reklama
andzelisia
Fanka BB :)
Milo wyzej pisalam jakie mialad wartosci bety bo ze duzy przyrost to pamietam :-)Ale tu ciazowo dzis♡Gratulacje!!!)
Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom
Kruszynka123
Dziękuję dziewczyny mam nadzieję że piątkowa beta to tylko formalność ale nie obędzie się bez stresu i oczywiście też gratuluję innym zafasolkowanym
andzelisia
O to faktycznie :-) i to rozumiem w ciagu 48 godz :-).Millo napewno to jedna dziewczynka he he :-)Andzelisia Millo miała że 108 na 476 także z nią to my sie nie porownujmy lepiej bo ona miała jakaś bliźniacza
andzelisia
A Antonia pamiętam ze miala przyrost 170 tylko nie pamietam ile dni po robila a cos jej tu nie widac.Majorcia pamietasz moze???
Dobre nie pamiętam żadnych nawet swoich ale mogę ci poszukaćA Antonia pamiętam ze miala przyrost 170 tylko nie pamietam ile dni po robila a cos jej tu nie widac.Majorcia pamietasz moze???
reklama
andzelisia
A slyszalyscie cos nt tego po ktorej stronie jest zarodek i np jak z prawej strony macicy to chlopczyk.Wlasnie dodalam sie fejscie do jakiejs grupy lutowki 2018 i tam dziewczyny piszą ze jest grupa na fejsie ze wysyla sie dziewczynie zdj z usg miedzy 6 a 10 tyg ciazy i ponoc bezblednie mowi jakiej plci jest dziecko az jestem ciekawa :-) poki co jeszcze mnie nie przyjela do grupy :-)
Podziel się: