reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

DzDziewczyny dziękuję za każde slowo oraz a to ze mnke nie oceniacie. Musiałam ochlonac, bo nie ukrywam ze to wszystko strasznie mnie zasmucilo/rozczarowalo/zaskoczylo - sama nie wien co to za emocje. Oczywisxie nawet nie jest powiedziane że cos sie zakotwiczylo w poniedziałek ale jak znan możliwości malych rycerzykow męża tak uwierzę we wszystko. :D
Pytajcie o kalendarz chiński - caly czas CHLOPIEC :) Ale nie jestem jakos przekonana do takiego liczenia :)
A jesli chodzi o kalnedarz lunarny to nie potrafie go znalesc

reklama
DzDziewczyny dziękuję za każde slowo oraz a to ze mnke nie oceniacie. Musiałam ochlonac, bo nie ukrywam ze to wszystko strasznie mnie zasmucilo/rozczarowalo/zaskoczylo - sama nie wien co to za emocje. Oczywisxie nawet nie jest powiedziane że cos sie zakotwiczylo w poniedziałek ale jak znan możliwości malych rycerzykow męża tak uwierzę we wszystko. :D
Pytajcie o kalendarz chiński - caly czas CHLOPIEC :) Ale nie jestem jakos przekonana do takiego liczenia :)
A jesli chodzi o kalnedarz lunarny to nie potrafie go znalesc

My tu świetnie rozumiemy Twoje emocje. Czujemy w większości to samo, ja tez poczułam skurcz ze jeśli zaskoczyło to pewnie z chłopcem [emoji53]
Trzymana kciuki za waszego chłopczyka [emoji1307][emoji1307][emoji1307]

Kalendarz lunarny Link do: Astrology Today: Moon Phase, Moon Sign, Moon Void of Course, Eclipses, Apogee, Perigee, Retrograde Planets and more

atdc9vvjktz16vlw.png

My tu świetnie rozumiemy Twoje emocje. Czujemy w większości to samo, ja tez poczułam skurcz ze jeśli zaskoczyło to pewnie z chłopcem [emoji53]
Trzymana kciuki za waszego chłopczyka [emoji1307][emoji1307][emoji1307]

Kalendarz lunarny Link do: Astrology Today: Moon Phase, Moon Sign, Moon Void of Course, Eclipses, Apogee, Perigee, Retrograde Planets and more

atdc9vvjktz16vlw.png

Zoabaczymy... Pozostaje jeszcze wierzyć w "siłę wyższa" ;) jestem wierząca - ale nie przesadanie żeby nie było :D to nic mi nie zaszkodzi prosić o pomoc tam w górze :D wiem , może wydawać się dziecinne i coanjemniej "nawiedzone" ale jakoś tak mocno w to wierze ;)

Miciurka ( słownik ciagle zmienia mi ciebie na mięciutka :) ) w sumie i tak przy kp mam problem ze śluzem. I obawiam się ze ogólnie ciężko będzie tak czy siak :(

Szczypiorkowa ja tez poprosiłam o pomoc tego na gorze :p dodam ze znajoma wymodliły sobie syna na pielgrzymce hah

Dziewczyny help :) bo ten jeden raz na dziewczynkę niby ... ale chodzi o to ze plemniki maja być „ stare „ ? Czy można się seksic ale z gumka ;)))

Screenshot_20180131-150903.png
Od kiedy ma Ci wyliczyć terminu współżycia weź np od 1 stycznia br.

atdc9vvjktz16vlw.png
A jak wspolzylam 29, 30 (ale tak hmmm bardzo kiepsko - maz się za bardzo przejął i niby coś ale to chyba tak ostattniek sił wiec nie wiem na ile ten materiał gentyczny się udał hahahaha) i 31 to dziewczynka tak? ! :D

Załączniki

• Screenshot_20180131-150903.png
    Screenshot_20180131-150903.png
    144,5 KB · Wyświetleń: 338
poza tym dziewczyny nie wiem jak Wasi panowie ale mój maz ma pwooli f\dość... ma 36 lat i przyusiegam NIGDY NIGDY NIGDY nie miał prpoblemów z tymi sprawami - że tak pwoiem, zwarty i gotowy jak zobaczył kawałek odpowiedniej bilizny ahahah :D tak teraz - no hmmm ciezko i on sam zaczyna mieć wyrzuty sumienia...
Kurcze w 1 cyklu owu nie było wcale , w drugim cyklu owy miałam jakby w wtorek wspołzyłam w środek/czw/pt i nie zakotwiczyło, teraz "wyprzedziłam" o 2dni wrrrr maż starwiedził, że tak sie nie da dziecka począc :(

Luisa moja ciotka jest ez przekonana ze o wnuczkę wymodliła się na pielgrzymce w Częstochowie. I najlepsze to ze do końca na każdym usg chłopak- wózek niebieski itd a córeczka się urodziła. Zamiast Michała mamy Michasia. Jest w wieku mojego syna ma 6 lat.
Co do metod sexy przy kp to dobre rozwiązanie to sex co 4 dni. Wtedy się powinnaś wstrzelic. Wiaodmo to jedna z teori. Jak Co zależy na czasie działałaby co czwarty dzień i nawet testów nie robiła tak naprawdę
Dla mężczyzn do 35 rz to abstynecja 7-10 dni przed starankami docelowymi bardz powyżej 35 rz to sex codzienny z zabezpieczeniem a raz docelowo bez zabezpieczenia po pozytywnym teście bądź jak ktoś chce z odstępem. Ja tych teori się trzymałam [emoji6]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Do góry