reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Millo również gratuluje ! [emoji169]

[emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170][emoji172][emoji169][emoji171]
Lenka 24.09.2014 [emoji254]
Mikołaj 2.10.2017 - 28t1d [emoji594]

reklama
Millo super [emoji7] gratuluję. Chyba beta mówiła już za siebie. [emoji8]

xnw40tc7sy506vxn.png

Andzelisia moim zdaniem tak jesli jest wykonana swiezo po implantacji to tak u nas na BB sie sprawdzilo wiele razy z dziewczynki bety byly grubo powyzej 200
Airfix 260%
Ja 270%
Millo powyzej 300%

A chlopiece przyrosty chyba nie przekroczyly powyzej 160-180%

Ale tak jak mowie to musi byc zrobione badania zaraz na poczatku ciazy kilkadziesiat godzin po implantacji a powtorzone po 48h.
U mnie to byl 10 i 12 dpo u Airfix dokladnie tak samo.

Napisane na LG-K350 w aplikacji Forum BabyBoom

kiedys czytalam ze w USA zespol ginekologow robil badania na ten temat i wlasnie z dziewczynkami przyrosty i ogolnie wartosci bety sa wyzsze niz z chlopcami.

U mnie przyrost 160% i tez sie sprawdziło [emoji4]

[emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170][emoji172][emoji169][emoji171]
Lenka 24.09.2014 [emoji254]
Mikołaj 2.10.2017 - 28t1d [emoji594]

Andzelisia moim zdaniem tak jesli jest wykonana swiezo po implantacji to tak u nas na BB sie sprawdzilo wiele razy z dziewczynki bety byly grubo powyzej 200
Airfix 260%
Ja 270%
Millo powyzej 300%

A chlopiece przyrosty chyba nie przekroczyly powyzej 160-180%

Ale tak jak mowie to musi byc zrobione badania zaraz na poczatku ciazy kilkadziesiat godzin po implantacji a powtorzone po 48h.
U mnie to byl 10 i 12 dpo u Airfix dokladnie tak samo.

Ja robilam jakos 12-14 ale typowo beta chlopieca wiec pewnie trzeba szykowac sie na 3 chlopczyka

Andzielisia, pamiętaj są wyjątki od reguły ;)

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Pocieszam sie tym ze kiedys gdzie w necie znalazlam forum co jakas dziewczyna pisala ze przyrost miala nie cale 150 % a ma corke czyli wyjatki sie zdarzaja .Choć w swoim przypadku na taki nie licze.Po 2 chlopakach wieksze szanse na chlopca jak na dziewczynke :-)

reklama
Jej Millo moje gratulacje!!! Super normalnie. Beta u Ciebie bardzo wysoka wiec się potwierdziło. I właśnie jak imię? Wybrane?

Któraś w ogóle się stara w tym miesiącu?

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Do góry