reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Dzięki dziewczyny za informacje ;)no właśnie ja tak celuję w okolicach owulacji i ciągle się spóźniam. To przeze mnie nie wychodzi bo opóźniam moment starań za każdym razem. Po prostu uwierzyłam baby comp że dzień przed owulacją i w owulację dziewczynka, a wcześniej chłopak. No trzeba w coś wierzyć;) Następna szansa w sierpniu...

Dzięki dziewczyny za informacje ;)no właśnie ja tak celuję w okolicach owulacji i ciągle się spóźniam. To przeze mnie nie wychodzi bo opóźniam moment starań za każdym razem. Po prostu uwierzyłam baby comp że dzień przed owulacją i w owulację dziewczynka, a wcześniej chłopak. No trzeba w coś wierzyć;) Następna szansa w sierpniu...
no wlasnie nam nigdy sie nie udawało prze owul dwa dni, a nawet dzien, tylko raz w tej biochem w dzien owul i z synem tez w dzien owul wiec dlatego w tym cyklu codziennie w okolicach owul aby byc pewnym ;)

Andzelisia super! Czyli ciąża na całego. Gratuluje
Ja tez Antonia miałam kontrole ale to prawie 7 lat temu było. Nie było mnie. Sprawę sądowa mi wytoczyli ale dwa dni przed terminem odwołali hehe

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Andzelisia super no ciekawa jestem jaki będziesz miała przyrost bo jest ładna ta twoja beta chyba że się nie skusisz? na następną betę

Mikallo czekam z Tobą na twoją betę

Wiecie co śmieszą mnie te kontrole z ZUS-u darowaliby sobie albo teksty niektórych kobiet jak to pracowały do końca ciąży i że ciąża to nie choroba uważam że każdy przechodzi ciąże różnie jak ktoś może i chce robić to czemu nie ale jak ktoś od początku bardzo źle się czuję ma silne mdłości to jak ma niby pracować i co przytulać jakaś publiczna toaletę a wogóle co za pożytek z takiego pracownika wstyd żeby kontrolować ciężarne takie moje zdanie
I wiecie kto najbardziej się czepia tych kobiet na L4 nie facet tylko druga kobieta

Andzelisia gratki!!!

Antonia opisz jak wygladala kontrola!!

Napisane na LG-K350 w aplikacji Forum BabyBoom
Podpisałam papier i to wszystko :-)

xnw40tc7sy506vxn.png

reklama
Do góry