reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Leeleth duża dawka w mg w tym vitex. Skąd masz info ze można przy kp ? Sorki ze tak truje ale jestem trochę przewrażliwiona heheh

reklama
Leeleth duża dawka w mg w tym vitex. Skąd masz info ze można przy kp ? Sorki ze tak truje ale jestem trochę przewrażliwiona heheh

Pytałam gina

atdc9vvjktz16vlw.png

PINK BABY DUST NEEDED [emoji166][emoji166][emoji166]

Leeleth skoro twoja sis tak pisze to myśle czy zrezygnować w ogóle z jakiejkolwiek formy zakwaszania ( represh itp )

Leeleth skoro twoja sis tak pisze to myśle czy zrezygnować w ogóle z jakiejkolwiek formy zakwaszania ( represh itp )

No tez sie nad tym zastanawiam, mówi ze już dawno teoria pH została obalona, tak samo jak tego ze plemniory męskie żyją krócej w porównaniu do żeńskich,

atdc9vvjktz16vlw.png

No właśnie wiec w co wierzyć ha ha ha

Pewnie jakby nam np pękła gumka i nie chciałabym być w ciąży, zakwasilabym się to bankowo bym wpadła hahah przewrotność losu

Leeleeth wierzę twojej sis i zgadzam się z nią ale z tego sposobu egs który opisała nam Miciurka to chodzi o to że na koniec w probowce u góry zbierają się xy a na dole xx. I wtedy pobiera się odpowiednia frakcje...
Dobrze wiedzieć że w spermie każdego mężczyzny są xx i xy, bo już tu słyszałam że niektórzy panowanie nie wytwarzaja np xy
Albo że zwiększy testo maja więcej xy bezsensu. A przecież mężczyźni którzy łysieja maja więcej testo a w moim otoczeniu Ci właśnie panowie maja dziewczynki.
Dlatego ja myślę że na płeć dziecka ma wpływ kobieta, jej dieta a do tego polaryzacja jaja do którego właśnie przyciągnie xx lub xy

Napisane na WAS-LX1A w aplikacji Forum BabyBoom

@kitqa wg niej nie jest pewne czy tak stricte same męskie na gorze a żeńskie na dole ale dopytam jeszcze dokładniej
Ogólnie to zarzuccie pytaniami będzie mi łatwiej ogarnąć temat [emoji6]

Napewno pisała o naładowaniu dodatnim x? Albo ujemnym kurde nie pamietam
Wiec zgadza sie z tym co piszesz. Pytałam tez o selekcje podczas ivf i mówi, ze to tez palcem na wodzie pisane bo żadna klinika nie zagwarantuje Ci płci, tego nie zrozumiałam a nie dopytałam. Bo skoro wybierasz sobie jednego plemniczka i wpuszczasz farciarzy do jaja to chyba łatwo wybrać x? [emoji848]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Leeleeth wierzę twojej sis i zgadzam się z nią ale z tego sposobu egs który opisała nam Miciurka to chodzi o to że na koniec w probowce u góry zbierają się xy a na dole xx. I wtedy pobiera się odpowiednia frakcje...
Dobrze wiedzieć że w spermie każdego mężczyzny są xx i xy, bo już tu słyszałam że niektórzy panowanie nie wytwarzaja np xy
Albo że zwiększy testo maja więcej xy bezsensu. A przecież mężczyźni którzy łysieja maja więcej testo a w moim otoczeniu Ci właśnie panowie maja dziewczynki.
Dlatego ja myślę że na płeć dziecka ma wpływ kobieta, jej dieta a do tego polaryzacja jaja do którego właśnie przyciągnie xx lub xy

Napisane na WAS-LX1A w aplikacji Forum BabyBoom

Kitqa a wytłumacz jak dieta le może wpłynąć na polaryzację? Może trzeba jeść jakieś określone produkty żeby zmienić ta polaryzację czy cos?
Jak to sprawdzić?

atdc9vvjktz16vlw.png

Do góry