reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Na jakiej stronie oglądacie te piękne śpiworki [emoji7]?
Ja mam czarny wózek z białym dachem w czarne kropki hihi i duuuze koła

Imama, dobra za 3 dni zaczynam robić testy ov.
Ana87, ja tez jestem zwolenniczka budek z możliwością do zmiany, np. Latem budka z stateczkami na dodatkowy przewiew już w innym kolorze ;) kolorem chłopięcy, ale osobiście jakoś granat, szary.
Leeleth, cudo! A ze spacerówka jeszcze poczekaj, nigdy nie znasz dnia ani godziny ;)
Imama, śpiworek super-nie wiem co w nim dziewczęcego? Z ciekawości zapytam, jakiej firmy jest ten śpiwór?

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Gosica śpiworek firmy Elodie Details. Mam z tej firmy właśnie wkładki do wózka i super zawieszki na smoczek.
A dziewczęcy ze kolorowy i ogólnie jakieś tam kwiatki małe ale dla mnie to super dla chłopca bo nie taki pospolity i teraz te motywy natury tez modne.
Kitqa na Allegro czasem maja ja na ebayu oglądałam. Trzeba wpisać i poszukać. Ja teraz miałam dla syna spacerówkę która jest od urodzenia. Rewelacja lekka i mała o to mi chodziło. Mutsy nexo
Gosica to zaniedlugo kciuki i testowanie i odliczanie [emoji7]
Leeleeth wszystko możliwe! Nie można się poddawać. Chociaż uważam ze jak coś jest nam pisane to i tak kombinowanie nie pomoże.

Leeleeth nie wiedziałam, że macie adoptowane dziecko/dzieci, bardzo bardzo doceniam ludzi którzy adoptują. Jesteś cudowną osobą i pamiętaj dobro wraca :)

A kto jest stylistą fryzur małego Wojewódzkiego? Fryzura super :D

Na Ali ekspress są chyba tańsze, warto poszukać promocji [emoji6]
@Imama te myśle, ze co nam pisane to nas nie minie. Postanowiłam, ze jeśli u Ciebie, naprawdę nie ma dziewczynki, bo ja wciąż jestem przekonana, że będzie [emoji57][emoji7]
To nie będę kupowała żadnych planów i nie będę świrowała. To co kiedyś zamieściłam na forum tej babeczki co pięciu synów miała i tyle. Jeśli marnych to będzie. Jeśli nie to syneczek do kompletu. Moi na spacer to po reżimie przedszkolnym w pary się ustawiają przy wyjściu [emoji23] tylko Emil bez pary został jak zauważył mój Mikołaj

@Biedronka05... po drugim synku nie mogłam
zajść w ciąże, mimo, ze nic fizycznie mi nie dolegało. Miałam blokadę psychiczna chyba, bo to była bardzo trudna ciąża. Postanowiliśmy adoptować, trafiliśmy na chłopczyka mega obciążonego, którego nikt nie chciał, zaniedbanego. Miał 1,5 roku a wyglądał jak 3 miesięczne maleństwo. Nie mówił, nie chodził, ledwie stał w łóżeczku. Od razu chemia miedzy nami była i nigdy nie żałowałam tej decyzji. Jest wspaniały [emoji7]
Fryz ze zdjęcia jest efektem zdjęcia czapki [emoji6][emoji23]
W zeszłym roku dostaliśmy propozycje dziewczynki. Ale niestety dramat się rozegrał ponieważ była strasznie zaburzona i nie dawaliśmy radę. Z bólem serca postanowiliśmy jej nie adoptować. I po tym okazało się ze w ciąży jestem. I tak sobie myśle, ze widocznie nie zasługuje na ta wyśniona córkę

Imama, nie kojarzę tej firmy ale warto zapoznać się z ich kolekcja. Mam nadzieje, ze wkrótce będę mogła kupować takie gadżety ;)
Z góry dzięki za kciuki [emoji7]
Leeleth widzę Twoje przeczucia pokrywają się z moimi w kwestii kto zamieszkuje i Imamy w brzychu ;) obyśmy miały racje. Również Ci bardzo mocno kibicuje i wierze ze niedługo dostaniesz te wisienkę na torcie [emoji307]

reklama
Do góry