reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Bershka mnie też wzięło na dziecko :tak: Z każdym miesiącem staran bierze mnie coraz bardziej. Hehe, ja poczekam do ciąży z kupowaniem, bo mój M to by pomyślał że całkiem zwariowałam jakby mnie z ciuszkami zobaczył :-D ale upatrzeć sobie mogę! ;-)

reklama
Pyszczku Ty masz już po owulce raczej, tak myślę :dry:

czujesz coś ? masz przeczucia ? ja pamiętam, że cycuchy bolały tak 4 dni przed małpą i śluz biały ciązowy już się wydzielał.

anufifi wozki te co napisalas to chorujesz obecnie na nie tak??
ja ubranka dla coreczki kupowalam w usa bo strasznie tanie byly...do dnia dzisiejszego mam jeszcze zapasy haha...tez mialam pare ubranek z Earlt day z londynu speru ubranka,w 5-10-15 tez kupilam pare ubranek jak byly mega wyprzedaze...
tak naprawde nie wiem gdzie w polsce mozna jakies ubranka dla dziecka kupic w przyzwoitej cenie;-(
a buty dla dzieci gdzie kupujecie?ja wlasnie stoje przed tym problemem i nie wiem gdzie kupowac??
Pyszczek jak mieszkalas w anglii to pewnie kupowalas w primarku??;-)super sklep i zawsze pelno ludzi;-)
Kicia no co ty mowisz z tym buzzem jakto sie wywrocil?znam dziewczyne na bb ktora tez ostatnio mowila ze ledwo zlapala buzza z dziekiem w srodku ehh chyba nie ma idealnego wozka??

Dzień Dobry :-)

Oooo widzę, że szlalejecie z zakupami ;-):-D
Ja miałam wielofunkcyjny ABC Design Astro, bardzo byłam zadowolona. Ale jak przyszła pora spacerówki, to stwierdziłam, że mi taki duży wózek niepotrzeby i szybko sparzedałam. I kupiłam leciutkiego Maclarena XLR, to jest rewelacyjny wózek typu parasolka. Zajmuje mało miejsca w bagażniku samochodowym, a my lubimy podróżować i ważna jest dla nas przestrzeń bagażowa.
I teraz nie kupiła bym już napewno 3 funkcyjnego wózka, tylko tego Maclarena XLR, bo on jest parasolką 0+, która rozkłada się na płasko i ma taką wkładkę wsztywniającą gółwkę dla noworodka.

PYSZCZEK, ja najbardziej lubię kupawać ubranka dziecięce w H&M... są boskie :-)

w Primarku sama się obkupiłam m-c temu, pełno ludzi to prawda ale ciuszki super, w centrum na Oxford street, o tym primarku piszecie ? a Buty ja zawsze i niezmiennie z Bartka

witam dziewczyny,

anufifi super fotki zarabiste,pamiatka na cale zycie.

czarodziejka fajny brzusio

pyszczek.sylwia.bereshka,kicia,margarita,sylwia i wszystkie pozostzale dziewczyny pozdrawiam.

beti gdzie sie podziewasz.opuszczasz nas ostatnio!

aga i jarzebinka jak samopoczucie?

co do wozkow to ja tez maniaczka przy trojce dzieci mialach ich tyle ze nie latwo policzyc,musialabym fotki przegladnac by zliczyc,obecnie podobaja mi sie wozki w polsce i chce tym razem wozek z polski,dobrze ze popisalyscie jakie wozki dobre w polsce to wezme sobie to pod uwage..musze brac sie za obiad,kartofelki mam dzisiaj,rybke i surowke,pychotka...

Bershka tak ja już po owulce, miałam monitoring więc wiem że była koło 12go-13go dc. Przytulanka były wtedy, więc teraz czekanie... Na razie nic nie czuję :confused: nadzwyczajnego, ale do @ jeszcze co najmniej 7 dni, więc może jeszcze za wcześnie. A śluzu pewnie i tak nie rozpoznam, bo biorę luteinę dopochwowo, więc i tak mi się cały czas leje..:sorry2:

Do tej pory tak naprawdę w jednym cyklu starań czułam się inaczej przed terminem @, bolał mnie dziwnie brzuch, nie mogłam spać i czułam się jakby coś się działo, naprawdę....okres spóźnił mi się 5 dni, na tescie ciążowym była druga słaba kreska.....a potem @ przyszła i to bardzo obfita...myślę że wtedy mogło cos być, ale się nie utrzymało..

Ciekawe jak będzie teraz..

tak Bershka w tym samym bylam;-)kupowalas dla siebie czy dziecka??ceny maja rewelacja
kiki750321 a mialas wozki firmy quinny byl mutsy??

reklama
w Primarku kupowałam ciuszki w tym roku dla siebie a trochę dla męża i synulka, w ramach rekompensaty za zeszły rok, kiedy to nic sobie nie kupiłam :angry:;-)

ceny sa niskie od 2- 20 funtów max :tak:

Do góry