reklama
Imama
Fanka BB :)
Kitqa wiem. Ja tez chce mieć potwierdzenie. Wiec się nie dziwie. Dużo ostatnio słyszę i czytam o pomyłkach w określaniu płci wiec jak tu się nie stresować.
To będziemy razem się stresować oby dla nas 13 szczęśliwa była. Ja mam i syna i męża z 13 także dla nas zawsze szczęśliwa była [emoji6]
Ana87 rozumie Cię. Nadzieje pewnie masz i radość na przemian z obawami. Najważniejsze żebyś teraz sama patrzyła na usg. Jak nic nie widać nie znaczy ze to dziewczynka. Musza być widoczne wargi sromowe. Czyli te trzy kreski
U dziewczynek są trzy kreski jedna środkowa jest równa a przeważnie krótsza.
U chłopców tez są trzy kreseczki bardzo często! Ale ta środkowa jest DŁUŻSZA i to ta różnica.
Także patrz kochana co tam między nogami i jak ci lekarz pokaże to zapytaj normalnie gdzie narządy żeńskie bo naprawdę wtedy będziesz spokojna i będziesz mogła się cieszyć. I żeby nóżki naprawdę nie były złączone mocno bo wtedy siusiak wędruje do góry. Pomyłki są jak właśnie lekarz nic nie widzi między nogami to dziewczynka. Naprawdę na fb dość częsty to przypadek!
Ale ja wierze ze u Ciebie ta córka jest [emoji166]
Gosica No lepiej testy owu ale rób je serio często. Ja miałam pryztulanka w dzień pozytywu a na drugi dzień owu.
Biedronka to normalnie masz pamięć!
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
To będziemy razem się stresować oby dla nas 13 szczęśliwa była. Ja mam i syna i męża z 13 także dla nas zawsze szczęśliwa była [emoji6]
Ana87 rozumie Cię. Nadzieje pewnie masz i radość na przemian z obawami. Najważniejsze żebyś teraz sama patrzyła na usg. Jak nic nie widać nie znaczy ze to dziewczynka. Musza być widoczne wargi sromowe. Czyli te trzy kreski
U dziewczynek są trzy kreski jedna środkowa jest równa a przeważnie krótsza.
U chłopców tez są trzy kreseczki bardzo często! Ale ta środkowa jest DŁUŻSZA i to ta różnica.
Także patrz kochana co tam między nogami i jak ci lekarz pokaże to zapytaj normalnie gdzie narządy żeńskie bo naprawdę wtedy będziesz spokojna i będziesz mogła się cieszyć. I żeby nóżki naprawdę nie były złączone mocno bo wtedy siusiak wędruje do góry. Pomyłki są jak właśnie lekarz nic nie widzi między nogami to dziewczynka. Naprawdę na fb dość częsty to przypadek!
Ale ja wierze ze u Ciebie ta córka jest [emoji166]
Gosica No lepiej testy owu ale rób je serio często. Ja miałam pryztulanka w dzień pozytywu a na drugi dzień owu.
Biedronka to normalnie masz pamięć!
Ostatnia edycja:
B
bibiU
Gość
Oj dziewczynki kochane jesteście
Trzymam kciuki za wymarzone płcie i za 2 kreski u staraczek i u mnie hehe
Byłam wczoraj w odwiedzinach u tej małej siostry męża, myślałam, że gorzej zniosę te wizyte ale nawet mnie
nie zakuło w serce....
Trzymam kciuki za wymarzone płcie i za 2 kreski u staraczek i u mnie hehe
Byłam wczoraj w odwiedzinach u tej małej siostry męża, myślałam, że gorzej zniosę te wizyte ale nawet mnie
nie zakuło w serce....
Imama
Ana87 ja osobiście to teraz wolałam szarości beze brązy bądź czarne wózki a poprostu wkładki sobie kupić i fajnie wymieniać. Ale myśle ze tylko różowy fioletowy to tak typowo na dziewczynkę a inne to neutralne.
Biedronka ja to chyba całe życie będę przezywać każda mała dziewczynkę hehe
B
bibiU
Gość
Ana ja myśląc ekonomicznie bym na trzecie dziecko nie wymieniała wózka :-) możesz właśnie tak jak Imama pisze wkładki dziewczęce kupić
Ja mam Adamex Barletta biało szary
Ja mam Adamex Barletta biało szary
Ana87 ja osobiście to teraz wolałam szarości beze brązy bądź czarne wózki a poprostu wkładki sobie kupić i fajnie wymieniać. Ale myśle ze tylko różowy fioletowy to tak typowo na dziewczynkę a inne to neutralne.
A ja mam różowa spacerówkę [emoji23]
Miała byc dla dziewczynki jak staraliśmy sie o adopcje (miała byc córka) dostaliśmy propozycje synka [emoji3]
Potem ciąża i nadzieja, ze wózek sie przyda. Synek. Teraz kolejna ciąża i znów nadzieja. Synek. Teraz wózek oddaje [emoji55]
Może niewarta przynosi [emoji23]
Emil dziś cały dzień na rękach, rzyga mi prosto miedzy cycki, jeszcze trochę tego kwasu i cycki mi odpadną [emoji57]
Zobaczcie jaki wojewódzki mi rośnie [emoji6]
B
bibiU
Gość
Leeleeth zakochałam się BOSKI
A różowa spacerówka Ci się przyda jeszcze :*
A różowa spacerówka Ci się przyda jeszcze :*
reklama
Imama
Przeuroczy jest Leeleeth! Nie ma co chłopaki to słodziaki [emoji170]
Różowy wózek hehe mój to by mi nie pozwolił z takim chodzić. Ja to wogole teraz wybieram śpiworek i najlepiej bym wzięła taki leśny a wszyscy w około ze dla dziewczynki!
a dla mnie jest boski. Gdyby była córa miałabym wymówkę a tak to dupa.
Teraz to tez dużo uniwersalnych rzeczy jest.
Ja bym Leeleeth wózek zostawiła jak się macie starac [emoji171] pewnie córka będzie to idealnie
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Różowy wózek hehe mój to by mi nie pozwolił z takim chodzić. Ja to wogole teraz wybieram śpiworek i najlepiej bym wzięła taki leśny a wszyscy w około ze dla dziewczynki!
Teraz to tez dużo uniwersalnych rzeczy jest.
Ja bym Leeleeth wózek zostawiła jak się macie starac [emoji171] pewnie córka będzie to idealnie
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Podziel się: