reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

@Imama my 3 lata z synem, a maz 6 zaraz, ciagnie nas tez do polski tak samo i tak samo ciezko podjac decyzje na razie wstepnie za 2 lata powrot.
@aleksandra_kow nie to nie ja, ja mam dwoch chlopakow Nikodem i David imie David wybieral starszy syn.
@Millo stresa mam jak...

reklama
Ana to gratuluje decyzji o 3 dziecku. U nas przez 1 rok Jas pracował by zostać jedynakiem. Całe szczęście ten ciężki okres szybko się zapomina. U nas jakby teraz okazało się ze jest chlopiec to moze o 3 dziecku tez pomyślimy. Ana jak sie przygotowywałaś na dziewczynkę?

Aleksandra my już prawie 5 lat za granica. Tak, Mam dwóch synów, 6 lat i roczniaka. Najmłodszy uczy się chodzić i zaczyna dawać mi w kość hehe aż się zastanawiam co mnie kusi na te trzecie! No ale nie chce dużej różnicy wieku a trójkę jednak chce wiec będziemy działać w tym miesiącu [emoji6]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Imama ja tez bym na Twoim miejscu już teraz działa a nóż się uda ;) oczywiście córeczki życzę :D
Millo ja mam podobnie przy synku musiałam ciagle golić nogi a teraz włoski bardzo wolno rosną. A kreski nie miałam ani w 1 ciąży ani teraz jedynie przy synku owłosilo mi brzuch :D
Kruszynka a Ty przygotowywalas się do ciąży? Chodzi o dietę suplementy itd i w jakich dniach cyklu działaliście? Odstęp czy w owulacje?

Imama ja tez bym na Twoim miejscu już teraz działa a nóż się uda ;) oczywiście córeczki życzę :D
Millo ja mam podobnie przy synku musiałam ciagle golić nogi a teraz włoski bardzo wolno rosną. A kreski nie miałam ani w 1 ciąży ani teraz jedynie przy synku owłosilo mi brzuch :D
Kruszynka a Ty przygotowywalas się do ciąży? Chodzi o dietę suplementy itd i w jakich dniach cyklu działaliście? Odstęp czy w owulacje?
A przypomnij mi swoje staranka i czy stosowalas jakies suplementy???

Andzelisia właśnie nie zdążyłam się dobrze przygotować ale od jesieni brałam wit C 1000 a od lutego magnez i wapno. Żurawina acard i vitex leżą nie rozpoczęte ;) dietę bardziej dziewczynkowa trzymałam z dobry rok, unikałam zakazanych produktów i piliśmy z K dużo piwka ;) a działaliśmy tylko raz rano albo w owulacje albo pare godzin po ciężko mi to stwierdzić bo nie miałam wcale sluzu i dzień wcześniej wieczorem plemniki były osłabione ale bez stosunku.
A Ty w jakie dni cyklu dzialalas? Patrzyłaś na odstęp?

PrzyszłaMama- Ty też na dziewczynkę? :) Który tydzień ciąży? Coś już wiadomo? przepraszam, że tak wypytuje, ale w ogole nie kojarzę jeszcze forumowiczek. Dopiero "poznaje" ;) Sprawdzałaś sobie betę?

U nas tez duzo piwka było... i u mnie jak i męża ;)

Aleksandra tak bo synka już mam ;) teraz jestem w 13 tygodniu ciąży we wtorek prenatalne moze się już czegoś dowiem ;) betę sprawdzałam i miałam przyrost 141 czyli na chłopca

reklama
PrzyszlaMama ja z synem tez brzuch owlosiony a teraz nic:p Dobrze to wrozy u Ciebie:**
Ana wyobrazam sobie:(ale bedzie wszystko dobrze zobaczysz!!!:*
Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry