reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Jakby nie było jestem 10 mięs od porodu i jakoś strasznie odczuwam wszystkie zmiany hormonalne. Boje się ze w ciąży to nie będę chodzić a się turlac!

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Imama mnie przy implantacji bylo mega slabo czulam sie jakbym miala zemdlec a jajniki mnie bolaly po terminie @ .

Co do tych jonow to ja telefon ciagle w kieszeni, w nocy na zaglowku leza 2 komorki podlaczone do ladowarek wiec..dupa tam te jony.

Ja cztalam ze to jest natura i nie da sie zaplanowac ani miec wplywu na plec bo inaczej nie bylo by mniej wiecej po rowno kobiet i mezczyn.

To będzie raczej @ bo dzisiaj 27dc to pewnie się zbliża. Może wcześniej przyjdzie. Bo serio mega ból aż na plecy już promieniuje. Wątpię żeby zagnieżdżanie aż tak oddziaływało

To będzie raczej @ bo dzisiaj 27dc to pewnie się zbliża. Może wcześniej przyjdzie. Bo serio mega ból aż na plecy już promieniuje. Wątpię żeby zagnieżdżanie aż tak oddziaływało

A moze akutat wlasnie zagniezdzanie tak sieu Ciebie odbywa.U mnie poki co nic nie czuje :-)

@Imama no moze akurat juz masz piersze objawy wczesnej ciazy :) bo skoro juz 27 dc to mozliwe, ze fasoleczka juz działa :) oby :)
A to moj wykres ja juz nie wiem kiedy byla owul nic nie wiem wg owufriend 12dc a ja obstawialabym 13 od rana bo masakrycznie sie czułam cały dzień, bol owulacyjny falowy, piersi jakby pełne, swedzace sutki i zawroty glowy. Link do: Wykres Dni Płodnych i Owulacji Użytkowniczki OvuFriend

Ostatnia edycja:
@Imama trzymam kciuki by to jednak byla fasolka :)
@ana moze masz tak jak ja, ze owulacja nastepuje w nocy i w takim przypadku wykres pokazuje jajeczkowanie dzien wczesniej, a objawy sa juz po skoku temperatury.

Ana No z wykresu jednak to wychodzi ze owu 12 dc była. Ważne ze staranka były a teraz pozostaje czekać [emoji6] dziwne ze test neg ale może pik w nocy był a rano już nie taki mocny i wzięłaś go za negatyw
U mnie @ nadal brak. Za dwa dni testuje!

Witam. U mnie 25 dc, tem z rana 36,6. Zrobiłam test z ciekawości ale negatywny. @ na być w piątek Ale nie mam żadnych objawów na nią. No cóż zobaczę co będzie w piątek

Napisane na LG-H440n w aplikacji Forum BabyBoom

no wlasnie,a test nie do końca pozytywny pokazal sie w dniu spadku temp i wlasnie wtedy testowalam dwa razy przed poludniem i wieczorem poznym i byl wynik taki sam, wiec najprawdopodobniej pik by w obiad w dniu spadku i go nie wylapalam i trwal krotko ehhh nie daje mi spokoju ze wtedy wlasnie odpuscilismy :/ ten jeden dzien, a maz nalegal ehhhh nie posluchalam jego. no nic będzie mi przykro jak się nie uda, ale wtedy już będę pewna że starania muszą u nas być codziennie. druga sprawa ja pierwszy raz mam tak szybko owulacje. Dzięki dziewczyny za odzew.
Imama Patrycja trzymam kciuki za pozytywne testowanie.

reklama
Ana nie ma co rozkminiac. Lepiej przerwa jeden dzień na regenerację plemników. Może akurat się udało!
Patrycja ja piat sob mam dostać ale zapowiada się chyba szybciej. Bo plecy mnie już bolą i podbrzusze. Akurat kurde na wakacje będę miała @!

Do góry