reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Mikallo zycze powodzenia, pewnie masz sporo nauki skoro material obejmuje polrocze...trzymam kciuki:)
Ana u mnie spokoj,zero mdlosci co nie powiem martwi mnie,a wizyta dopiero za tydzien...tylko piersi czuje i zmeczenie zwlaszcza po pracy, w donoszonej ciazy z synkiem mialam mdlosci spore ale dostalam wtedy duphaston wiec nie wiem czy on ich nie spotegowal. Czekam jak na szpilkach na wizyte i nie powiem zaczynam sie tez trochę bać;)
Imama daj znac po wizycie czy dostalas ten specyfik, jak sie czujesz?
Ajlak powodzenia w nowym cyklu, oby zakonczyl sie dwiema kreseczkami na tescie!!!:)

reklama
hej.
Maziajka gratuluje córci!!
ja sie witam po chorobie synka, cały tydzień w domu siedzieliśmy z ospą, teraz tylko czekam czy drugi syn zachoruje...za tydzien jedziemy na wakacje i tak średnio z chorym dzieckiem.
Ja póki co staram sie trzymać diete, w tym tyg zrobie poziom minerałów we krwi. Maż łyka luktecje ca i mg.
Ja dołączyłam od tego cyklu castangus, bo cyle 35 dni maiałam i ciężko obserwowac owulację. Dziś mam 13 dc, wczora wieczorem robiłam test LH i w ogóle nawet cien cienia nie ma...

Imama daj znac po wizycie...
ja dziś też do gina idę na 16tą, podglądne pęcherzyki i poprosze o skierowanie na hormony, bo jak bym prywatnie badała to pewnie trochę zapłacę. W ogóle zrobiłąm w aptece zamówienie na suplementy i znowu kupa kasy poszła.
A macie sprawdzone testy ph??bo kupiłam z allegro i jakies nie bardzo, zakres 1-14 ph i ciagle zółte mi wychodzą...chciałabym kupic jakieś sprawdzone

Mikallo powodzenia na egzaminach. Ja już swoje mam za sobą. Jak byłam w ciąży to tez waśnie miałam dużo do zdawania.
Ajlak przykro mi! A jak wyglądały staranka w tym cyklu, i właśnie który to cs?
Ana ja mam na dzisiaj na 17 wizytę u lekarza polskiego do którego wcześniej chodziłam. Chce załatwić receptę na ten clomid. On podobno pomaga w owulacji ale tez podnosi hormony, wydłuża fazę lutealna i podobno może mi pomoc. Moja gin to dopiero po pół roku stran by mi go przepisała. Wiec spróbuje u innego- troszkę nakłamie.
Jeśli chodzi o staranka to zobaczę kiedy dostanę @ i owu. I wtedy zadecyduje czy ominąć cykl czy się starac.

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
no pewnie ja tez nakłamalam troszku jak poszlam po tej biochemicznej, ze staramy sie dluzej i mialam badac te hormony w nowym cyklu i jakby bylo nie tak, mial mi cos dac.

@ASA915 no widzisz tez sie martwilam, ze mdlosci nie mam, a teraz mam i zastanawiam sie ile beda trwaly tym razem i wez tu zrozum kobiete, mąz mi dogryza jak marudze ze dokuczaja, "chciałas to masz" na szczescie nie wymiotuje. Juz za tydzien masz wizyte zleci szybko.
@buniczek roznie z tymi testami jest ,moze jutro juz byc wyrazniejsza ,a pojutrze pozytywny zalezy od testu i od wyzutu LH. Pewnie owulacja dzien pozniej bedzie, a co za testy masz jakies dobre?

ana mam własnie chyba złe, z allegro z niebieską końcówką. czytałam tu na forum, że lepsze są z różową... tych niebieskich zostało mi z 20 sztuk, na sierpień kupię te z różową

Maziajka serdecznie gratulacje coreczki!
Ale przeżycia mialas przy cc. Ale wszystsko sie zapomina i moze jeszcze zechcesz miec trzecie.

Antonia pokaż te buly. Ocenimy :-)

Maziajka serdecznie gratulacje coreczki!
Ale przeżycia mialas przy cc. Ale wszystsko sie zapomina i moze jeszcze zechcesz miec trzecie.

Antonia pokaż te buly. Ocenimy :-)
Nie mam zdjęcia ale gin mówił że to męskie narządy więc pewnie były to moszna [emoji3]

xnw40tc7sy506vxn.png

Antonina2016 - gratuluje ciąży :) możesz przypomnieć jak wyglądały Twoje starania? brałaś suplementy? starałaś się o konkretną płeć?jestem mam dwóch chłopców 8 i 2,5 roku. podczytuje Was czasami bo moim marzeniem nadal jest córka ;)

pozdrawiam i przepraszam że wszystkich nie wymienie

reklama
Antonina2016 - gratuluje ciąży :) możesz przypomnieć jak wyglądały Twoje starania? brałaś suplementy? starałaś się o konkretną płeć?jestem mam dwóch chłopców 8 i 2,5 roku. podczytuje Was czasami bo moim marzeniem nadal jest córka ;)

pozdrawiam i przepraszam że wszystkich nie wymienie
Będziesz miała syna [emoji3] musisz się z tym pogodzić. Zrobiłam sporo rzeczy na córkę a mam synka [emoji3] może Ci się uda ale najpierw musisz chcieć mieć trzecie dziecko bo naprawdę mając dwóch synów masz większe prawdopodobieństwo na syna. Chyba że jest inny partner [emoji3] ot moja teoria[emoji3]

xnw40tc7sy506vxn.png

Do góry