reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Dzień dobry dziewczynki

Kari GRATULUJE >>>zyczę szczęśliwych 9 miesiecy z dzidzia pod serduszkiem

Pyszczek kochana ..wyniki ja miałam bardzo zbliżone wieć myslę ze jest ok choc nie znam sie za bardzo

Ja jakoś od pewnego czasu nie jestem w formie , brakuje mi czasu na wszystko a zwłaszcza na odpoczynek ...
zdania na razie nie zmieniłam ...ide na jeden monitoring w 11 dc zeby sie zorientowac i nie przesadzic i dalej odpuszczam , a jak w tym cyklu nie wyjdzie to czekam na czerwiec ....myslę ze to sie nie zmieni bo codziennie sie w tym upewniam

Ja tu jestem często ...podczytuję ...nie pisze bo stałam sie monotematyczna ...

czekam na kolejne wieści o II kreseczkach kochane

i mocno wszystkie ściskam....nie wymieniam zeby nie strzelic gafy...

reklama
Anufifi ja też ostatnio nie mam weny na pisanie, choć jestem tu prawie codziennie i czytam.. Dzisiaj moja fryzjerka opowiedziała mi jak udało jej się zajść w ciążę - szybka decyzja jednego wieczoru z mężem - chcemy miec drugie dziecko - potem przytulanko.....- i teraz jest w 7mym miesiącu....:tak: Juz jej nic nie mówiłam o mnie i naszych staraniach....ciesze się że tak łatwo jej sie udało, ale mi było smutno trochę..
Ja idę 10 dc na monitring i potem 12go ;-) Zobaczymy co z tego wyjdzie.
A co do moich wyników to mam nadzieję że jest ok wszystko :confused:

Buziaki

Kari Wszystkiego Cudnego!!!
I spokojnych 40 tygodni :))))
15_2_126.gif

Przepraszam ale nie pamietam czy ty masz dzieci?
I czy staralas sie o konkretna plec czy "chybił trafil:))))"

Kari ogromne gratulacje!!!!!:-):-):-):-) Dzieki dziewczyny za objasnienie tego monitoringu...ja jeszcze siedze w pracy ale juz niedlugo hehe...pozdrawiam goraco:rofl2::rofl2:

Witam Wszystkie staraczki i zafasolkowane:-) gratulacje.
Powiedzcie mi jak jest z testami owul wskazują że jest w danej chwili i jakie polecacie.
Czytałam dużo o oleju z siemienia lnianego jest bardzo zdrowy dla płodu, przyszłe mamusie spróbujcie. Polecam:tak:
Buziaczki dla wszystkich:blink:

Anufifi jestem z Tobą i bardzo mi smutno jak czytam co u Ciebie, jesteś bardzo fajną laseczką i masz świetnych chłopców. Trzymam za Ciebie żeby się udała córa. :blink:

hej dziewczynki:-)

pęcherzyka brak:-( znowu:-( załapałam doła........
idę na obiadek, a potem na zebranie, napiszę wieczorkiem
buzia

reklama
Beti....
4_6_200v.gif

Kurcze z czego to sie bierze..a raczej nie bierze...czemu nie ma pecharzyka?
Beti nie wiem co powiedziec...w takich chwilach cala moja mądrośc zyciowa "pada". Jedno co wiem napewno to ze nie wolno Ci sie poddac!!!Jesli jest taka potrzeba musisz wziąsc jakies hormonki czy cos co lekarz zaleci i dzialac dalej.....
Matko no masz dwie cory a teraz nie ma pecherzykow....boszzzzzeee!

Do góry