reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

A przypomnij mi ostatnia ciąża to chłopiec czy dziewczynka¿

Ja tak nigdy nie miałam... Moje jakiekolwiek objawy przypuszczenia ciąży przy dziewczynach objawił się w około terminie @ chociaż test wyszedł biały jak ściana, dopiero w 3/4 dni po planowaniej @ miałam cienia cieni...

* o mnie: 2 córy, 'walczymy' o syna :)
Chłopiec :)

reklama
Ale naprawdę na córkę warto zacząć wcześniej bo te wszystkie czynniki zmniejszają szanse na ciąże i rzadko w pierwszym cyklu wychodzi [emoji6][emoji6][emoji6]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Imama to fakt ja dopiero zaszłam jak wszystko odstawiłam ale ponad dwa lata męczarni było i myślę że te zalecenia na dziewczynkę trzeba dłuższy czas

Miciurka piwa już nie pij

Leeleeth-buuu :(

Majorcia- ja piwko "zero"pije ;)

Uj z moim pomiarem tempki dzis nad ranem :/ dziecko postanowiło sobie nie spac akurat jak ja sie kladłam spac to maly wstał chyba ma jakis czujnik wbudowany [emoji23][emoji85]

Ciekawe jak jutro bede zyc ..

Hmm Zastanawiam sie powaznie nad EGS ,(extreme gender sway pod mikroskopem) z czytania to troche wprawy i spoko jest do ogarniecia,

Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom

Ja też dziś ledwo żyje cała noc biegałam do młodszej do starszej córki nie mam pojęcia dlaczego :(

Dzis zr test - znów bialo jak ściana :( nie ukrywam nie liczyłan chociaż na cień cienia... Teoretycznie @ 14.02 ale miałam nadzieję że jak będą 2kreski jeszcze przed terminem to będzie inaczej jak z dziewczynami... O ile te kreski się pojawia...

1518330110-506fba921d29607d-aaaaaa.jpeg
1518330114-49121d740fafe3c4-aaaaaa.jpeg

OK mi odwala czy ja tu widzę pasek (drugi test), która ma negatyw w tel do przerobienia? Bo ja niewiele ciemniejsza ale jednak ciut barsziej widoczna miałam w 3dnj po @...

@leeleeth
Ja wiem jakie tj mega rozczarowanie! Od 3msc miałam dokładnie to samo... Tj takie rozczarowanie z wkurwienien jedomniczesnie, bo jak może nie wyjść jak przecież musi wyjść...

Nie chce Ci robić nadzieji, ale jak okres nie jest obfity to nigdy nic nie wiadomo...

reklama
Bardzo was proszę podpowiecie mi co znaczy "sway" czytam o tej metodzie bebydrust i nie mogę zaczaić.

Do góry