reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Imama u mnie po okazało się że mam hashimoto a hashimoto bardzo zaoszcza nabiał który jest bardzo dziewczynkowy ja podejrzewam że ta dieta u mnie rozwaliła tarczyce i nasilila objawy choroby

reklama
Mam nadzieje ze wkoncu dowiem się co jest powodem poronień. Bo zachodzę w ciąże bardzo szybko naszczescie ale właśnie utrzymanie. Ja miałam zawsze super wyniki. Żelazo mi spadło w ciąży poprzedniej ale ogólnie zawsze miałam dobre.
Muszę myśleć pozytywnie mam roczniaka w domu i on mi daje sił. Narazie się nie poddam. Może lekarka zaleci jakaś suplementację i wtedy spróbujemy jeszcze raz.

Już tylko plamie. Ale krwi było dużo na usg wiec to kwestia czasu. Czytam o progesteronie i poprostu to już raczej się nie utrzyma. Tak się tez nastawiam niestety.

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Mam nadzieje ze wkoncu dowiem się co jest powodem poronień. Bo zachodzę w ciąże bardzo szybko naszczescie ale właśnie utrzymanie. Ja miałam zawsze super wyniki. Żelazo mi spadło w ciąży poprzedniej ale ogólnie zawsze miałam dobre.
Muszę myśleć pozytywnie mam roczniaka w domu i on mi daje sił. Narazie się nie poddam. Może lekarka zaleci jakaś suplementację i wtedy spróbujemy jeszcze raz.

Już tylko plamie. Ale krwi było dużo na usg wiec to kwestia czasu. Czytam o progesteronie i poprostu to już raczej się nie utrzyma. Tak się tez nastawiam niestety.

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

[emoji17]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Imama przykre to :( ale może lepiej że nie podtrzymują, widocznie coś było na rzeczy. Silne zarodki by się utrzymaly

xnw40tc7sy506vxn.png

@Imama zachodzisz ekspresowo to fakt ,jesli sie rzeczywiscie nie utrzyma, porobisz badania bedziesz wiedziala na czym stoisz i bedziesz dzialac znow, ekspresem zajdziesz ponownie napewno i bedzie juz wszystko dobrze tego ci zycze.

Heyka, zgłaszam że ja z dziewczynkami już rozpakowana. Co do cesarek, oby nigdy więcej tak mnie boli. Wolę poród naturalny. Małe kruszynki ponad kilogram, nie chcą jeść, ale zdrowe.

Imama współczuję bardzo. Ja mam rozwalone tarczycę, ale zachodzie w ciążę. Ty też niedawno miałaś szczęśliwe rozwiązanie, więc bądź dobrej myśli.

Heyka, zgłaszam że ja z dziewczynkami już rozpakowana. Co do cesarek, oby nigdy więcej tak mnie boli. Wolę poród naturalny. Małe kruszynki ponad kilogram, nie chcą jeść, ale zdrowe.

Imama współczuję bardzo. Ja mam rozwalone tarczycę, ale zachodzie w ciążę. Ty też niedawno miałaś szczęśliwe rozwiązanie, więc bądź dobrej myśli.

Gratulacje wielkie!!! Ucałuj Księżniczki [emoji8][emoji8]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Gratuluję :-)

xnw40tc7sy506vxn.png

reklama
Do góry