reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

A co tu tak pusto!!!!!

reklama
Jakie pusto? :-D

Witam laseczki ;-):-D

ANIFIFI, daj wymasuję :-D Oj ślisko dziś chyba w całej Polszy :no: nasze cięzaróweczki nich uważają dziś na śliskich chodnikach, a najlepiej nie wychodzą dziś... spod kocyków :tak:

A ja... "gniję" w pracy :-D

Ostatnia edycja:
a ja witam z domku :-D u nas dziś iście wiosenna pogoda, az sie czlowiekowi zaraz zyc chce:tak: Niki spi a ja oczywiscie BB:sorry2: Martysia ma ferie i taka jakoś sobie leniu***emy:-)
anufifi bidactwo- mezuś wymasuje ta kość ogonową :tak:
Kicia słonko- ja milusio,ze sie pojawiasz;-)
Becia:confused::confused::confused:

Te które maja się starac - do dzieła!!!
Te które mają testować- do dzieła!!!
Te które siedzą w domu - spokojnego dnia!
Te które siedzą w pracy - no cóz- ktos musi:-p :-) a tak po cichu to i ja bym "zostawila" gdzis na troche dzieciaczki i sobie "pognila" :dry::-)

Naturalny_portret_dziecka,_galeria_dzieci_1308.jpg

Ptasiorek to ja lece do Ciebie

Bo mąż to mnie opierdzielił ze sobie do doopy buty kupiłam

MARGARITTA a ja to ani nie staram sie bo jak jak nie ma jaja , ani nie testuje bo nie ma jaja...poprostu jaja ...

reklama
Do góry