Imama - dobrze że piszesz że OLE i cranberry nie idą w parze bo jedyne co wyczytałam to że nie można brać aspirin i cranberry razem itp. A Atomic pisała czemu ?( Czy to się po prostu jedno z drugim wyklucza w działaniu czy jak )jak Miałabyś gdzieś linka o tym to daj na priv, jeśli możesz , Ja się dopiero zaznajamiam z tym.portalem jak to wszystko działa i gdzie co jest ale info masa ..
To j&d to ja już robię od zawsze na to wychodzi ,
Imama - Czyli ewentualnie mogłabym brać razem myoinostinol z clo?
Muszę sobie clo skądś ogarnąć,
No Ja mam dopiero drugi cykl po porodzie , (teraz trwa) dalej odciagam mleko, może myoistinol by mi pomógł z regulacją cyklu
Ps. Zazdroszczę Ci że już masz po staraniach i już nie musisz tego wszystkiego ogarniać hah
Edit: imama ja za granicą siedzę to Polski odpowiednik mi nic nie powie hehe , chyba mogę dostać większość tego co oni tam na GD piszą online ps. Masz jakiś namiar sprawdzony na clo może ?
Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom
To j&d to ja już robię od zawsze na to wychodzi ,
Imama - Czyli ewentualnie mogłabym brać razem myoinostinol z clo?
Muszę sobie clo skądś ogarnąć,
No Ja mam dopiero drugi cykl po porodzie , (teraz trwa) dalej odciagam mleko, może myoistinol by mi pomógł z regulacją cyklu
Ps. Zazdroszczę Ci że już masz po staraniach i już nie musisz tego wszystkiego ogarniać hah
Edit: imama ja za granicą siedzę to Polski odpowiednik mi nic nie powie hehe , chyba mogę dostać większość tego co oni tam na GD piszą online ps. Masz jakiś namiar sprawdzony na clo może ?
Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom