reklama
aleksandra_kow
Fanka BB :)
Dziewczyny jestem po wizycie jest ciaza jest serduszko 7-8 tydzien pytałam sie lekarza o ta kosmówke ale zaczal mi tlumaczyc gdzie co jest ale nie odpowiedzial po ktorej stronie jest pecherzyk. Mam zdjecie rzeczywiste wiec moze ktos powie co widzi? Mi sie wydawalo ze to bylo po lewej stronie (ale moze ja tak bym chciala i nie jestem obiektywna ) zaraz spróbuje dodać zdjecie.
B
bibiU
Gość
Ja tez po wizycie, ok wszystko mogę się starać od listopada. Zalecił mi brać mama dha ale nie wiem czy to brać czy nie muszę poczytać :-) czy to nie jest czasem chłopczykowe bardziej. Aleksandra wstaw fotke i gratki że ok wszystko :-)
aleksandra_kow
Mikallo
@aleksandra_kow gratuluję serduszka jak dla mnie zdjecie jest do gory nogami wiec dzidzia i kosmowka jest po prawej stronie czyli bardziej na chlopca. Ostatnio jednak obserwuje, że teoria ta sie raczej nie sprawdza :/ zobaczę czy się u mnie sprawdzi
Mikallo
@Biedronka0506 super, że po wizycie ok co do dha to czytałam, że to chlopczykowe. Dlaczego rozpoczynasz starania dopiero od listopada?
aleksandra_kow
Może nie wyraźne zdjęcie ale tak jak wstawiłam teraz tak samo widziałam na usg na ekranie, wiec obraz jest rzeczywist. Mało jest w internecie przykładow tej teori ze zdjeciami :/ z nuba sama cos odczytam a tu to czarna magia dla mnie
@aleksandra_kow gratuluję serduszka jak dla mnie zdjecie jest do gory nogami wiec dzidzia i kosmowka jest po prawej stronie czyli bardziej na chlopca. Ostatnio jednak obserwuje, że teoria ta sie raczej nie sprawdza :/ zobaczę czy się u mnie sprawdzi
U mnie było po lewej stronie i mam chłopczyka [emoji6]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
B
bibiU
Gość
Bo ja w styczniu tego roku urodziłam synka chce poczekać do listopada :-)@Biedronka0506 super, że po wizycie ok co do dha to czytałam, że to chlopczykowe. Dlaczego rozpoczynasz starania dopiero od listopada?
reklama
aleksandra_kow
A i lekarz pokazał mi pęcherzyk żółciowy ktory jest po prawej stronie nie wiem czy cos to podpowie
Podziel się: