reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

@Imama my 3 lata z synem, a maz 6 zaraz, ciagnie nas tez do polski tak samo i tak samo ciezko podjac decyzje na razie wstepnie za 2 lata powrot.
@aleksandra_kow nie to nie ja, ja mam dwoch chlopakow Nikodem i David imie David wybieral starszy syn.
@Millo stresa mam jak...

reklama
Ana to gratuluje decyzji o 3 dziecku. U nas przez 1 rok Jas pracował by zostać jedynakiem. Całe szczęście ten ciężki okres szybko się zapomina. U nas jakby teraz okazało się ze jest chlopiec to moze o 3 dziecku tez pomyślimy. Ana jak sie przygotowywałaś na dziewczynkę?

Aleksandra my już prawie 5 lat za granica. Tak, Mam dwóch synów, 6 lat i roczniaka. Najmłodszy uczy się chodzić i zaczyna dawać mi w kość hehe aż się zastanawiam co mnie kusi na te trzecie! No ale nie chce dużej różnicy wieku a trójkę jednak chce wiec będziemy działać w tym miesiącu [emoji6]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Imama ja tez bym na Twoim miejscu już teraz działa a nóż się uda ;) oczywiście córeczki życzę :D
Millo ja mam podobnie przy synku musiałam ciagle golić nogi a teraz włoski bardzo wolno rosną. A kreski nie miałam ani w 1 ciąży ani teraz jedynie przy synku owłosilo mi brzuch :D
Kruszynka a Ty przygotowywalas się do ciąży? Chodzi o dietę suplementy itd i w jakich dniach cyklu działaliście? Odstęp czy w owulacje?

Imama ja tez bym na Twoim miejscu już teraz działa a nóż się uda ;) oczywiście córeczki życzę :D
Millo ja mam podobnie przy synku musiałam ciagle golić nogi a teraz włoski bardzo wolno rosną. A kreski nie miałam ani w 1 ciąży ani teraz jedynie przy synku owłosilo mi brzuch :D
Kruszynka a Ty przygotowywalas się do ciąży? Chodzi o dietę suplementy itd i w jakich dniach cyklu działaliście? Odstęp czy w owulacje?
A przypomnij mi swoje staranka i czy stosowalas jakies suplementy???

Andzelisia właśnie nie zdążyłam się dobrze przygotować ale od jesieni brałam wit C 1000 a od lutego magnez i wapno. Żurawina acard i vitex leżą nie rozpoczęte ;) dietę bardziej dziewczynkowa trzymałam z dobry rok, unikałam zakazanych produktów i piliśmy z K dużo piwka ;) a działaliśmy tylko raz rano albo w owulacje albo pare godzin po ciężko mi to stwierdzić bo nie miałam wcale sluzu i dzień wcześniej wieczorem plemniki były osłabione ale bez stosunku.
A Ty w jakie dni cyklu dzialalas? Patrzyłaś na odstęp?

PrzyszłaMama- Ty też na dziewczynkę? :) Który tydzień ciąży? Coś już wiadomo? przepraszam, że tak wypytuje, ale w ogole nie kojarzę jeszcze forumowiczek. Dopiero "poznaje" ;) Sprawdzałaś sobie betę?

U nas tez duzo piwka było... i u mnie jak i męża ;)

Aleksandra tak bo synka już mam ;) teraz jestem w 13 tygodniu ciąży we wtorek prenatalne moze się już czegoś dowiem ;) betę sprawdzałam i miałam przyrost 141 czyli na chłopca

reklama
PrzyszlaMama ja z synem tez brzuch owlosiony a teraz nic:p Dobrze to wrozy u Ciebie:**
Ana wyobrazam sobie:(ale bedzie wszystko dobrze zobaczysz!!!:*
Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry