reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
@Mikallo to taka jak kreska jest cień szansy że chłopak...
Poki co boli cały czas brzuch, ciągnie, mam jakby mini skurcze no cuda czego nie miałam wcześniej...

* o mnie: 2 córy, 'walczymy' o syna :)

@szczypiorkowa12345 ja widzę cień, jest moc kobieto!
1518332287-17212f62bd86edc6-aaaaaa.jpeg

Ja tam zaciskam kciuki i trzymam do odwołania [emoji1307][emoji1307][emoji1307]

Będzie Igorek coś czuje, toz zabraliśmy wszystkie różowe co było [emoji12]

U mnie cóż, No przykro mi nie powiem. Ale to zaledwie pierwszy cykl, wiec zaraz następny cykl.
@Miciur-ka opisz dokładniej ta nowa metoda co żeś znalazła
Przeanalizujemy i ocenimy [emoji6]

@Miciur-ka za test [emoji1307][emoji1307][emoji1307][emoji1307]

atdc9vvjktz16vlw.png

PINK BABY DUST NEEDED [emoji166][emoji166][emoji166]

Ja widzę nawet cień cienia dziewczyny... I ja wiem ze dnia @ nawet się nie spinam... I znów mam z tyłu a jak się udało to co czy się nam udało.
Boze dlaczego zachodzenie w ciążę jest takie trudne :(

@leeleeth bardzo mi przykro :*
@szczypirkowa, wg mnie jest jakis cien cienia... Z synkiem przed @ tez mi nie wychodziły testy, dopiero w dzien okresu.

Napisane na LG-H870 w aplikacji Forum BabyBoom

@szczypiorkowa12345 u Ciebie wszystko wygląda obiecujaco i jak widzisz różnicę miedzy obiawami ciazowymi z teh i z innej ciazy1 to fajnie, moze ,moze wszystko bedzie po Twojej mysli ;) Tego Ci życzę! Pamietaj jednak, że wszystkie jestesmy inne i to co u jednych oznacza jedno u innych drugie dlatego tak trudno zaplanować płeć ;)

@Miciur-ka kciuki za test!

reklama
Wogole dostałam odpowiedź odnośnie mojej bratowa a może nam się też przydać.

Wnioski są takie, że przy słabej erekcji (miękkim penisie) ale nadal wtrysku, szanse są ale baaaardzo małe. Głównie z powodu tego, że plemniki nie mają odpowiedniej siły wystrzału i nim dotrą do komórki jajowej padną pp drodze. Zważywszy na fakt, że zdrowe kobiety i mężczyźni przy 100% prawidlowym wspolzyciu maja 30% na ciąże, to przy 'defekcie' męskim te szanse naturalnie maleją.
Dodatkowo jeśli współżyje się codziennie nasienie jest słabsze.
Acha! Za seks efektywny w celu zapłodnienia uważa się współżycie z pełnym wzwodem i erekcja u Pana oraz podnieceniem czyli wytworzeniem śluzu plus orgazmem.

Odpowiedź otrzymałalysmy od pani seksuolog, która zaczęła prowadzić ich terapię.

Do góry