reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Pyszczek to co ? kiedy testujemy ?

Będę na siebie uważać :tak: i tak miałam dzisiaj sie na miasto wybrać, bo mnie jakoś wczoraj na zakup nowej bielizny natchnęło :-D ale zimno i nie za bardzo mi się chce, tym bardziej że jutro moge to załatwić,a dzisiaj tylko Stokrotka niedaleko stąd - po składniki do obiadku ;-) ale muszę piechotką bo Mężulo wziął samochod

Anufifi kochana do testowanka to jeeeeeszcze.....dużo czasu :tak: Za tydzień w sobotę może :-)

Ostatnia edycja:
MARGERITA... rajty twojej małej są git :-D ja lubię takie niby-dorosłe ubrania w mini wersjach :-)

ANUFIFI, śmiało zaliczaj nas obie :-D:-D:-D my z PYSZCZKIEM z Lublina, to jakby w rodzinie zostaje ;-):-D:-D
A mąż niech taki spec obuwniczy nie będzie;-):-D tylko niech gna masować poobijane dobra rodowe :-D:-D

PYSZCZKU, za mną też chodzi chętka na nowe staniczki... ale w zimie, przy tylu warstwach ubrań do zdjęcia, to odechciewa mi się mierzenia :baffled: i ciągle odkładam tego typu zakupy... :sorry2:

Oby oby kochana....:-) jakoś nie mam na razie żadnych przeczuć, a może Ty masz?? ;-) Niby serducho było codziennie w te dni, nawet po jak już szyjka była zamkięta, ale Mężulo się upierał że chce :-D:-D:-D

Ptasiorek ja to jak 1 stanik kupuję to przymierzam z 25 :-) ale teraz akurat potrzebuję jeden czarny kupić. Najgorzej że mój Mężulo marudzi jak widzi push-upy w sklepach :-D:-D, a one za to najładniej prezentują moje dwa skarby rozmiaru iędzy B a C :-) i komu to dogodzić, sobie czy M? heheh
A z drugiej strony, jak zajdę to przeciez urosną trochę, to może wstrzymać się z zakupkami? ;-):-):-):-)

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry