reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

@PrzyszłaMama87 juz po wizycie? gratuluje synusia najwazniesze, ze wszystko w porzadku, a pytalas o brak ruchow?
@andzelisia tobie rowniez gratuluje.
@leeleeth od kiedy zaczynasz starania? ja sie zastanawialam czy moze zdecydowac sie na jeszcze jedno ,bo duza rodzina zawsze chodzila mi po glowie, ale boje sie ze juz bede za stara, maz tez mowi dajmy juz sobie spokoj wystarczy nam 3ka narazie temet zamkniety.
@ASA915 ja dopiero mam wizyte 9.09

reklama
@PrzyszłaMama87 juz po wizycie? gratuluje synusia najwazniesze, ze wszystko w porzadku, a pytalas o brak ruchow?
@andzelisia tobie rowniez gratuluje.
@leeleeth od kiedy zaczynasz starania? ja sie zastanawialam czy moze zdecydowac sie na jeszcze jedno ,bo duza rodzina zawsze chodzila mi po glowie, ale boje sie ze juz bede za stara, maz tez mowi dajmy juz sobie spokoj wystarczy nam 3ka narazie temet zamkniety.
@ASA915 ja dopiero mam wizyte 9.09

Staranka chce zacząć od przyszłego roku. Teraz rodzę, z pół roku mi zajmie powrót do płodności jak znam życie, potem kilka miesięcy na ogarnięcie cyklów i staranka.
Ja nie mam problemów z zajściem wiec chciałam sie dobrze przygotować w razie zaskoczenia w pierwszym podejściu [emoji6][emoji7]

f2w39jcg9iht6up5.png

Staranka chce zacząć od przyszłego roku. Teraz rodzę, z pół roku mi zajmie powrót do płodności jak znam życie, potem kilka miesięcy na ogarnięcie cyklów i staranka.
Ja nie mam problemów z zajściem wiec chciałam sie dobrze przygotować w razie zaskoczenia w pierwszym podejściu [emoji6][emoji7]

f2w39jcg9iht6up5.png
Dzielna kobieto, zycze szybkiego porodu oraz szybkiego powrotu do formy :) no i bede ci kibicowac rzecz jasna :)

Marzycielka tak zgadza się. Mi się przyspieszyła o pare dni. Miałam w 15 dc a normalnie w 18 dc przeważnie. Ale różnie bo może przyjść później nawet. Pewnie to indywidualna sprawa
Kruszynka tylko clo można brać w 3-7 dc bądź 5-9 tylko. No i na receptę.
Leeleeth będę kibicować również. Tyle dzieciaczków ze podziwiać. I ze mąż nie ma żadnego "ale". Mój to już mówi ze nie wie jak damy radę a zawsze mi mówił ze chce dużo dzieci a ja byłam bardziej anty. Dopiero po tej ciąży mnie tak na dzidziusie wzięło. I mogłabym mieć dużo. Ale wiadomo tez chce iść do pracy. U mnie plus ze mama zamyka sklep i jak za rok zjedziemy do polski to mi dużo pomoże bo ona to obsesje ma na punkcie dzieci.

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Marzycielka tak zgadza się. Mi się przyspieszyła o pare dni. Miałam w 15 dc a normalnie w 18 dc przeważnie. Ale różnie bo może przyjść później nawet. Pewnie to indywidualna sprawa
Kruszynka tylko clo można brać w 3-7 dc bądź 5-9 tylko. No i na receptę.
Leeleeth będę kibicować również. Tyle dzieciaczków ze podziwiać. I ze mąż nie ma żadnego "ale". Mój to już mówi ze nie wie jak damy radę a zawsze mi mówił ze chce dużo dzieci a ja byłam bardziej anty. Dopiero po tej ciąży mnie tak na dzidziusie wzięło. I mogłabym mieć dużo. Ale wiadomo tez chce iść do pracy. U mnie plus ze mama zamyka sklep i jak za rok zjedziemy do polski to mi dużo pomoże bo ona to obsesje ma na punkcie dzieci.

imama to juz postanowione wracacie do ojczyzny? my sie zastanawiamy chce zeby najstarszy skonczyl tu szkołe jeszcze trzy lata, tylko zastanawiam sie jak w miedzy czasie znajdzie tu miłosśc to dopiero bedzie problem ;)

Imama, dzięki za info. My zadziałaliśmy jakoś 35h po pierwszym pozytywie. Sylk obniża mi pH. Z reguły ostatnio tez zaobserwowałam swoje pH na 5,5 a do 4,5 schodzi po zażyciu sylku.
Maziajka, nie wykluczam ze niedługo i ja odstawię sylk i przerzucę się na inny lubrykant. Czas pokaże.
Antonia, chyba przetestowaliśmy wszystkie opcje z możliwych. Fajnie ze podchodzisz do tematu w ten sposób. Rozumiem Twoje rozgoryczenie, zobaczysz trzeciego urwisa i go pokochasz nad życie. Ja tez mam przeczucia ze trzeci tez będzie synem, ale próbujemy;) najwyżej będzie trzeci kochany królewicz.
Biedronk0506, tak mi po porodzie skróciły się troszkę cykle. Dalej mam OK.40dniowe, trochę podciągamy progesteronem i jest lepiej bo przed ciążami były OK.55-60 dniowe.
Leeleeth, chyba się wczoraj za bardzo rozpisałam z tymsylkiem i o+12:)
Imama, ja jestem bardzo ciekawa po pierwsze czynelach bliźniaki i. Ze dziewczynka/dziewczynki ;) ale cały czas nie będę wiedziała czy to korzeń Lukrecji, ekstrakt z liścia oliwnego czy może clo.

Ana tak. Mój syn będzie musiał już iść do szkoły a tu napewno nie chce być i żyć wiec musimy zjechać w wakacje. On bardzo przeżywa to ze jest daleko od babci i domu naszego. Miał 2 latka jak tu przyjechaliśmy ale i tak nie chce tu być. My mamy dom w Polsce i to myśle ze daje nam lepsze możliwości niż przeprowadzać się i wynajmować mieszkanie. Polka to Polska tu sami azylanci i Turcy i bardzo niebezpiecznie się stało. W szkołach pełno tego i boje się o swoje dzieci.
Gosica nigdy nie wiemy co zadziałało i czy zadziała w ogóle to się okaże. Jutro wizyta. Już panikuje!
Była tu Miciurka która dużo zrobiła dieta i te sprawy ale nie wzięła się za męża i ma drugiego syna. Może dużo daje jednak suplementacja facetów. Ale wiadomo i są córki bez kombinowania.

reklama
Kitqa gratulacje ogromne. Ja zazdroszczę! A ile ma lat pierwsza? Duża różnica? Ważne ze wiesz kto tam w brzuszku
Jednak lekarze dobrze widza

Do góry