reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Bbanna, to w sumie równo startujemy ;) u mnie @ lada moment. Ovu myśle będzie berdziej 26 października;) u nas szaleństwo we wt/sr.
Nie wiem, czy lewandowscy myśleli o majstrowaniu plci, przy pierwszym dziecku myśle ze było im wszystko jedno;) chyba ze będą cos w tym temacie działać przed II ciąża -na chłopca piłkarza;).

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Aleksandra ja w pierwszej ciąży stosowałam mustelle i zero rozstępów a teraz oliwkę dla kobiet w ciąży z rossmana bodajże za 12 zł i masło kokosowe.
Imama jakoś nie wierze ze u Ciebie chłopczyk naprawdę. Ja jak usłyszałam w 13 tyg ze lekarz widzi chłopca to strasznie to przeżyłam a ile się naczytałam o pomyłkach ;) teraz już mi przeszło chociaż ciagle ta córa siedzi mi w głowie i oglądam się za małymi dziewczynkami oraz przeglądam działy dziewczęce :-D to silniejsze ode mnie ale pogodziłam się z faktem ze będzie drugi synek. Mimo to jak słyszę ze ktoś z bliskich w ciąży to zaraz sobie myśle ciekawe co będzie mieć... moja przyjaciółka wpadła i jest w 8 tyg. To jej trzecie dziecko parke już ma i chciałaby znów chłopca ale pewnie i tak będzie mieć corke :-D już przeanalizowalam jej tryb życia itd i córa jak nic ehhh pewnie tak będzie u mnie cały czas dopóki nie będę mieć swojej księżniczki

Ja na 26 paź to okres u siebie obstawiam :)

Mówię Wam dziewczyny, pracowałam z klientami i z współpracownikami, nieraz w stresie i nerwach ale nikt mnie tak nie drażnił jak rodzina męża, normalnie nie mogę sobie poradzić choć nie mam z nimi kontaktu

Dziewczyny polecam fajną aplikację GET BABY jest chyba tylko w wersji angielskiej ale fajnie pokazuje cały cykl kiedy owu kiedy kolejna miesiączka a nawet w które dni największe prawdopodobieństwo synka a w które córeczki:) pobawić się można:)

Kitqa- biedna córcia twoja oby szybko przeszło zdrówka!

Kinga - na twoje zdanie "katowałam się jakimiś wiesiołkami" dosłownie wybuchnelam śmiechem hihi :D , śmiesznie to zabrzmiało jakoś ..
:)

...
Ale wiem o czym mówisz nie wiem czy czytałaś wcześniej jak ja się starałam- też wszystko co mogłam na córkę i jest syn,czeka mnie ostatnie podejście... boję się że nie wyjdzie ,

Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom

Imama i Kinga Dziekuje:* jest z małą poprawa takze zobaczymy. Kinga dla twoej corci rowniez zycze szybkiego powrotu do zdorwia. Ja przy takich infekcjach boje sie bardzo odwodnienia... [emoji53]
Imama nie bądź taka pewna chlopczyka :p wszystko sie moze jeszcze wydarzyć!
A ja zaś nikomu nie zazdroszę ani synow ani corek, domow czy samochodow, trzeba szukac szczescia u siebie i cieszyc sie z tego co mamy : ) nie wszystkim pisane są "parki" ale wszyscy mozemy byc szczesliwi.

Imama tutaj jest fotka
1507812642-aaaaaa.jpeg
widac tam taki jakby cien.

Napisane na LG-K350 w aplikacji Forum BabyBoom

Porannakawa faktycznie te dwa zdj są praktycznie identyczne ja moje, jedynie tamte może ma dłuższy nub ale z drugiej str moja dzidza nie leży typowo na płasko widać po brzuszku. Trzeba być ekspertem jednak. Dziwi mnie tylko ze pod moim usg tylko zgadują ze chłopczyk a jednak pod tamtymi z IG piszą ze pare pisało ze chłopczyk a pare ze dziewczynka. Ale dodałam post na ingender i zobaczę.
Chyba sobie zmienię zdjęcie na pulpit bo nabrałam nadzieji Haha:
1507812784-aaaaaa.jpeg

Ale dziewczyny jesteście wspierające! [emoji7] wiec nie poddam się dla Was i marze dalej [emoji8]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Jona22 ja mam aplikacje na telefon wiec wklejam normalnie z mojej biblioteki zdjęć i nie mam problemu.
BBanna mi tez lekarz nigdy się nie mylił jak określał płeć w 13 tc. Ja bardziej bym się przejmowała ze kiedyś nawet się nie wiedziało czy dzidzia ma ręce i nogi bo nie było usg to jaki stres!
Biedronka w Niemczech by mi przed 15 tc nie powiedzieli. Na prenatalnych nie mówią bo No podobno dużo pomyłek.
Przyszłamama No jeszcze masz nadzieje jak planujecie trzecie. U mnie może prysnąć szybko za pare tyg.
Maziajka No racja widzę ten cień. I zauważyłam ze jak właśnie widać cień powyżej tej jasnej kreski to zgadują dziewczyny ze chłopczyk.
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Do góry