reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Marzycielka86, tak działamy. Jest nas chyba piąsteczka, chyba ze ktoś ma jeszcze ochotę dołączyć? Ja na razie bez clo.
Biedronka0506, ja biorę castangus już dwa cykle, uregulowały się. Chociaż testy ov pokazywały mi pozytyw 2 doby temu a jak dotąd nie ma skoku temp. Mierze temp babycompem, komputer ten nie pokazuje mi jeszcze ov, nie wiem co jest grane. Wczoraj -dobę temu miałam sporo śluzu. Wiec wydawalomi się ze ovulka była wczoraj, ale szczerze mówiąc jestem zdezorientowana.
Andzelisia, nie byłam sama. Mi lekarz z drugim synem powiedział o płci w 13 tyg -tez czytałam o pomyłkach ;)
Imama, jesteśmy myslami z tobą. Chociaż wiem ze tez bym panikowała.
Pamietam Miciurke, sporo sylku dieta. I sama przyznała ze może ten testosteron męża miał wpływ.

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Dziekuje : ) piersza niedawno skonczyla 2 lata, wiec dogadaja sie. A ja bede miala z kim chodzic na kawke i na zakupki [emoji57][emoji6]
Nie zazdrosc, masz swoje wielkie skarby, a i moze dwie dziewczynki w brzuszku :))

Gosica to działałas teraz skoro myślałaś ze owu czy jeszcze obserwujesz?
Kitqa super różnica, taka mi się marzyła! Teraz prawie taka będę miała jak dotrwam. Bo termin na kwiecień a najmłodszy 2 w czerwcu, tylko starszy będzie miał 7. Ale są plusy. Mi bardzo pomaga przy małym. Pewnie bym się to szybko na trzecie nie zdecydowała gdybym miała mniejsza różnice.
Za pare miesięcy się pewnie okaże. Mam zamiar do PL na prenatarne badania jechać. To wychodzi jakoś połowa października wiec szybko zleci. Ważne żebym widziała już zarodek i później usłyszała serduszko [emoji7]

Kitqa gratuluje coreczki, dziewczyny na pewno beda sie swietnie dogadywaly, tym bardziej ze bedzie mala roznica wieku :-)
Leeleth trzymam kciuki by nastepne staranka zwienczylo poczecie coreczki, podziwiam Cie ze dajesz rade z duza gromadka, ale ponoc im wiecej tym latwiej ;-)
Imama kciukasy za jutro, o ktorej wizyta?
ana. to do wizyty jeszcze troszke czasu Ci pozostalo, pewnie sie dowiesz kogo nosisz pod sercem::) my zamierzamy poprzestac na 2ce pociech ale czasami sa rozmowy o 3cim ,chociaz ze wzgledu na wiek pewnie juz sie nie zdecydujemy:zawstydzona/y: A Ty jak sie czujesz, dajesz rade w pracy z maluchami czy teraz nie pracujesz?

@ASA915 teraz sporadycznie chodze jak na gwałt potrzeba, ona dała synka do złobka takze jestem w domu wiecej, mi tesciowa powiedziala ostatnio, ze instynkt odzywa sie jeszcze tak po 30tce i po 40 tce az sie boje heheh no nie wiem jakos po 40 tce juz bym nie chciala, ale jak to mawiają nigdy nie mów nigdy. Teraz jakbym sie sprężyła to jeszcze przed 40 stka bym sie zdążyła;), ale to juz wiekszy strach o wady itd. przynajmniej dla mnie

Imama, dzialalismy ale użyłam sylku i potem żałowałam ze tak dużo i ze nic z tego nie będzie. Pierwszy pozytyw był przedwczoraj OK.11. Jak myślisz czy jest sens jeszcze działać? Sama nie wiem czy sugerować się paskami które pokazały ovu czy komputerem cyklu, który jeszcze nie pokazał ovu ani skoku temp.

Leeleeth, tez Cię podziwiam zdaje sobie sprawę ze przy takiej gromadce jest full pracy,chociaż człowiek przyzwyczaja sie do takiej sytuacji i nie wyobraża sobie innego życia.
Ana, do wizyty jeszcze sporo czasu o ile pamiętano tez lekarz nie kwapi się co do szacunków płci?

Dziękuje @ana i @ASA915 : )
Imama. Miec starsze i pomocne dziecko to na prawde wielka pomoc [emoji1303]
A teraz podeslij mi ku pamieci vademecum o planowaniu plci na chlopca [emoji57][emoji6]
Bo kto wie... Mloda jeszcze jestem haha
Ale tak sobie mysle, ze w takich planach pod lupe trzeba wziac meza i go podrasowac ;) prawda ? My kobiety niewiele mozemy zrobic, naszym zadaniem jest donosic ciaze i urodzic dziecko^^

reklama
Ja znam taka pare gdzie były same dziewczynki, piec ich było i matka miała straszne parcie na synka. Mąż był zadowolony z babińca, teraz maja trzeciego chłopaczka i mega szczęśliwi są [emoji57]
W sumie muszę podpytać czy cos robili i zmienili w życiu ze tak im sie odmieniło [emoji3]

No to wez podpytaj bo niezly wyczyn [emoji6]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry