reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Katja zrowka dla dziecka:**Ja tak Maziajka podaje dopiero po 38,5 nurofen w syropie.Czopkow nie chce i po nich mial od razu rozwolnienie.Chociaz moj to dopiero 2 razy w zyciu mial 38,5..38,8.Ja z tych co rzadko goraczkuja ale tez mnie dluzej trzyma a maz to okaz zdrowia.Choruje co iles lat!!

Dziekuje dziewczyny za kciuki!Przydadzą się!Chcialam pospac by czas szybcie zlecial ale nie da sie..

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom
O której wizyta :-)?

xnw40tc7sy506vxn.png

reklama
@Katja. nie wiem czy skorzystasz powiem co widziałam, gdy kolezanki corka doslala wysokiej temp. zawołała znajama sasiadke pielegniarke, kazała namoczyc recznik całkowicie w letniej wodzie nie goracej! nie zimnej! letniej, rozebrac małą do golaska , opatulic mała w ten mokry letni recznik i na to jeszcze koc, oczywiscie suchy, małą na kolanka i tak potrzymac ją w tym ile dała rady i jak recznik robil sie za cieply znowu namoczyc w letniej wodzie i na nowa ja recznikiem opatulic i potem kocem, goraczka zaczeła spadać, sama byłam swiadkiem, probowałam nie raz z moim najstarszym synem i zawsze działa ,obejdzie sie bez czopkow to taki stary sposob na wysaka temp.

Katja jeśli mogę Ci coś poradzić to jest super syrop na gorączkę kidafen duo tylko on jest na receptę jakbyś mogła sobie załatwić to super sprawa bo moi chłopcy też zawsze wysoko goraczkuja i zawsze, jest z tym problem możesz na zmianę podawać paracetamol z ibuprofenem Ja jestem pigula i też nieraz miałam problem że zbiciem temperatury u moich dzieci

Katja okłady jak pisza dziewczyny są jak najbardziej wskazane z letniej wody nawet chłodnej w okolicach skroni czoło nadgarstek stópek

Ostatnia edycja:
reklama
Jestem przeszczesliwa!!Jestem w ciazy!!!Biło pieknie serduszko a pecherzyk sie zaokragli♡ Roznica 2 dni wedlug usg szok!!Matko jak ja Was kocham!!!!!:*****Poplakalam sie tam:))Zobacz załącznik 802332

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

No widzisz ?! Cudowna a wiadomość!!! Gratuluje bijącego pięknego serduszka! Teraz musi byc tylko dobrze [emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry