reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Ptasiorek coś właśnie wyczytałam, że na chłopaka to raz, a porządnie a potem to na efekty się czeka:-):-):-) żeby właśnie nie poprawiać za dużo:-):-) zwariuje do jutra:szok::-):-) a tu się okaże,że pęcherzyka znowu brak:wściekła/y: nieeee pęcherzyk być musi:tak::-):-)
Sylwia szlaban musi być:-):-):-) tak to by się za bardzo rozbestwił:-):-)też sobie powymyślał parę razy dzienie codziennie hehehe:-):-):-) ja tam w sumie nie mam nic przeciwko, jestem nawet za:-):-)ale nie w planowaniu chłopaczka:-):-):-)

a mnie katar bierze:wściekła/y:

reklama
Ptasiorek coś właśnie wyczytałam, że na chłopaka to raz, a porządnie a potem to na efekty się czeka:-):-):-) żeby właśnie nie poprawiać za dużo:-):-)

...no właśnie, a ja w tym cyklu ciągle poprawiałam, poprawiałam i poprawiałam... :sorry2::confused::-D

BETI zero stresa, tylko pozytywne myślenie- pęcherzyk musi być! i już! :-) miłego monitoringu :tak::-)

Dziewczynki ja sie zwijam do łóżeczka....Padam ze zmeczenia:-D
Spijcie dobrze... Dobranoc....
dobranoc.gif

Hej dziewczynki godzinkę temu wróciłam z pracy i oczywiście nie wytrzymałam z ciekawości i zrobiłam drugi test i wyszły znów dwie kreseczki ,więc myślę że są spore szanse na fasolkę.Jutro chcę iść na betke tylko nie wiem czy to w każdej przychodni robią??????ile na wynik trzeba czekać ??i ile mniej więcej kosztuje???/(zresztą to nie aż takie ważne bo i tak zrobię ,ale ta z ciekawości o cene pytam)

no musi musi, też tak myślę:-):-) no to zobaczymy kochana czy trza poprawiać chłopaka czy nie:-):-) bo tempka to rewelacja proszę pani u pani:tak::-):-)

Sylwia dobranoc:-)
Karizrób rano z porannego moczu, ten chyba najprawdziwszy:tak:, a na betkę ja i tak bym poszła:-):-)

Jarzębinka no proszę calineczka ma już 3mm:-):-):-)a fotonka kiedy będziesz miała?:-) z Kacperkiem też wymiotowałaś?:-)

nic z tych rzeczy :tak: ciąża z Kacprem to była bajka,żadnych dolegliwości i gdyby nie rosnący brzuszek nie pomyślałbym, że jestemw ciązy :tak: więc teraz będzie chyba inaczej bo zaczyna sie juz nie ciekawie, narazie tylko mdłosci, ale chyba z dnia na dzień coraz bardziej dokuczliwe ..... wymiotów na razie nie ma, ale kto wie jak to sie skończy :-(

No co za drań ;-), próbuje sobie przypisać cały sukces :-D:-D

tak naprawdę, to chyba się poprostu ucieszył że sie udało :tak: nie zdawałam sobie wcześniej sprawy,że on tez juz tak mocno czeka na II kreseczki :tak:

jarzebinko masz jakies zdjecia wklejaj nam...

mam fotę, ale jak zrobie z niej zdjęcie to pewnie będzie mało widoczne, więc spróbuje ale pewnie wkleje z kolejnej wizyty, narazie jest tylko 3 mm, a na kolejnej pewnie juz bedzie wiecej i serduszko :tak: więc cierpliwości :tak::-D:tak:

spokojnej nocki :tak: i miłych snów :tak::-D;-)

Dobrej nocki Kochane!
Ja tylko na chwilke. Poczytalam co u Was i moge isc zaraz spac. Jutro czeka mnie nuuudne, calodzienne szkolenie z nowych standardow, moze dam rade, a na koniec na 1.5 godzinki musze wpasc do pracy.
Kari, ale masz super ze sa te II !!! U mnie nie wyszly...ale czekam do soboty. Niestey nie nastawiam sie, bo wszyskie objawy na @ mocno sie nasilily :(
Teraz dobranoc, pchly na noc, kalaruchy pod poduchy a pluskawki jako zabawki!!!

Podczytuję po cichu i widzę, że tu jakieś Fasolinki się pojawiają więc pomyślałam, że dołączę, jak można

reklama
Jarzębinka więc oby to inne przechodzenie ciąży to znak na dziewuszkę:-)jakoś jestem dobrej myśli ,że tak właśnie będzie:tak::-):-) czekamy kochana na foteczke w takim razie:-):-)
buziaki:-):-)
Royanna kolorowych ryba:-) i udanego dnia w pracy:-)
Arabella witaj cieplutko:-) widzę, że masz dwie dziewuszki:-) będziesz sie starać o chłopaczka?:-):-)

Do góry