reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Mikallo zycze powodzenia, pewnie masz sporo nauki skoro material obejmuje polrocze...trzymam kciuki:)
Ana u mnie spokoj,zero mdlosci co nie powiem martwi mnie,a wizyta dopiero za tydzien...tylko piersi czuje i zmeczenie zwlaszcza po pracy, w donoszonej ciazy z synkiem mialam mdlosci spore ale dostalam wtedy duphaston wiec nie wiem czy on ich nie spotegowal. Czekam jak na szpilkach na wizyte i nie powiem zaczynam sie tez trochę bać;)
Imama daj znac po wizycie czy dostalas ten specyfik, jak sie czujesz?
Ajlak powodzenia w nowym cyklu, oby zakonczyl sie dwiema kreseczkami na tescie!!!:)

reklama
hej.
Maziajka gratuluje córci!!
ja sie witam po chorobie synka, cały tydzień w domu siedzieliśmy z ospą, teraz tylko czekam czy drugi syn zachoruje...za tydzien jedziemy na wakacje i tak średnio z chorym dzieckiem.
Ja póki co staram sie trzymać diete, w tym tyg zrobie poziom minerałów we krwi. Maż łyka luktecje ca i mg.
Ja dołączyłam od tego cyklu castangus, bo cyle 35 dni maiałam i ciężko obserwowac owulację. Dziś mam 13 dc, wczora wieczorem robiłam test LH i w ogóle nawet cien cienia nie ma...

Imama daj znac po wizycie...
ja dziś też do gina idę na 16tą, podglądne pęcherzyki i poprosze o skierowanie na hormony, bo jak bym prywatnie badała to pewnie trochę zapłacę. W ogóle zrobiłąm w aptece zamówienie na suplementy i znowu kupa kasy poszła.
A macie sprawdzone testy ph??bo kupiłam z allegro i jakies nie bardzo, zakres 1-14 ph i ciagle zółte mi wychodzą...chciałabym kupic jakieś sprawdzone

Mikallo powodzenia na egzaminach. Ja już swoje mam za sobą. Jak byłam w ciąży to tez waśnie miałam dużo do zdawania.
Ajlak przykro mi! A jak wyglądały staranka w tym cyklu, i właśnie który to cs?
Ana ja mam na dzisiaj na 17 wizytę u lekarza polskiego do którego wcześniej chodziłam. Chce załatwić receptę na ten clomid. On podobno pomaga w owulacji ale tez podnosi hormony, wydłuża fazę lutealna i podobno może mi pomoc. Moja gin to dopiero po pół roku stran by mi go przepisała. Wiec spróbuje u innego- troszkę nakłamie.
Jeśli chodzi o staranka to zobaczę kiedy dostanę @ i owu. I wtedy zadecyduje czy ominąć cykl czy się starac.

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
no pewnie ja tez nakłamalam troszku jak poszlam po tej biochemicznej, ze staramy sie dluzej i mialam badac te hormony w nowym cyklu i jakby bylo nie tak, mial mi cos dac.

@ASA915 no widzisz tez sie martwilam, ze mdlosci nie mam, a teraz mam i zastanawiam sie ile beda trwaly tym razem i wez tu zrozum kobiete, mąz mi dogryza jak marudze ze dokuczaja, "chciałas to masz" na szczescie nie wymiotuje. Juz za tydzien masz wizyte zleci szybko.
@buniczek roznie z tymi testami jest ,moze jutro juz byc wyrazniejsza ,a pojutrze pozytywny zalezy od testu i od wyzutu LH. Pewnie owulacja dzien pozniej bedzie, a co za testy masz jakies dobre?

ana mam własnie chyba złe, z allegro z niebieską końcówką. czytałam tu na forum, że lepsze są z różową... tych niebieskich zostało mi z 20 sztuk, na sierpień kupię te z różową

Maziajka serdecznie gratulacje coreczki!
Ale przeżycia mialas przy cc. Ale wszystsko sie zapomina i moze jeszcze zechcesz miec trzecie.

Antonia pokaż te buly. Ocenimy :-)

Maziajka serdecznie gratulacje coreczki!
Ale przeżycia mialas przy cc. Ale wszystsko sie zapomina i moze jeszcze zechcesz miec trzecie.

Antonia pokaż te buly. Ocenimy :-)
Nie mam zdjęcia ale gin mówił że to męskie narządy więc pewnie były to moszna [emoji3]

xnw40tc7sy506vxn.png

Antonina2016 - gratuluje ciąży :) możesz przypomnieć jak wyglądały Twoje starania? brałaś suplementy? starałaś się o konkretną płeć?jestem mam dwóch chłopców 8 i 2,5 roku. podczytuje Was czasami bo moim marzeniem nadal jest córka ;)

pozdrawiam i przepraszam że wszystkich nie wymienie

reklama
Antonina2016 - gratuluje ciąży :) możesz przypomnieć jak wyglądały Twoje starania? brałaś suplementy? starałaś się o konkretną płeć?jestem mam dwóch chłopców 8 i 2,5 roku. podczytuje Was czasami bo moim marzeniem nadal jest córka ;)

pozdrawiam i przepraszam że wszystkich nie wymienie
Będziesz miała syna [emoji3] musisz się z tym pogodzić. Zrobiłam sporo rzeczy na córkę a mam synka [emoji3] może Ci się uda ale najpierw musisz chcieć mieć trzecie dziecko bo naprawdę mając dwóch synów masz większe prawdopodobieństwo na syna. Chyba że jest inny partner [emoji3] ot moja teoria[emoji3]

xnw40tc7sy506vxn.png

Do góry