reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Imama z usg 13t1d:) od poczatku lekarz mowil ze dziewczynka bo mi sie wydawalo ze widze jaja i siusiaka i powiedzial ze to nie to:p i na koniec jak zapytalam jeszcze raz to pow ze tak bo u chlopaka idzie do gory a u nas nawet na dol lekko ale az boje sie cieszyc♡

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Mi powiedzial ze 90% [emoji38]

To super :-)

xnw40tc7sy506vxn.png

Millo suuuper !!! Najważniejsze że zdrowe no i chyba dziewczynka rzeczywiście :) Cieszę się z Tobą bardzo, bardzo!

Wiecie że teorie nuba też nie są 100% ale wydaje mi się Millo że u Ciebie będzie dziewczynka bo zbierasz coraz więcej czynników :-) super beta, teraz taka opinia gina :-) powolutku bym się cieszyła na twoim miejscu :-) No i najważniejsze że dobrze się rozwija :-)

xnw40tc7sy506vxn.png

Antonia mam wiecej czynnikow jeszcze:D haha maz mi przytyl, wysypalo mi plecy, ciaza inna niz przy synu, no i czuje od poczatku wewnetrznie ze to dziewczynka ale z moja intuicja akurat to roznie haha:)

No najbardziej sie ciesze ze zdrowe!![emoji7]i takie cudne to usg bylo.Takie juz duze i w ogole:)

Antonia mam wiecej czynnikow jeszcze:D haha maz mi przytyl, wysypalo mi plecy, ciaza inna niz przy synu, no i czuje od poczatku wewnetrznie ze to dziewczynka ale z moja intuicja akurat to roznie haha:)

No najbardziej sie ciesze ze zdrowe!![emoji7]i takie cudne to usg bylo.Takie juz duze i w ogole:)

Super, ja mam przeczucie że chłopak u mnie :-) przynajmniej się już tak nastawiam :-)

xnw40tc7sy506vxn.png

reklama
Ale martwi mnie bo napisane jest ze łozysko na przedniej sciance..:(

Do góry