reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Dziękuję Kitqa.
Nie biorę euthyroxu przed pobraniem. Tak zaleca lekarz i nie tylko mój nawet w przychodniach tak mówią.
Zwykle czekam 30-60minut do śniadania.
Dziś powtórzyłam badania już po tabletce. Ft4 nieco ponad normę.

Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Dziewczyny po jakim czasie spr testy owu OneStep Green?
W instrukcji pisze 10'? - chyba, bo druk mam tak rozmazany że nie widać nic :(
U mnie ta krecha znow ciemniejsza!:cool2: już się nie mogę doczekać ahahaha

Dziękuję Kitqa.
Nie biorę euthyroxu przed pobraniem. Tak zaleca lekarz i nie tylko mój nawet w przychodniach tak mówią.
Zwykle czekam 30-60minut do śniadania.
Dziś powtórzyłam badania już po tabletce. Ft4 nieco ponad normę.

Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom
Wszystko robisz dobrze. A Tsh ponownie na takim samym poziomie?

Ostatnia edycja:
@Miciur-ka znalazłam taka wypowiedz na baby dust
1516978720-a1808f54ef772555-aaaaaa.jpeg

Co myslisz?

atdc9vvjktz16vlw.png

Leeleeth tylko w twoim wypadku nie bierz jak karmisz piersią. Naprawdę uważaj z suplementami.
Sory ze sie wpieprzam ale kurde czasem człowiek nie pomysli

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Leeleeth tylko w twoim wypadku nie bierz jak karmisz piersią. Naprawdę uważaj z suplementami.
Sory ze sie wpieprzam ale kurde czasem człowiek nie pomysli

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Ja jestem na vitexie i nie będę za bardzo kombinować [emoji6]
Dzięki za troskę [emoji8]
Wkleiłem jako ciekawostkę dla Miciurki

atdc9vvjktz16vlw.png

Dziewczyny. A co myślicie o tym całym "czary-mary" jakim są jony ujemne?
Pory roku, pory dni, fazy księżyca i biżuteria?
Według tego na dziewczynkę trzeba celować latem,po burzy z deszczem i wiatrem. Po nowiu i wieczorem. W domu lampa solna,asparagus,zapalony kominek z olejkiem lawendowy. A na szyji naszyjnik z kwarcem różowym i hematytem.
Wszystko ma odjonizowywać otoczenie wokół nas i wpływać pozytywnie na poczęcie córeczki:)

Witajcie dziewczyny :) kiedyś obserwowałam forum, jeszcze za czasów Piranii itp .
Pamietam, ze była taka rozpiska z recepta na dziewczynkę ;) od tego czasu sporo sie zmieniło .. szukam i szukam czy jest coś co znajduje sie w jednym miejscu i nie widzę :(

Chciałabym spróbować zaplanować dziewczynkę.
Pamietam, ze wtedy była polecana cola zero, aspartam, nabiał , magnez , wapń ...
czy możecie mi napisać jakich firm suplementy bierzecie?:)

DuZo nowych skrótów których do końca nie rozumiem
Się pojawiło :) pozdrawiam ciepło :)

reklama
Ja też byłam zielona w temacie,ale kilka dni z dziewczynami na forum rozjaśniło moja niewiedzę. ;)
Koleżanki są bardzo życzliwe i pomocne w każdym pytaniu.

Do góry