reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
UWAGA UWAGA!! Do wszystkich które są na L4 .
Właśnie miałam kontrolę z ZUS.
Moje L4 NIE JEST leżące!!!
A powiedz mi ile jestes na L4? Tez sie jej obawiam bo jestem juz 5 mc na L4... Nie mam lezacego i chcemy wyjechac na kilka dni. Kurcze boje się tej kontroli. Ponoc jak mnie nie zastana to musze w ciagu 3 dni roboczych stawic sie w ZUS i wyjasnic czemu mnie nie bylo i co robilam w tym czasie. Macie jakies informacje na ten temat?
xnw40tc7sy506vxn.png

Ostatnia edycja:
Mikallo czekamy na wyniki[emoji110][emoji110][emoji110]

Andzelisia a ktory masz dzien po owu? Bo wg tej teorii bada sie pierwsze przyrosty 10-13dpo.

Wg tej teorii przyrost powyzej 200% dziewczynka.

Napisane na LG-K350 w aplikacji Forum BabyBoom

Maziajka no nie wiem a jak implantacja była w 10 czy 11 dniu po owulacji ja myślę że ważny jest początek zaraz po implantacji tzn ten pierwszy ze dwa dni od implantacji a drugi po 48 godz ja robiłam po 24 i też był wysoki przyrost

Hej dziewczyny,
Podczytuja Was od jakiegos czasu :-) Mam 34 lata,synka prawie 4 latka i niestety pierwsza ciaza stracona. Od 2 mcy staramy sie o drugiego maluszka-brakuje nam coreczki do kompletu, chociaz nie mam parcia na corke i bede szczesliwa niezaleznie czy bedzie coreczka czy synek :-) Gratuluje zafasolkowanym, cudowne wiesci ktore raduja serducho i dodaja nadzei na to ze mi rowniez bedzie dane nosic pod sercem kolejna kruszynke. W tej chwili jestem 12 dpo i zastanawiam sie czy testowac ale objawow zero wiec chyba poczekam na @. Mam obawy ze tym razem nie pojdzie nam tak gladko, wczesniej udawalo sie za 1szym razem. Ale sie rozpisalam. P.S. Czy Wam towarzyszyly jakies objawy jeszcze przed zrobieniem testu lub bety, ja nie czuje nic wiec tez troche zwlekam z testem zeby sie nie rozczarowac :-( bo czuje ze znowu nic z tego.

ASA ja nie czułam, ze jestem w ciąży, za to mój mąż tak i powiedział żebym zrobiła test :p także myśl pozytywnie :) może akurat się udało i wymarzona córeczka przyjdzie na świat :) trzymam mocno kciuki [emoji8]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Do góry