reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

no szkoda by bylo tych miesiecy zeby isc tak odrazu na zywiol i robic jak radzi lekarz w owulke...
ale mysle ze dwa dni jeszcze przejda. Shettles dopuszcza taka opcje. najpierw proponuje 4 dni (zaznacza ze to daje jednak nikle szanse na zajscie wogole) pozniej 3, 2,5 i jak przez pare cykli nic nie wyjdzie to wlasnie dwa dni.

a ty ile cykli juz zblizalas sie do 2,5 dnia? nie liczac tych gdzie bylo cos nie tak)

reklama
hej kochane!!moje nadzieje na zajscie w ciaze znowu ozyly bo wczoraj maz ochoczo przystapil do dzialania chodz jak on to powiedzial"juz pewnie jestes w ciazy od 3dni"hehe a ja sie pytam skad wiesz...a on"wiem" i badz tu madry;-)pozdrawiam w ten zimowy sloneczny dzionek;-)

WItam was dzisiaj :)

I czekam na towarzystwo do kawki :)

images

Jak szłam do pracy to tak gwizdnełam betami ze nie mogłam sie podnieśc ...kość ogonowa jest w opłakanym stanie

hej kochane!!moje nadzieje na zajscie w ciaze znowu ozyly bo wczoraj maz ochoczo przystapil do dzialania chodz jak on to powiedzial"juz pewnie jestes w ciazy od 3dni"hehe a ja sie pytam skad wiesz...a on"wiem" i badz tu madry;-)pozdrawiam w ten zimowy sloneczny dzionek;-)

Wiesz , jak zauwazył maz jednej z naszych koleżanek i z reszta tak jest ....jestemy "tam" ciut inne w ciązy niż zwykle ...miękkie i delikatne ...a poza tym inni mezowie naszych koleżanek widzieli zmiane cycochów...wiec może i twój coś wyczaił :)

Anufifi ja sie pisze na kawke bo jakos spac mi sie chce...;-) powiedz jak tam Twoje staranki?bo mamy takie same suwaczki wiec juz w sumie mamy po owolce...myslisz ze jest sens jeszcze dzis sie starac??
Musze wam kobitki powiedziec ze po odstawieniu tabsow mam wieksza ochote na przytulanki;-)))tabsy sa beeee

Oj Anufifi ale się potrzaskałaś :no: jest tak ślisko, ze sama boję się wywinięcia orła :crazy:

gośka nie ma co myśleć, czy warto się przytulać czy nie :-) do dzieła :tak:

WITAM LASENCJE

anufifi w sumie nie wiem czy mialam owulke bo w zasadzie nie wiem jak to sie objawia...cyz to jest wtedy gdy jeden z jajnikow boli??jak tak to mnie jeszvze zaden nie bolal...
Bershka zgadzam sie z Toba nei ma co za duzo myslec bo to ma zazwyczaj odwrotny skutek;-)

reklama
Do góry