reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Dzięki dziewczyny za informacje ;)no właśnie ja tak celuję w okolicach owulacji i ciągle się spóźniam. To przeze mnie nie wychodzi bo opóźniam moment starań za każdym razem. Po prostu uwierzyłam baby comp że dzień przed owulacją i w owulację dziewczynka, a wcześniej chłopak. No trzeba w coś wierzyć;) Następna szansa w sierpniu...

Dzięki dziewczyny za informacje ;)no właśnie ja tak celuję w okolicach owulacji i ciągle się spóźniam. To przeze mnie nie wychodzi bo opóźniam moment starań za każdym razem. Po prostu uwierzyłam baby comp że dzień przed owulacją i w owulację dziewczynka, a wcześniej chłopak. No trzeba w coś wierzyć;) Następna szansa w sierpniu...
no wlasnie nam nigdy sie nie udawało prze owul dwa dni, a nawet dzien, tylko raz w tej biochem w dzien owul i z synem tez w dzien owul wiec dlatego w tym cyklu codziennie w okolicach owul aby byc pewnym ;)

Andzelisia super! Czyli ciąża na całego. Gratuluje
Ja tez Antonia miałam kontrole ale to prawie 7 lat temu było. Nie było mnie. Sprawę sądowa mi wytoczyli ale dwa dni przed terminem odwołali hehe

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Andzelisia super no ciekawa jestem jaki będziesz miała przyrost bo jest ładna ta twoja beta chyba że się nie skusisz? na następną betę

Mikallo czekam z Tobą na twoją betę

Wiecie co śmieszą mnie te kontrole z ZUS-u darowaliby sobie albo teksty niektórych kobiet jak to pracowały do końca ciąży i że ciąża to nie choroba uważam że każdy przechodzi ciąże różnie jak ktoś może i chce robić to czemu nie ale jak ktoś od początku bardzo źle się czuję ma silne mdłości to jak ma niby pracować i co przytulać jakaś publiczna toaletę a wogóle co za pożytek z takiego pracownika wstyd żeby kontrolować ciężarne takie moje zdanie
I wiecie kto najbardziej się czepia tych kobiet na L4 nie facet tylko druga kobieta

Andzelisia gratki!!!

Antonia opisz jak wygladala kontrola!!

Napisane na LG-K350 w aplikacji Forum BabyBoom
Podpisałam papier i to wszystko :-)

xnw40tc7sy506vxn.png

reklama
Do góry