reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

A do kogo chodzisz że chciał się z Tobą tak umówić? :-) możesz na priv jeśli nie chcesz podawać nazwiska :-)

xnw40tc7sy506vxn.png
ja za granica jestem i znalazlam polskiego ginekologa, nie wiem kiedy mowic ja sie odrazu spytalam po porodzie jak bylam na kontroli, ze planuje kolejne dziecko, kiedy moge sie zaczac starac no i o te cesarke.

reklama
Ja po wizycie. Nie ciekawie to wyglada. Przyrost tylko 48%, dużo krwi w macicy ale pęcherzyk jakiś widać, były dwa wcześniej wiec może to jeden uległ poronieniu, nie wiadomo. Ale mam bardzo niski progesteron 4,78 a powinnam mieć z 14, wiec lekarka watpi. Ale krew pobrali w pon ma dzwonić czy przyrosła od wczoraj. Zbadają tarczyce bo uważa ze to może być problemem.
Odpoczywam, liczę na cud. Wczorajsza beta to 157 ale to tez przed krwawieniem.
Odwołałam urodziny od suną bo nie mam na to sił, odpocząć muszę.

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

@Imama strasznie to przykre, mam nadzieje ze jednak zdazy sie cud i utrzyma sie twoja fasolka zycze ci tego z calego serca jak i sil, sciskam mocno.

Nie tu na takich wczesnych etapach ciąży nic nie dają. Wprawdzie myślałam o tym żeby wsiąść od znajomej bo ma ale skoro krwawie to chyba poczekam do pon na wyniki i ewentualnie usg.

Nie tu na takich wczesnych etapach ciąży nic nie dają. Wprawdzie myślałam o tym żeby wsiąść od znajomej bo ma ale skoro krwawie to chyba poczekam do pon na wyniki i ewentualnie usg.

to tak jak i u mnie, czyli nadal krwawisz? kurcze, a ty nie pisalas cos o zelazie? ze masz slabe wyniki, czy pomylilam osoby. bo gdy za malo to sa wlasnie te wczesne poronienia, no ale tez piszesz, ze masz niski progesteron i wez tu badz spokojna przez wekend. przytulam mocno.

reklama
Imama bardzo mi przykro ja też z powodu tarczycy straciłam dwie ciąże powiem ci że ja brałam na podtrzymanie i to nic nie dało zresztą lekarz mi powiedział. ze jak ma być wszystko ok to i bez leków będzie a jak nie to nic nie pomoże
Progesteron masz bardzo niski ja miałam przy poronieniach w okolicach 8

Do góry