reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Pyszczek masz oczywiście rację, upały dają w kość ciężarnym, ja robiłam zakupy do godz.12 i wychodziłam z domu po 16tej no i obowiązkowo dwa razy dziennie chłodny prysznic :blink: coś za coś ;-)

co u Was laski ?

.....a ja znowu miałam sen o tym, że urodziłam..córeczkę i śniła mi się moja zmarła babcia przy okazji. Więc jeżeli sny są na odwrót.... :-D;-)

Witaj Beshka:)))
U nas znowu zasypalo sniegiem!!!!
Ale jest pieknie...pomijam te dziewczynki ktore niestety z tym sniegiem musza sie co rano zmierzac odsnieżając auto czy droge wyjazdową!!!! ehhh Sylwia wycaluje ci te lapki jak sie jakis odcisk jeszcze zrobi a łopatę połamię:tak::tak::tak:
Dobra to zapraszam na kawke a mamusie z fasolkami na herbkę lub sok...
express2.gif

hej witam sie z pracy...
Czarodziejka...chetnie pisze sie na kawke bo ta pogoda dobija mnie i spac sie chce...a sypie snieg ze swiata nie widac ehh zima...nasza noc minela Stosunkowo udana ale nie wiem czy to jeszcze cos da w tym mcu jak myslicie??po ilu dniach teoretycznie od zaplodnienia juz jakies oznaki ciazowe sie pojawiaja??:-):-)

Witam dziewczynki....Ja dopiero dzisiaj cała obolała chciaz M mnie wysmarował maściami od stóp do głowy to miałam cięzką noc i wstawanie jeszcze gorsze ....Ale jakk męzuś kawkę zrobił to się lepiej zrobiło ...więc teraz poprosze herbatke :)

Powiem Wam dziewczyny , że ja właściwie drugi tydzien jestem w pracy tak na całego ...że codziennie , a w tym czasie M zostaje z chlopakami i tak sobie dzisiaj uświadomiłam że on sobie świetnie radzi ....nie dość ze dziecmi sie super zajmuje bo widze jak sie juz szykuję do pracy do wszystko przy nich robi , to na dodatek dzisiaj kończy balustrade na antresoli a miedzy czasie jeździ codziennie z chłopakami na kulig...a jak wracam to on do pracy zasuwa....ehhh aż mi głupio :sorry:
Kurde a ja tak na niego ostatnio fiksowałam ze nie wiele robi ....to mi pokazał !!!!:szok::szok::sorry::szok::szok:... normalnie dumna jestem z niego ale powiedziec mu tego nie moge bo mu sie w głowie poprzewraca :rofl2::rofl2::rofl2:.
Przy Filipie pomagał duzo bardzo bo musiałam do pracy szybko wrócic , ale przy Tomku do tej pory tak nie bardzo....

alez sie rozpisałam....

Gie-oska witaj moja droga,
Ty lepiej przestań tyle myslec i wyliczać bo zaczynasz sie robić jak ja :-D:-D:-D. i zabierzesz mi tytuł najwiekszej fiksiary i najmniej cierpliwej hehehe....
Co najmniej tydzien -do 1- dni musisz odczekac na jakiekowliek najmniejsze objawy a nawet i dłużej ....teraz juz raczej nic nie zmienisz

Trzymam kciuki ....

anufifi postaram sie nie odebrac Ci Twojego tytulu:-) nawet nie wiedzialam ze taki posiadasz...tak sobie wczoraj uswiadomilam ze lepiej mniej wiedziec np.o tym ze tylko w ciagu 24godz mozna zajsc w ciaze,bo wtedy czlowiek sie tak nie denerwuje i nie przyejmuje ta cala sytuacja...eh zycie:-(

reklama
Gie-oska bo te 24 godziny to tylko to co komórka może byc zapłodniona , ale od dnia jak pojawia sie śluż płodny czyli u niektórych juz na 4 dni przed i do 1 -1,5 dnia po owulce są dni płodne czyli plemniczki moga albo czekac , na komórkę albo ja "doganiac"
images

TYTUŁ właściwie sama sobie naadałam bo czasem mi głupio przed dziewczynami ...one takie cierpliwe i spokojne i pewnie je czasem irytuje ale cóż póki mnie nie przegonia musza mnie znosic

Do góry