Antonina a mąż suplementował lukrecję, Magnez, wpano?Trzymaliście dietę? Ja też mam 2 synków i liczę że dieta suplementy ph pomogą i będzie córa. Ja się przygotowuje3 miesiące i w sierpniu działam dopiero. Badam co miesiąc poziom CA MG Na K we krwi i widzę jak się zmienia na dzieczynkowe. Pierwsze badanie dla porównania zrobiłam przed dieta i było typowo chłopczykowe, za 3 dni robie nast i powiem Wam jak się zmieniło stężenie minerałów
reklama
andzelisia
Fanka BB :)
Witajcie u mnie chyba zaczynaja sie mdlosci...a juz sie cieszylam ze moze w tej ciazy mnie nie bedzie meczylo.Niby nie wymiotuje ale wszystko mi stoi w gardle :-(.w dodatku te upaly tez daja mi popalic.Jutro mam wizyte u gin moze uslusze serduszko fasolki :-)
andzelisia
Tak jak pisze Antonia trzeba sie zdecydowac na dziecko a nie na konkretna plec.Bo potem czlowiek sie rozczarowuje.Ja w poprzedniej ciazy bardzo chcialam coreczke a wyszedl chlopak.W tej tez marze o coreczke ale jak bedzie chlopczyk to tez sie bede cieszyc :-)Będziesz miała syna [emoji3] musisz się z tym pogodzić. Zrobiłam sporo rzeczy na córkę a mam synka [emoji3] może Ci się uda ale najpierw musisz chcieć mieć trzecie dziecko bo naprawdę mając dwóch synów masz większe prawdopodobieństwo na syna. Chyba że jest inny partner [emoji3] ot moja teoria[emoji3]
PrzyszłaMama87
Ana87 ja działałam raz w sama owulacje albo pare godzin po bo nie czułam bolu owulacyjnego ani śluzu nie miałam tylko po staraniach na drugi dzień zaraz skoczyła temp wysoko stad wiedziałam ze już po ale płci jeszcze nie znam
Antonia2016
Nam starania zajęły ok 8 miesięcy. Mąż się nie suplement owal tyle co piwo od zawsze [emoji39] i biegi od roku. Pewnie że może się udać ale czy to będzie zasługa lukrecji to już nigdy nikt nie powie [emoji3]napewno Musisz się nastawiać na trzeciego syna a może miło Cię los zaskoczy czego Ci życzę [emoji7]Antonina a mąż suplementował lukrecję, Magnez, wpano?Trzymaliście dietę? Ja też mam 2 synków i liczę że dieta suplementy ph pomogą i będzie córa. Ja się przygotowuje3 miesiące i w sierpniu działam dopiero. Badam co miesiąc poziom CA MG Na K we krwi i widzę jak się zmienia na dzieczynkowe. Pierwsze badanie dla porównania zrobiłam przed dieta i było typowo chłopczykowe, za 3 dni robie nast i powiem Wam jak się zmieniło stężenie minerałów
Antonia2016
Otóż to [emoji173]Tak jak pisze Antonia trzeba sie zdecydowac na dziecko a nie na konkretna plec.Bo potem czlowiek sie rozczarowuje.Ja w poprzedniej ciazy bardzo chcialam coreczke a wyszedl chlopak.W tej tez marze o coreczke ale jak bedzie chlopczyk to tez sie bede cieszyc :-)
Antonia2016
Nie zaskakiwalo przed psu więc zaczęliśmy co 2 dni i w sumie wyszło ze bylo 2 dni przed i w owuAntonia- jak Wasze działania odnośnie owulacji???
[emoji3]
Antonia2016
I moje 20 tygodni [emoji173]
reklama
Imama
Buniczek paski kupuj z przedziałem od 4-7. Te możesz używać ale lepiej sprawdzają się do badania męża albo typo po starankach bo większy przedział. Te 4-7 lepiej widać czy niskie itd. Co do suplementów to tez kupiłam na początku dużo ale naszczescie poczytałam ze te minerały raczej nie działają i poprostu biorę te które uważam ze coś tam dopomogą. Mag i wapno odłożyłam.
ASA z tymi nudnościami to tez nie jest ze każda ma w każdej ciąży. J to bym się cieszyła jakbym nie miała. Dużo znajomych bezproblemowo na początku miało.
A ja już pełna sił jestem.
Musiałam odwołać termin bo nie miałam co z synem zrobić. Także u lekarza nie byłam.
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
ASA z tymi nudnościami to tez nie jest ze każda ma w każdej ciąży. J to bym się cieszyła jakbym nie miała. Dużo znajomych bezproblemowo na początku miało.
A ja już pełna sił jestem.
Musiałam odwołać termin bo nie miałam co z synem zrobić. Także u lekarza nie byłam.
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Podziel się: