reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Anufifi chyba mailo byc do mnie nie do Kiki ;-)
skretna tylna os tez mi sie zle prowadzila ale przednia naprawde rewelka jak piorku sie skreca itp.

Gie-oska spacerowka spora, Oli ma teraz 2 latka i spokojnie sie miesici.
ale powiem szczerze ze malo korzystalismy bo najpierw gondola, pozniej fotelik, a pozniej kupilam tez maclarena i zadko juz uzywalam mutsy bo to bylo lato i nie chcialo mi sie tachac mutsy po schodach :tak:

reklama
No widzisz Anufifi ja jak się uspokoję to i niejedną mądrą myśl potrafię wymyślić! Heheh...a Dziewczyny - z ciekawości - gdzie są najfajniejsze ubranka dla niemowląt? Gdzie Wy kupowałyście? Ja ostatnio byłam w Smyku, tam widziałam dużo fajnych..

mi tez sie buzz podobal ale sie wyleczylam jak zobaczylam kiedys jak dziecko leci razem z wozkiem....
poza tym siedzisko kubelkowe jak dla mnie to porazka jak dla maluchow (ze wzgledu na kregoslup)!!!

No widzisz Anufifi ja jak się uspokoję to i niejedną mądrą myśl potrafię wymyślić! Heheh...a Dziewczyny - z ciekawości - gdzie są najfajniejsze ubranka dla niemowląt? Gdzie Wy kupowałyście? Ja ostatnio byłam w Smyku, tam widziałam dużo fajnych..

ja kupowałam właśnie w Smyku i w 5-10-15 w Chicco są super ale z ceną przesadzają, polecam tez Cubusa a tak na parwdę to Early Days z allegro ( body, pizamki, skarpetki) CUDO !!!

Oczywiscie KICIU to Ciebie ...przepraszam ...
kubełkowym siedzonkom mówie zdecydowane NIE

JA OBECNIE JESTEM PRZY CASUAL PLAY ..., PEG PEREGO , JANE , I TEN MUSTY MUSZE ZOBACZYC ....HEHE...OBY BYŁ MI JESZCZE POTRZEBNY

Dzięki Bershka :)
Zobaczę sobie na necie, może coś juz upatrzę...tak na przyszłość ! :-) Mam nadzieję że niedaleką przezłość...

no pewnie Pyszczku, już w niedalekiej przyszlości, ja jak nie byłam jeszcze w ciazy miałam już w domu kilka ciuszków maleńkich :tak:;-) tak mnie wzięło na dziecko :-)

Heheh Anufifi będę grzeczna :-) W Next są super ubranka, wiem bo przez rok mieszkaliśmy w Londynie i często chodziłam tam po zakupy do Nexta z koleżanką dla jej malutkiej córci...słodkie ciuszki ;-)

reklama
Do góry