reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Leeleth duża dawka w mg w tym vitex. Skąd masz info ze można przy kp ? Sorki ze tak truje ale jestem trochę przewrażliwiona heheh

reklama
Leeleth duża dawka w mg w tym vitex. Skąd masz info ze można przy kp ? Sorki ze tak truje ale jestem trochę przewrażliwiona heheh

Pytałam gina

atdc9vvjktz16vlw.png

PINK BABY DUST NEEDED [emoji166][emoji166][emoji166]

Leeleth skoro twoja sis tak pisze to myśle czy zrezygnować w ogóle z jakiejkolwiek formy zakwaszania ( represh itp )

Leeleth skoro twoja sis tak pisze to myśle czy zrezygnować w ogóle z jakiejkolwiek formy zakwaszania ( represh itp )

No tez sie nad tym zastanawiam, mówi ze już dawno teoria pH została obalona, tak samo jak tego ze plemniory męskie żyją krócej w porównaniu do żeńskich,

atdc9vvjktz16vlw.png

No właśnie wiec w co wierzyć ha ha ha

Pewnie jakby nam np pękła gumka i nie chciałabym być w ciąży, zakwasilabym się to bankowo bym wpadła hahah przewrotność losu

Leeleeth wierzę twojej sis i zgadzam się z nią ale z tego sposobu egs który opisała nam Miciurka to chodzi o to że na koniec w probowce u góry zbierają się xy a na dole xx. I wtedy pobiera się odpowiednia frakcje...
Dobrze wiedzieć że w spermie każdego mężczyzny są xx i xy, bo już tu słyszałam że niektórzy panowanie nie wytwarzaja np xy
Albo że zwiększy testo maja więcej xy bezsensu. A przecież mężczyźni którzy łysieja maja więcej testo a w moim otoczeniu Ci właśnie panowie maja dziewczynki.
Dlatego ja myślę że na płeć dziecka ma wpływ kobieta, jej dieta a do tego polaryzacja jaja do którego właśnie przyciągnie xx lub xy

Napisane na WAS-LX1A w aplikacji Forum BabyBoom

@kitqa wg niej nie jest pewne czy tak stricte same męskie na gorze a żeńskie na dole ale dopytam jeszcze dokładniej
Ogólnie to zarzuccie pytaniami będzie mi łatwiej ogarnąć temat [emoji6]

Napewno pisała o naładowaniu dodatnim x? Albo ujemnym kurde nie pamietam
Wiec zgadza sie z tym co piszesz. Pytałam tez o selekcje podczas ivf i mówi, ze to tez palcem na wodzie pisane bo żadna klinika nie zagwarantuje Ci płci, tego nie zrozumiałam a nie dopytałam. Bo skoro wybierasz sobie jednego plemniczka i wpuszczasz farciarzy do jaja to chyba łatwo wybrać x? [emoji848]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Leeleeth wierzę twojej sis i zgadzam się z nią ale z tego sposobu egs który opisała nam Miciurka to chodzi o to że na koniec w probowce u góry zbierają się xy a na dole xx. I wtedy pobiera się odpowiednia frakcje...
Dobrze wiedzieć że w spermie każdego mężczyzny są xx i xy, bo już tu słyszałam że niektórzy panowanie nie wytwarzaja np xy
Albo że zwiększy testo maja więcej xy bezsensu. A przecież mężczyźni którzy łysieja maja więcej testo a w moim otoczeniu Ci właśnie panowie maja dziewczynki.
Dlatego ja myślę że na płeć dziecka ma wpływ kobieta, jej dieta a do tego polaryzacja jaja do którego właśnie przyciągnie xx lub xy

Napisane na WAS-LX1A w aplikacji Forum BabyBoom

Kitqa a wytłumacz jak dieta le może wpłynąć na polaryzację? Może trzeba jeść jakieś określone produkty żeby zmienić ta polaryzację czy cos?
Jak to sprawdzić?

atdc9vvjktz16vlw.png

Do góry