Ana87 masz rację mnie chodziło że jak się denerwujesz bo nic nie wiesz to zawsze lepiej zrobić i sprawdzić a mnie po nocy nigdy dobrze nie pokazywały ani z córa ani w tych co straciłam te początkowe bo później już tak ale ja w nocy wstawałam na siku
reklama
kitqa
Fanka BB :)
Czyli twój mąż jest całkiem normalny zachowuje się jak prawie każdy facet Leeleeth
Nie to nie jest normalne zachowanie
Jestem w szoku czytajac o mezu Leeleeth
Jestes w ciezkim stanie, w wielkim stresie maz powinnien byc dla ciebie ostoją i pociecha i wsparciem, pomagac przy dzieciach, gotowac obiady i na rekach cie nosic (moze z tymi rekami przesadzialam) a nie!
Zycze Ci duzo sil
Mikallo
Kitqa tak jak piszesz tak powinno być! Niestety mężczyźni są różni i pomimo, iż w normalnych sytuacjach są do rany przyłóż to pod wpływem stresu i napływu nowych obowiązków coś w nich pęka i często nieświadomie wyżywają się na najbliższej osobie ( czytaj żonie) pomimo, iż to ona potrzebuje wsparcia. Leeteeth trzymaj się kochana!Nie to nie jest normalne zachowanie
Jestem w szoku czytajac o mezu Leeleeth
Jestes w ciezkim stanie, w wielkim stresie maz powinnien byc dla ciebie ostoją i pociecha i wsparciem, pomagac przy dzieciach, gotowac obiady i na rekach cie nosic (moze z tymi rekami przesadzialam) a nie!
Zycze Ci duzo sil
Ostatnia edycja:
Mikallo
@Ana87 daj znać rano jaki wynik testu. Trzymam kciuki żeby było po Twojej myśli
Ja rzadko piszę bo strasznie się czuję Jutro idę do nowego lekarza, mam nadzieję, że okaże się bardziej logiczny niż babka, u której byłam w piątek. Trzymajcie proszę kciuki za wizytę
Kto na dniach testuje? Rozpoczyna starania?
Ja rzadko piszę bo strasznie się czuję Jutro idę do nowego lekarza, mam nadzieję, że okaże się bardziej logiczny niż babka, u której byłam w piątek. Trzymajcie proszę kciuki za wizytę
Kto na dniach testuje? Rozpoczyna starania?
Ana87
Dziewczyny przed chwila zrobiłam test .godzina przed 4.00rano. Na pierwszy rzut oka jedna kreska...po jakiejś chwili ja znowu widzę cień.... Test Vitam.nie wiem juz co sadzić...nie moglam wczoraj kupic innego bo nie bylo powie mi ktoś ns jakiej zasadzie robi sie bete hcg??? Nigdy nie robiłam... Proszę od podstaw - ide do punktu pobierania krwi i co ? Trzeba byc na czczo? Proszę o pomoc... Znowu nic nie wiem a @brak☹
reklama
PrzyszłaMama87
Ana87 nie musisz być na czczo idziesz i mówisz ze chciałabyś zrobić badanie beta hcg. A wklej zdjęcie testu, który jesteś teraz dzień po owulacji? Ja miałam podobna sytuacje bo myślałam ze w tym cyklu co zaszłam nie będę już mieć owulacji bo żadnego bolu i śluzu nie było a był to już 21dc i współżycie wtedy było a okazało się ze to był dzień owulacji albo pare godzin po i zaskoczyło starania mieliśmy zacząć od lipca Wiec tez byłam zaskoczona bo to był 3 cykl po odstawieniu antykoncepcji... nie zdążyłam zrobić do końca wszystkiego co chciałam w planowaniu ale widocznie tak miało być
Podziel się: