reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Hej dziewczyny, a Was czytam cały czas.

Imama, śpiworek piękny, nie wiem co w nim typowo dziewczęcego, nawet jeśli będzie synek to jak dla mnie boski, poza tym trzeba przełamywać te stereotypy, że dla dziewczynek tylko róż a dla chłopców tylko wojownicy na koszulkach:) Moja Mała chodzi rzadko w różu, jak już to uwielbiam pudrowy. Większość rzeczy ma w granacie, szarości, bieli i czarnym. Uwielbiam modę "Mini Me" zarówno dla dziewczynek i chłopców, wózek miałam granatowy, teraz mam szary. Wpinam jej spineczkę w opadającą grzywkę żeby było wiadomo, że to dziewczynka bo jednak mimo dziewczęcych ubranek ale nie różowych ludzie mylą ją z chłopczykiem:)
co do usunięcia ciąży znam taki sam przypadek, koleżanka usunęła ciążę bo przestraszyła się że szef ją zwolni, pomyślała dopiero jak już było po wszystkim, że jednak za szybko zareagowała i leczy się do dziś u psychologa, psychiatry, bardzo mi jej szkoda mimo że zrobiła to, to widzę że żałuje, ale czasu nie wróci, teraz musi nauczyć się z tym żyć... Biedne maleństwo....
Imama ja też wpisuję się w grono wierzących w Twoją córę! :)

Lele, jesteście z Twoim mężem cudowni, że wzięliście synka. Chylę czoła. Wiem, że to na pewno trudna decyzja. Super!!!!!!

Monia, to czekamy na Twoje dwie kreseczki:) a Ty też działasz na córkę? Szukam kogoś kto też na chłopaka będzie działał i podpowie później, ja zaczynam od stycznia, na razie troche się posuplementuję, mąż też ma swoją działeczkę:)

Podpowiedzcie proszę czy w suplementacji na chłopczyka kwas foliowy brać w tej podstawowej dawce czy muszę zwiększyć? Bo gdzieś wyczytałam że przy diecie chłopczykowej gorzej wchłania się kwas foliowy. Jak to jest? jakie macie doświadczenia?

Ja teraz jestem przed owulacją, staram sie poznać swoje ciało, robię testy owulacyjne zobaczę czy zgodzi się to z temperaturą.....

reklama
No to Monia trzymam mocno kciuki, mógłby się już zacząć czas testowania ;)

Kinga z tym kwasem foliowym Ci nie podpowiem bo nie wiem ale chyba właśnie kwasu foliowego w tych zaleceniach na chłopca więcej było niż na dziewczynkę :)

Ana 87 myśle o tym wózku Twoim :-D
I możesz dołożyć do tego wkładkę żeby pasowało na dziewczynke też w niebieskim kolorze jakieś serca, baletnice niebieskie :D tak żeby było dziewczęco no i wiadomo kto co lubi, moim zdaniem lepszy niebieski dla dziewczyny niz róż dla chłopca, zresztą nie wiem czy do tej pory w. USA tak jest zresztą ja pamiętam czasy że to róż w PL dla chłopca był a niebieski dziewczyna

Pozdrawiam, pijąc piwko :D

Biedronka nie rób smaka hehe
Kinga co do kwasu to możesz większe dawki ale nie za duże bo wiem ze to zwiększa szanse na bliźniaki wiec nie wiem czy tego chcesz [emoji6]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

braz

Załączniki

• wp_ss_20171021_0001.png
    wp_ss_20171021_0001.png
    233,6 KB · Wyświetleń: 71
reklama
Do góry