reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

@kinga_z1
Nie wolno tak myśleć!!!
Ja też mam 2 córy i naprawdę cholernie i tak baaaardzo bardzo mocno wierzę w to że nie dość że w tym cyklu się uda to będzie mały Igor [emoji7] boję się tego mówić na głos, bo brzmi to tak pieknie że aż absurdalnie i boję się marzyć ale ja na siłę wakuje w głowie, że się uda i będzie chłopak!! Pierwsza chwila prawdy w walentynki bo będę robiła test ahahahaha [emoji23][emoji7]

* o mnie: 2 córy, 'walczymy' o syna :)

reklama
@leeleeth ja też myślałam że spiepszylam ale później okazało się że owu jak nigdy nie opóźnila się chyba tak późno że i tak i tak było za wczesnie... Jedynie co to wierzę w to, że dzieci biorą się z prawdziwej miłości i uniesień obojga rodzicow - wtedy jest realna szansa na Małego Igora :D ehhhh

Dziewczyny ja was podziwiam, serio, wy te diety, witaminy, suplementy a ja nic... Ehhh za lekko podchodzę do tego :( oby bez tego wszystkiego też nam się udało...

Pytanie. Jeśli biorę kwas foliowy ale na opakowaniu jest 400ug to mam brać dwie tabletki ? Bo w opisie jest że jedna dziennie. A tu macie w tych radach że powinno się brać 800 na dziewczynkę.
1517741512-743bef5d7e837f34-aaaaaa.jpeg

@szczypiorkowa12345 ponoć chłopcy biorą sie z prawdziwej miłości [emoji23][emoji23][emoji23]

Ja tam wierze, że co nam pisane to nas nie minie. Z czasem okazuje sie to byc najlepsza z możliwych opcji. Poprostu ufam Bogu i modlę sie o córkę a będzie dziecko i to najważniejsze [emoji6]
Jak to mój synek powiedział będzie dla Emilka do pary [emoji23][emoji23][emoji23][emoji173]️

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

@szczypiorkowa12345 ponoć chłopcy biorą sie z prawdziwej miłości [emoji23][emoji23][emoji23]

Ja tam wierze, że co nam pisane to nas nie minie. Z czasem okazuje sie to byc najlepsza z możliwych opcji. Poprostu ufam Bogu i modlę sie o córkę a będzie dziecko i to najważniejsze [emoji6]
Jak to mój synek powiedział będzie dla Emilka do pary [emoji23][emoji23][emoji23][emoji173]️

I tego się trzymajmy [emoji23][emoji23][emoji23]

Imama cudne ciuszki :) takie malenstwa

Moj maz bieze lukrecje i szyszki plus dorzucam mu albo wit c lub zurawine na zmiane. I magnez
A ja biore vitex magnez wapno wit b i kw foliowy. Pije zurawine lub biore tabletke zurawitu lub wit c ;) wczoraj kupilam sobie medivag to troche postosuje tez zeby sie zakwasic.
U mnie mam wrazenie po owu. Ten cykl postawilam na obserwacje. Podpowiedzcie.
W srode sluz kurze jajo i z plamieniem szyjka w gorze miekka. Pobolewania w podbrzuszu z lewej strony
W czwartek sluz kurze jajo szyjka miekka w gorze
W piatek sluz dalej rozciagliwy duzo kucie w brzuchu
Wczoraj duzo sluzu silne kucie na srodku brzucha
Dzisiaj szyjka mam wrazenienjuz w dole i twarda sluz nierozciagliwy
To czyli owu mialam w sobote?

To w końcu kwas foliowy 800 jest na chłopca czy dziewczynkę bo się już gubię. Biorę 400 tak dla zdrowia dziecka ale jak trzeba na chłopca więcej to zwiększe.

Imama, szczypiorkowa, dzięki za słowa otuchy. Imama no widzisz właśnie kwietniowki liczę że pozachodzily w ciążę w lipcu A w chińskim praktycznie cały czas lipiec jest chlopczykowy. Już nie biorę pod uwagę bardzo młodych dziewczyn lub takich jak ja po 30stce więc być może na GD tylko te właśnie mają chłopców co i chiński im pokazuje chłopca. Już zwatpilam.... jest mi tak źle z tym uczuciem. Mocno wierzyłam do końca że moja córka będzie chłopcem i w jej przypadku chiński zadziałał mimo supli, owulacji i całych czarow związanych z pełnia księżyca itp. Mój synek też się zgadzał z chińskim a specjalnie planowany nie był bez żadnych monitoringow, testów itp tylko 14dc i poszło. Tak wiem że u Kitqi się nie sprawdziło ale może w moim przypadku jednak ma rację? Może coś tam widzi? Sama nie wiem. Dziś mam gorszy dzień i marudzę...przepraszam...

Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom

@kredkaczarna ja nie umiem Ci odpowiedzieć a temp nie mierzysz? To daje jakiś pogląd na czas kiedy owu występuje.
Wiem ze wstawanie w nocy może zaburzać ale i tak wykres wychodzi i widać skok [emoji6]

reklama
@kimga_z1, przepraszam ze pytam ale Ty straciłaś synka?
Nie przepraszaj za zwoje emocje, zawsze możesz napisać co i jak. Czasem tez mam takie chwile gdzie wydaje mi sie to wszystko zbyt trudne i mam mętlik w głowie. Cieżko tak zgrać wszystko albo lekko do tego podejsc bo to przecież bardzo ważne dla nas [emoji8]
Tule mocno i idz za głosem serca. Mi tez serce mówi, ze dwa dni przed owu mam sie starać i tak celuje
Z całego serce Ci życzę tego synka [emoji1307][emoji1307][emoji1307]

Do góry