reklama
Leeleth duża dawka w mg w tym vitex. Skąd masz info ze można przy kp ? Sorki ze tak truje ale jestem trochę przewrażliwiona heheh
Pytałam gina
PINK BABY DUST NEEDED [emoji166][emoji166][emoji166]
Leeleth dziękuje ci dobra kobieto :-) to zamawiam to co ty masz. Zauważyłaś jakieś zmiany ?
Po odstawieniu Ok 3dni mam ovu. Poza tym nic.
Leeleth skoro twoja sis tak pisze to myśle czy zrezygnować w ogóle z jakiejkolwiek formy zakwaszania ( represh itp )
No tez sie nad tym zastanawiam, mówi ze już dawno teoria pH została obalona, tak samo jak tego ze plemniory męskie żyją krócej w porównaniu do żeńskich,
kitqa
Fanka BB :)
Leeleeth wierzę twojej sis i zgadzam się z nią ale z tego sposobu egs który opisała nam Miciurka to chodzi o to że na koniec w probowce u góry zbierają się xy a na dole xx. I wtedy pobiera się odpowiednia frakcje...
Dobrze wiedzieć że w spermie każdego mężczyzny są xx i xy, bo już tu słyszałam że niektórzy panowanie nie wytwarzaja np xy
Albo że zwiększy testo maja więcej xy bezsensu. A przecież mężczyźni którzy łysieja maja więcej testo a w moim otoczeniu Ci właśnie panowie maja dziewczynki.
Dlatego ja myślę że na płeć dziecka ma wpływ kobieta, jej dieta a do tego polaryzacja jaja do którego właśnie przyciągnie xx lub xy
Napisane na WAS-LX1A w aplikacji Forum BabyBoom
Dobrze wiedzieć że w spermie każdego mężczyzny są xx i xy, bo już tu słyszałam że niektórzy panowanie nie wytwarzaja np xy
Albo że zwiększy testo maja więcej xy bezsensu. A przecież mężczyźni którzy łysieja maja więcej testo a w moim otoczeniu Ci właśnie panowie maja dziewczynki.
Dlatego ja myślę że na płeć dziecka ma wpływ kobieta, jej dieta a do tego polaryzacja jaja do którego właśnie przyciągnie xx lub xy
@kitqa wg niej nie jest pewne czy tak stricte same męskie na gorze a żeńskie na dole ale dopytam jeszcze dokładniej
Ogólnie to zarzuccie pytaniami będzie mi łatwiej ogarnąć temat [emoji6]
Napewno pisała o naładowaniu dodatnim x? Albo ujemnym kurde nie pamietam
Wiec zgadza sie z tym co piszesz. Pytałam tez o selekcje podczas ivf i mówi, ze to tez palcem na wodzie pisane bo żadna klinika nie zagwarantuje Ci płci, tego nie zrozumiałam a nie dopytałam. Bo skoro wybierasz sobie jednego plemniczka i wpuszczasz farciarzy do jaja to chyba łatwo wybrać x? [emoji848]
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Ogólnie to zarzuccie pytaniami będzie mi łatwiej ogarnąć temat [emoji6]
Napewno pisała o naładowaniu dodatnim x? Albo ujemnym kurde nie pamietam
Wiec zgadza sie z tym co piszesz. Pytałam tez o selekcje podczas ivf i mówi, ze to tez palcem na wodzie pisane bo żadna klinika nie zagwarantuje Ci płci, tego nie zrozumiałam a nie dopytałam. Bo skoro wybierasz sobie jednego plemniczka i wpuszczasz farciarzy do jaja to chyba łatwo wybrać x? [emoji848]
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
reklama
Leeleeth wierzę twojej sis i zgadzam się z nią ale z tego sposobu egs który opisała nam Miciurka to chodzi o to że na koniec w probowce u góry zbierają się xy a na dole xx. I wtedy pobiera się odpowiednia frakcje...
Kitqa a wytłumacz jak dieta le może wpłynąć na polaryzację? Może trzeba jeść jakieś określone produkty żeby zmienić ta polaryzację czy cos?
Jak to sprawdzić?
Podziel się: