reklama
Monia0281
Fanka BB :)
Dzięki dziewczyny za informacje no właśnie ja tak celuję w okolicach owulacji i ciągle się spóźniam. To przeze mnie nie wychodzi bo opóźniam moment starań za każdym razem. Po prostu uwierzyłam baby comp że dzień przed owulacją i w owulację dziewczynka, a wcześniej chłopak. No trzeba w coś wierzyć Następna szansa w sierpniu...
ana.
no wlasnie nam nigdy sie nie udawało prze owul dwa dni, a nawet dzien, tylko raz w tej biochem w dzien owul i z synem tez w dzien owul wiec dlatego w tym cyklu codziennie w okolicach owul aby byc pewnymDzięki dziewczyny za informacje no właśnie ja tak celuję w okolicach owulacji i ciągle się spóźniam. To przeze mnie nie wychodzi bo opóźniam moment starań za każdym razem. Po prostu uwierzyłam baby comp że dzień przed owulacją i w owulację dziewczynka, a wcześniej chłopak. No trzeba w coś wierzyć Następna szansa w sierpniu...
Imama
Andzelisia super! Czyli ciąża na całego. Gratuluje
Ja tez Antonia miałam kontrole ale to prawie 7 lat temu było. Nie było mnie. Sprawę sądowa mi wytoczyli ale dwa dni przed terminem odwołali hehe
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Ja tez Antonia miałam kontrole ale to prawie 7 lat temu było. Nie było mnie. Sprawę sądowa mi wytoczyli ale dwa dni przed terminem odwołali hehe
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Wiecie co śmieszą mnie te kontrole z ZUS-u darowaliby sobie albo teksty niektórych kobiet jak to pracowały do końca ciąży i że ciąża to nie choroba uważam że każdy przechodzi ciąże różnie jak ktoś może i chce robić to czemu nie ale jak ktoś od początku bardzo źle się czuję ma silne mdłości to jak ma niby pracować i co przytulać jakaś publiczna toaletę a wogóle co za pożytek z takiego pracownika wstyd żeby kontrolować ciężarne takie moje zdanie
I wiecie kto najbardziej się czepia tych kobiet na L4 nie facet tylko druga kobieta
I wiecie kto najbardziej się czepia tych kobiet na L4 nie facet tylko druga kobieta
Antonia2016
Podpisałam papier i to wszystko :-)Andzelisia gratki!!!
Antonia opisz jak wygladala kontrola!!
Napisane na LG-K350 w aplikacji Forum BabyBoom
andzelisia
No mialam nie robic ale kusicie bardzo:-) a to powinnam po jutrze zrobić ?Andzelisia super no ciekawa jestem jaki będziesz miała przyrost bo jest ładna ta twoja beta chyba że się nie skusisz? na następną betę
Mikallo czekam z Tobą na twoją betę
reklama
Podziel się: