu? Ginekolodzy często zapisują magnez, ale nie cytrynian chyba? A ten niweluje zaparcia, więc w ciąży by się mógł przydać. Co myślicie? :confused:

reklama
Do góry