reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Andzelisia gratuluję przyrost masz prawidłowy a ci za tym idzie wszystko świadczy że dzidzia się dobrze rozwija i wcale nie jest taki mały jak znajdę czas porównań z moimi
A robiłaś równo po 48 godz? ja bym niczego nie przesądzala

reklama
Ja w 17 i 19 dpo

xnw40tc7sy506vxn.png

Powiem wam dziewczyny ze nie dalo mi i przeszperalam internet i znalazlam wiele przypadkow kiedy sie to nie sprawdza :-).Jeszcze kilka tyg pozostalo zanim sie okaze :-)

Andzelisia gratuluję przyrost masz prawidłowy a ci za tym idzie wszystko świadczy że dzidzia się dobrze rozwija i wcale nie jest taki mały jak znajdę czas porównań z moimi
A robiłaś równo po 48 godz? ja bym niczego nie przesądzala
Tak rowne 48 o tej samej godz w pon bylam w przychodni co i dzis.

Kitqa nawet te testy co z krwi robisz w domu na płeć dużo się myła wiec te na sikanie to już kompletna strata pieniędzy
Andzelisia super beta! Obyś obaliła teorie! Zreszta ja czytałam już ze obalona wiec tu może poprostu być przypadek. Polcia chyba pisała ze z synem miała jakoś 300 % właśnie. Także nic przesadzone nie jest. Ważne ze przyrasta i wszystko jest Ok.

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Elena i Antonia wlasnie badaly pozno a tutaj chodzi o pierwszy wyrzut hcg kiedys duzo o tym czytalam ale glownie na ang stronach nie odnajde tego juz.

Andzelisia zycze obalenie teorii!!

Millo ja dopiero po polowkowych kupilam pierwsze rozowosci;p

Napisane na LG-K350 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry