reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Według teorii plemniki meskotworcze naładowane są dodatnio a zenskotworcze ujemnie, a komórka jajowa w zależności od wielu czynników może zostać naładowana ujemnie lub dodatnie które przyciąga do siebie odpowiednie plemniki. Dlatego Liczba plemników, otaczających komórkę, nie ma żadnego znaczenia. Jeśliby komórkę jajową otaczało 70% plemników żeńskich - naładowanych ujemnie, a komórka jajowa byłaby w obecnej chwili naładowana także ujemnie, wtenczas przyciąga tylko i wyłącznie plemniki naładowane dodatnio, pomimo tego że będzie ich dużo mniej.
Spożywanie produktów ma największy wpływ na polaryzacje jaja. Jeśli spożywamy dużo produktów o wysokim ph, wtenczas komórka przyciągać będzie plemniki męskie.
Jeśli zas spożywamy produkry o niskim ph, wtenczas komórka przyciągać będzie plemniki żeńskie
Dla mnie tylko to ma sens.
Ponadto nie wystarczy otoczyć się odpowiednimi przedmiotami, w zależności od pożądanej płci. Ważne jest także, by ograniczyć te, które mają wpływ na płeć przeciwną.

Napisane na WAS-LX1A w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Leeleth, tak biorę 2 tabletki. Imama podpowiedziała ze jest OK. Na początku brałam jedna ale nie miałam takich efektów w postaci w miarę uregulowanych cykli jak teraz.
Leeleth, czyli Vitex obstawiasz przed ovu? Doktorski dc bierzesz? Ja zwykle do pozytywu, ale nie wiem czy tonie za długo.
Dziewczyny,ale Rephresh ma pH 4,5-przy takim pH tez plemniki padają?

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Według teorii plemniki meskotworcze naładowane są dodatnio a zenskotworcze ujemnie, a komórka jajowa w zależności od wielu czynników może zostać naładowana ujemnie lub dodatnie które przyciąga do siebie odpowiednie plemniki. Dlatego Liczba plemników, otaczających komórkę, nie ma żadnego znaczenia. Jeśliby komórkę jajową otaczało 70% plemników żeńskich - naładowanych ujemnie, a komórka jajowa byłaby w obecnej chwili naładowana także ujemnie, wtenczas przyciąga tylko i wyłącznie plemniki naładowane dodatnio, pomimo tego że będzie ich dużo mniej.
Spożywanie produktów ma największy wpływ na polaryzacje jaja. Jeśli spożywamy dużo produktów o wysokim ph, wtenczas komórka przyciągać będzie plemniki męskie.
Jeśli zas spożywamy produkry o niskim ph, wtenczas komórka przyciągać będzie plemniki żeńskie
Dla mnie tylko to ma sens.
Ponadto nie wystarczy otoczyć się odpowiednimi przedmiotami, w zależności od pożądanej płci. Ważne jest także, by ograniczyć te, które mają wpływ na płeć przeciwną.

Napisane na WAS-LX1A w aplikacji Forum BabyBoom

Znajdziesz czas i wypiszesz co ma najniższe pH i jakich przedmiotów unikać czym sie otoczyć itp?
Czy tez księżyc i jego fazy tez maja na to wplyw?

Leeleth, tak biorę 2 tabletki. Imama podpowiedziała ze jest OK. Na początku brałam jedna ale nie miałam takich efektów w postaci w miarę uregulowanych cykli jak teraz.
Leeleth, czyli Vitex obstawiasz przed ovu? Doktorski dc bierzesz? Ja zwykle do pozytywu, ale nie wiem czy tonie za długo.
Dziewczyny,ale Rephresh ma pH 4,5-przy takim pH tez plemniki padają?

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Wiesz, w zasadzie to miała jeden cykl i nie miałam pozytywu na testach [emoji23]
Wiec odstawiłam w 14 dc
A masz jakieś zmiany w cyklu jak go bierzesz?

Sis pisała najlepsze srednowisko to takie pH 5 poniżej cztery ginie większość wiec te 3,5 to naprawdę ekstremum jest

Boje się ze namieszam sobie tylko , bo castangusa chyba się bierze cały cykl? A Witex 14dc?

Wybaczcie rozterki koleżanki hahahaha

Vitex i castangus to jedno i to samo [emoji6][emoji23]
Mi tez sie ciagle pierdzieli wszystko [emoji23][emoji23][emoji23]
I bierzesz do owu , on raczej reguluje cykl, nie powinien specjalnie namieszać.

atdc9vvjktz16vlw.png

PINK BABY DUST NEEDED [emoji166][emoji166][emoji166]

@leeleeth @Gosica @Luisa2018
I nie wiem która jeszcze!!!

Przywołuje wszystkie do pierwszego rzędu, nie ma żadnych dołow, stekania i rezygniwania. Ja naprawdę wierzę w to, że KAŻDA Z NAS OSIĄGNIE SWÓJ WYMARZONY CEL...

Ja też mega wierzę że u nas pojawi się Igor, no kurde musi i koniec. Wsyztsko znaki na ziemi i niebie to mówia i ja w to wierzę i nie ma innej opcji. Próbowaliśmy 4cykle, w tym 2x w pełnych testach owu owu u 2 różnych producentów i co?! I DUPA
Teraz zrobiliśmy falstart ale całe 3 i początek 4 cykli to był tak mechaniczny seksz że tj jakiś dramat :( absolitnie nikomu tego nie polecam i nie życzę...
A na koncu 4dtego w praktycznie dniu owu puściło wsyztsko i coś siadło, tylko teraz zobaczymy co i z jakiego dnia - tzn Igor będzie oczywiście ale wiadomo...

Dziewczyny ja się będę modlić za siebie i za Was... Zresztą nasz Igor pojawiając się będzie wymodlony... Nie wiem daje ki to pewna siłę, może wy spróbujcie :)

A teraz z innej beczki, ja też dostanę depresji bo u nas, kuźwa mniej to coraz więcej tego dziadoskiego zimnego cholernego śniegu wrrrr
Ku##y idzie dostać ehhh

* o mnie: 2 córy, 'walczymy' o syna :)

Dziewczyny ale jesli bedziemy jesc o wysokim ph prosukty ro przefiez nam sie ph pochwy zmieni wiec dziwne to z tymi jonami bez sensu trochę by wychodzilo.

Napisane na SM-G955F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry