leeleth ja też mam pragnienie posiadania córki i nie mam wyrzutów sumienia. Chłopców kocham bardzo, ale co w tym złego że chce mieć corkę, robię wysztsko żeby ją zaplanować, licze się się uda a jak nie to bede miała 3 kochanych synków. Jak masz mozliowść to czemu nie spróbować. Ja musiałam chwile poczekać bo bałam się że sobie nie poradzę z dwójką tak małych dzieci, teraz chłopcy podrośli i wracam do planowania bo marzenie ciągle jest
reklama
Imama dzięki za wyjaśnienia, Ja bardzo dużo białka teraz jem, jogurty,mleko, w ogóle nabiał i w tych jogutrach też cukier jest...pomyślę o redukcji jak najwiekszej tego cukru i skończe z podjadaniem. Nie podjadam dużo ozrechy iu żurawinę ale faktycznie to podwyższa mi cukier.Dzięki za rady
Ieeleeth- super gromadka gratuluje . powiem Ci ze ja tez sobie powiedziałam że będe miała tyle dzieci aż w końcu się córka trafi tak że ja rozumiem. pamiętasz może w których dniach cyklu ,,powstawali" synowie? co tym razem byś zrobiła na dziewczynke? jak byś zadziałała?
U mnie przed owu prawie tydz i jest chłopczyk, w owu jest chłopczyk. Wiec owu+12 mi zostało.
Liczę na zmianę pH żeby wytrzebić męska armie i dieta, Ew jony.
Na necie znalazłam listę babeczki która miała pięciu synków i udało sie jej zmajstrować łaskę. Taki miała schemat:
Mniej więcej tak ma to wyglądać, bez spiny i jakiegoś strasznego kombinowania bo raczej małe szanse mam na córcię. Ale ostatni raz można poszaleć bo raczej nie zdecyduje sie na kolejne dziecko [emoji6]
Smutno mi sie zrobiło, że ze mną coś nie halo, że chce kolejne dziecko, marząc by bulo dziewczynka. Nie wiem czy rozumiecie. Do tej pory było pragnienie dziecka i pojawiało sie dziecko a teraz chciałabym spróbować zmienić schemat.
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom[/IMG]i
ta dieta którą wkleiłaś to przypomina mi to co stosuje imama.
Odebrałam wyniki i cholera zawidłam się. Jem nabiał na potęgę, suplementy a wapno skoczyło mi zaledwie z 9,34 na 9,4. norma 8,8-10,2
MG 2,1 - norma 1,58-2,55
sód 140, potas 4,3 bez zmian w porównaniu z tamtym miesiącem
czyli dalej bardziej na chłopaka...kurcza 2 miesiące diety a dalej dupa, jakaś smutna się zrobiłam.
Leleth a czy wiesz może czy ktoś jeszcze stosował tą dietę co wkleiłaś i się udało?czy to jednozwojna historia.
Niby piszą żeta dieta najważniejsza... i minerały, sama nie wiem jaką tatktykę obrać
Odebrałam wyniki i cholera zawidłam się. Jem nabiał na potęgę, suplementy a wapno skoczyło mi zaledwie z 9,34 na 9,4. norma 8,8-10,2
MG 2,1 - norma 1,58-2,55
czyli dalej bardziej na chłopaka...kurcza 2 miesiące diety a dalej dupa, jakaś smutna się zrobiłam.
Leleth a czy wiesz może czy ktoś jeszcze stosował tą dietę co wkleiłaś i się udało?czy to jednozwojna historia.
Niby piszą żeta dieta najważniejsza... i minerały, sama nie wiem jaką tatktykę obrać
ta dieta którą wkleiłaś to przypomina mi to co stosuje imama.
MG 2,1 - norma 1,58-2,55
Ja tak sobie mocno dumam. I myśle, że skoro o płci decydują plemniki to jedyne co może kobieta zrobić to zmienić pH w ciele by dać szanse żeńskim a utrudnić męskim.
Znam dwie dziewczyny, które stosowały podobna dietę i maja dziewczyny.
Tylko, że jak czytam to bardzo często przed ciąża "dziewczynkowa" jest strata a nie wiem czy ja byłabym gotowa ponieść takie koszta [emoji52]
Ja mam jeszcze sporo czasu na decyzje i zgłębienie tematu. Trzymam kciuki za Was! [emoji1307][emoji1307][emoji1307]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Buniczek nie obniza a najzwyczajniej w swiecie go wyplukuje z organizmu.
Millo kazali podniesc noge ale nie podnioslam za to ruszalam palcami u stop czulam normalnie jak mnie jodyna smaruja itp.Nie czulam jako takiego bolu powieszchniowo ale w srodku pp prostu znieczulenie szlo wolno a do tego mialam mega duzo zrostow w macicy...po poprzednie cc i bylo ciasno wiec mocno mna szarpali...
My juz w domku od sb mloda jest cudna!! Ciesze sie ze mam juz ja po tej stronie brzucha.
Ja czuje sie o niebo lepiej jedynie kregoslup mi doskwiera.
Napisane na LG-K350 w aplikacji Forum BabyBoom
Millo kazali podniesc noge ale nie podnioslam za to ruszalam palcami u stop czulam normalnie jak mnie jodyna smaruja itp.Nie czulam jako takiego bolu powieszchniowo ale w srodku pp prostu znieczulenie szlo wolno a do tego mialam mega duzo zrostow w macicy...po poprzednie cc i bylo ciasno wiec mocno mna szarpali...
My juz w domku od sb mloda jest cudna!! Ciesze sie ze mam juz ja po tej stronie brzucha.
Antonia2016
Fanka BB :)
Super że już jesteście w domku. Cieszcie się sobą [emoji7]Buniczek nie obniza a najzwyczajniej w swiecie go wyplukuje z organizmu.
andzelisia
Fanka BB :)
Ja po wizycie z fasolka ok.Mam 6 tydz wizyta za 3 tyg.Mam zrobic bad morfologie mocz glukoze, bad w kierunku hiv i toxoplazmoze.Z tym ze w ostatnim czasie zlapalam 2 kleszcze i dok powiedziala zebym sie modlila zeby nie byly zarazone....
reklama
Podziel się: