reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Bbanna, to w sumie równo startujemy ;) u mnie @ lada moment. Ovu myśle będzie berdziej 26 października;) u nas szaleństwo we wt/sr.
Nie wiem, czy lewandowscy myśleli o majstrowaniu plci, przy pierwszym dziecku myśle ze było im wszystko jedno;) chyba ze będą cos w tym temacie działać przed II ciąża -na chłopca piłkarza;).

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Aleksandra ja w pierwszej ciąży stosowałam mustelle i zero rozstępów a teraz oliwkę dla kobiet w ciąży z rossmana bodajże za 12 zł i masło kokosowe.
Imama jakoś nie wierze ze u Ciebie chłopczyk naprawdę. Ja jak usłyszałam w 13 tyg ze lekarz widzi chłopca to strasznie to przeżyłam a ile się naczytałam o pomyłkach ;) teraz już mi przeszło chociaż ciagle ta córa siedzi mi w głowie i oglądam się za małymi dziewczynkami oraz przeglądam działy dziewczęce :-D to silniejsze ode mnie ale pogodziłam się z faktem ze będzie drugi synek. Mimo to jak słyszę ze ktoś z bliskich w ciąży to zaraz sobie myśle ciekawe co będzie mieć... moja przyjaciółka wpadła i jest w 8 tyg. To jej trzecie dziecko parke już ma i chciałaby znów chłopca ale pewnie i tak będzie mieć corke :-D już przeanalizowalam jej tryb życia itd i córa jak nic ehhh pewnie tak będzie u mnie cały czas dopóki nie będę mieć swojej księżniczki

Ja na 26 paź to okres u siebie obstawiam :)

Mówię Wam dziewczyny, pracowałam z klientami i z współpracownikami, nieraz w stresie i nerwach ale nikt mnie tak nie drażnił jak rodzina męża, normalnie nie mogę sobie poradzić choć nie mam z nimi kontaktu

Dziewczyny polecam fajną aplikację GET BABY jest chyba tylko w wersji angielskiej ale fajnie pokazuje cały cykl kiedy owu kiedy kolejna miesiączka a nawet w które dni największe prawdopodobieństwo synka a w które córeczki:) pobawić się można:)

Kitqa- biedna córcia twoja oby szybko przeszło zdrówka!

Kinga - na twoje zdanie "katowałam się jakimiś wiesiołkami" dosłownie wybuchnelam śmiechem hihi :D , śmiesznie to zabrzmiało jakoś ..
:)

...
Ale wiem o czym mówisz nie wiem czy czytałaś wcześniej jak ja się starałam- też wszystko co mogłam na córkę i jest syn,czeka mnie ostatnie podejście... boję się że nie wyjdzie ,

Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom

Imama i Kinga Dziekuje:* jest z małą poprawa takze zobaczymy. Kinga dla twoej corci rowniez zycze szybkiego powrotu do zdorwia. Ja przy takich infekcjach boje sie bardzo odwodnienia... [emoji53]
Imama nie bądź taka pewna chlopczyka :p wszystko sie moze jeszcze wydarzyć!
A ja zaś nikomu nie zazdroszę ani synow ani corek, domow czy samochodow, trzeba szukac szczescia u siebie i cieszyc sie z tego co mamy : ) nie wszystkim pisane są "parki" ale wszyscy mozemy byc szczesliwi.

Imama tutaj jest fotka
1507812642-aaaaaa.jpeg
widac tam taki jakby cien.

Napisane na LG-K350 w aplikacji Forum BabyBoom

Porannakawa faktycznie te dwa zdj są praktycznie identyczne ja moje, jedynie tamte może ma dłuższy nub ale z drugiej str moja dzidza nie leży typowo na płasko widać po brzuszku. Trzeba być ekspertem jednak. Dziwi mnie tylko ze pod moim usg tylko zgadują ze chłopczyk a jednak pod tamtymi z IG piszą ze pare pisało ze chłopczyk a pare ze dziewczynka. Ale dodałam post na ingender i zobaczę.
Chyba sobie zmienię zdjęcie na pulpit bo nabrałam nadzieji Haha:
1507812784-aaaaaa.jpeg

Ale dziewczyny jesteście wspierające! [emoji7] wiec nie poddam się dla Was i marze dalej [emoji8]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Jona22 ja mam aplikacje na telefon wiec wklejam normalnie z mojej biblioteki zdjęć i nie mam problemu.
BBanna mi tez lekarz nigdy się nie mylił jak określał płeć w 13 tc. Ja bardziej bym się przejmowała ze kiedyś nawet się nie wiedziało czy dzidzia ma ręce i nogi bo nie było usg to jaki stres!
Biedronka w Niemczech by mi przed 15 tc nie powiedzieli. Na prenatalnych nie mówią bo No podobno dużo pomyłek.
Przyszłamama No jeszcze masz nadzieje jak planujecie trzecie. U mnie może prysnąć szybko za pare tyg.
Maziajka No racja widzę ten cień. I zauważyłam ze jak właśnie widać cień powyżej tej jasnej kreski to zgadują dziewczyny ze chłopczyk.
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Do góry