reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

dziewczyny zrobiłam test.na pierwszy rzut oka nie widzę kreski ale po kilku minutach cos widzę... Maz mówi ze to wogole nie ra kreska ze prześwituje na środku a powinna byc z prawej strony.

Załączniki

• WP_20170702_11_52_17_Pro.jpg
    WP_20170702_11_52_17_Pro.jpg
    649,5 KB · Wyświetleń: 89
  • WP_20170702_11_52_06_Pro.jpg
    WP_20170702_11_52_06_Pro.jpg
    704,4 KB · Wyświetleń: 100
reklama
Ana87 kreska jest w dobrym miejscu.. na 2 tescie widac cien.Ile Ci sie spoznia @?Powinno juz byc bardziej widac jak cos

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

spóźnia mi sie 3 dzien.owulacja moich przemyslen powinna byc 18-19 dc .przytulanie bylo 19dc. Ta ciążowa niby jest w dobrym miejscu? Czy powinna byc bardziej na prawo?

Ana87 ja mialam tak
Screenshot_2017-07-02-12-42-53.png

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

Załączniki

• Screenshot_2017-07-02-12-42-53.png
    Screenshot_2017-07-02-12-42-53.png
    296,6 KB · Wyświetleń: 454
Ana87 widać słaby cień cienia i wyjść jest kilka albo test jest do niczego słabo wychwytuje bo też są takie albo ciąża była ale coś poszło nie tak i już jej nie ma ale jeszcze trochę beta hcg w organizmie twoim krąży albo była późno implantacja albo robiłaś test nie z porannego moczu sama widzisz ale ja widzę cień cienia u mnie takie były dzień po implantacji
Jeżeli robisz test w ciągu dnia to staraj się przez jakiś czas nic nie pić i nie chodzić przez jakiś czas do toalety ja tak robiłam i testy były wyraźniejsze od tych porannych

test robiłam po jakiejś godzinie od popicia szklanki wody i szklanki kawy koło 12.00 :( chyba lepiej żeby zrobić z rana?
czyli nadal nic nie wiem :( w nocy spać nie mogę, ciągle mysle.....

Ana teraz doczytałam że przytulanie było 19 więc implantacja mogła być w 11 dniu i ma prawo taka być sprawdź sobie jutro a jak bardzo chcesz wiedzieć to kupcie innej firmy jak Amil bobo test albo inne które polecą dziewczyny i zrób jeszcze tyle że nic nie pij i nie oddawaj moczu przez jakiś czas

reklama
Majorcia- z mojego bólu który nastąił jakieś 5-6 dni po przytulaniu wyliczyłam ze dziś jest jakiś 10-11 dzień jeśli ten ból to implantacja
Millo- Ty nosisz dziewczynke jak dobrze pamiętam? przygotowywałaś się? jak żeście zadziałali?

Do góry