reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
@Mikallo to taka jak kreska jest cień szansy że chłopak...
Poki co boli cały czas brzuch, ciągnie, mam jakby mini skurcze no cuda czego nie miałam wcześniej...

* o mnie: 2 córy, 'walczymy' o syna :)

@szczypiorkowa12345 ja widzę cień, jest moc kobieto!
1518332287-17212f62bd86edc6-aaaaaa.jpeg

Ja tam zaciskam kciuki i trzymam do odwołania [emoji1307][emoji1307][emoji1307]

Będzie Igorek coś czuje, toz zabraliśmy wszystkie różowe co było [emoji12]

U mnie cóż, No przykro mi nie powiem. Ale to zaledwie pierwszy cykl, wiec zaraz następny cykl.
@Miciur-ka opisz dokładniej ta nowa metoda co żeś znalazła
Przeanalizujemy i ocenimy [emoji6]

@Miciur-ka za test [emoji1307][emoji1307][emoji1307][emoji1307]

atdc9vvjktz16vlw.png

PINK BABY DUST NEEDED [emoji166][emoji166][emoji166]

Ja widzę nawet cień cienia dziewczyny... I ja wiem ze dnia @ nawet się nie spinam... I znów mam z tyłu a jak się udało to co czy się nam udało.
Boze dlaczego zachodzenie w ciążę jest takie trudne :(

@leeleeth bardzo mi przykro :*
@szczypirkowa, wg mnie jest jakis cien cienia... Z synkiem przed @ tez mi nie wychodziły testy, dopiero w dzien okresu.

Napisane na LG-H870 w aplikacji Forum BabyBoom

@szczypiorkowa12345 u Ciebie wszystko wygląda obiecujaco i jak widzisz różnicę miedzy obiawami ciazowymi z teh i z innej ciazy1 to fajnie, moze ,moze wszystko bedzie po Twojej mysli ;) Tego Ci życzę! Pamietaj jednak, że wszystkie jestesmy inne i to co u jednych oznacza jedno u innych drugie dlatego tak trudno zaplanować płeć ;)

@Miciur-ka kciuki za test!

reklama
Wogole dostałam odpowiedź odnośnie mojej bratowa a może nam się też przydać.

Wnioski są takie, że przy słabej erekcji (miękkim penisie) ale nadal wtrysku, szanse są ale baaaardzo małe. Głównie z powodu tego, że plemniki nie mają odpowiedniej siły wystrzału i nim dotrą do komórki jajowej padną pp drodze. Zważywszy na fakt, że zdrowe kobiety i mężczyźni przy 100% prawidlowym wspolzyciu maja 30% na ciąże, to przy 'defekcie' męskim te szanse naturalnie maleją.
Dodatkowo jeśli współżyje się codziennie nasienie jest słabsze.
Acha! Za seks efektywny w celu zapłodnienia uważa się współżycie z pełnym wzwodem i erekcja u Pana oraz podnieceniem czyli wytworzeniem śluzu plus orgazmem.

Odpowiedź otrzymałalysmy od pani seksuolog, która zaczęła prowadzić ich terapię.

Do góry