Ana kawa jest moczopedna to nie pij nic przez 4 godziny i wstrzymaj się od siku niech mąż kupi Ci dwa testy jeszcze ale różnych firm i sprawdź jeszcze dzisiaj i jutro rano będziesz wiedzieć czy inny ci pokaże i jaka kreskę ale ja bym obstawiala jednak początek ciąży te bóle co czułaś to była implantacja
reklama
Jak tam Leeleeth dzisiaj u Ciebie? Ck z skurczami?
Dziewczynki i nas sie uspokoiło. Skurcze ustały całkowicie. Nie mam już boli, na szczęście. Jest szansa, że jutro wyjdę.
Tata ma pogrzeb w środę i obawiam sie, ze będzie powtórka. Okropny okres...
Przykro mi tylko bo mój m szaleje. Wściekły jest, że trzeba przy dzieciach robić. Jeden qrwa dzień i wielki foch. Wrzeszczy na wszystkich. Dzieci przywiózł do mnie bez śniadania. Nosz dzieci 2 i 4 latka bez śniadania głodne. Ja jakoś muszę ogarniać. I myślec o całości. A tu przy pełnej lodowce (w czwartek mega zakupy zrobiłam) żeby dzieci głodne były! I drze sie na mnie, że żadnych więcej dzieci. No przykro mi sie zrobiło.
Nie wiem co z Nim mam robić. Rozmowa nie pomaga bo twierdzi, ze jest Ok.
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Czyli twój mąż jest całkiem normalny zachowuje się jak prawie każdy facet Leeleeth
Dzięki za ten zwykły wpis. Bo ja już dramat jakiś wietrze i jakaś panika mi sie placze pod nogami. Może wystarczy przeczekać focha.
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Leeleeth jak najbardziej a jak będzie już ok spokojnie to przy okazji porozmawiać o tym i przedstawić swój punkt widzenia i nie chodzi o to że on Cię w pełni zrozumie ale zawsze choć może trochę i przez chwilę będzie mu głupio aż do następnego razu
reklama
Ana87
Fanka BB :)
Majorcia- żeby mieć pewność to zrobię test rano tak jak powinnam. Zastanawiam sie czy moge go zrobić 3-4rano jak sie przebudzam na siku? Ten test jak teraz patrzę na niego to bardzoo trzeba sie przyglądać by cos dostrzec...mam nadzieje ze rano nic nie wyjdzie......
Podziel się: