@Gosica jak dzisiaj? robiłas może test?
@Imama a co sądzisz o Inofoliku? Wiem że to na PCO ale ja ostatnio zazyłam dwa opakowania inozyny ze względu na nerwice. Tak myślalam czy wiesz cos na temat jej wpływu na płeć?
Jejku jak sobie wspomnę moją ciążę to tylko wzystkim takiej zyczyć. Zero mdłości, ekstra samopoczucie fizyzne i psychiczne. Pracowałam jeżdziłam autem do 2 dni przed porodem. Latałam z psem z 3 piętra. Dziecko kopało ale nie uciskało na pęcherz więc w nocy góra 1 raz siku. Jedyne co to lekka zgaga w 8-9 mies i bol miednicy w nocy. Uwielbiałam być w ciąży!
Dziewczyny a co do mnie to wracam na pole bitwy na wiosnę. Będę tu nadal bo Was lubię czytac i Wam bardzo kibicuję. Biorę teraz leki przy których nie mogę zajść w ciążę. Niestety moja psychika sprawiła mi psikusa bez powodu (po 14 latach nerwica mnie zaatakowała nie wiem czemu). Ostatnie 1,5 miesiąca były koszmarem. Teraz czuję się już dobrze, ale muszę kontunuować leki. Pocieszam się faktem że nie urodzę jesienią czego bardzo nie chciałam trzeba sobie jakies pozytywy znależć.
To kuruj sie i szybciutko do nas wracaj [emoji8]
Każdy negatyw ma swoj pozytyw [emoji6]