reklama
Millo
Fanka BB :)
Majorcia ale ginka sama powiedziala ze dziwne skad taki niski progesteron u mnie.. no i pecherzyk splaszczony tez moze byc tego przyczyna..
W Medicoverze bylam i ide do Adriana Gil.Fajna babeczka.W zyciu nie bylam tak lagodnie zbadana.Normalnie nic nie czulam szok..ale bede chodzic do Chumięckiej bo ona w szpitalu pracuje gdzie rodzic bede.
Do kiedy mialyscie mdlosci?Ja mam calymi dniamijak na kacu..ciezko az funkcjonowac az z domu sie wychodzic nie chce..
Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom
W Medicoverze bylam i ide do Adriana Gil.Fajna babeczka.W zyciu nie bylam tak lagodnie zbadana.Normalnie nic nie czulam szok..ale bede chodzic do Chumięckiej bo ona w szpitalu pracuje gdzie rodzic bede.
Do kiedy mialyscie mdlosci?Ja mam calymi dniamijak na kacu..ciezko az funkcjonowac az z domu sie wychodzic nie chce..
Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom
ana.
@Imama całkiem niedawno to przerabiałam, mój tez nie chciał nic oprocz cyca ktory słuzył tylko do picia, nie chciał soczkow, wody, herbatek, mm, przestałam mu dawac pic z cyca w dzien najpierw,tez miałam wyzuty ze malo pije, ale to trwało krotko pare dni po pare łyczków w dzien wody samej i z dnia na dzien coraz wiecej pił, tylko w nocy budzil sie to mu dawałam pierś i ktorejs nocy possał chwilke i odrócił głowke, podejzewam ze piers była pusta, nastepnej sprobowałam podac wode i jakos to poszło budził sie raz w nocy na wode i zasypiał, a teraz juz rzadko sie budzi co trzy dni raz na cała noc napije sie, ma kubeczek kolo łozeczka, wstaje, sam sięga napije sie i zasypia sam dalej.
Nie wiem ile razy podajesz piers do picia w dzien, moze na poczatek spróbuj zabrac w dzien jedno ssanie i tak powoli zmniejszaj, oraz podawaj wode, oswajaj go w koncu sie przekona.
Nie wiem ile razy podajesz piers do picia w dzien, moze na poczatek spróbuj zabrac w dzien jedno ssanie i tak powoli zmniejszaj, oraz podawaj wode, oswajaj go w koncu sie przekona.
ana.
@Mikallo to wkoncu cie cos złapało, myslalam ze to chwilowe, to rowniez zycze zdrowka.
Ja tez testuje dopiero 15 tego dzis sie zastanawiala ktory to dzien cyklu mamy, dzis 22, ale ja mialam pozniej owu niz ty, ja mam tak cykle 28-30 wiec moze sie wstrzymam i zatestuje po swietach we wtorek jak nie przyjdzie @ bo to bedzie juz 31 dc ale nie wiem czy przez swieta wytrzymam., no nic okaze sie na ile bede cierpliwa ale na pewno nie predzej niz 15tego to na bank.
@Millo ja nie pamietam kiedy mi przeszły mdłosci, ale wiem jak szukalam info ile trwaja, ze u mnie jakos za długo to trwało to chyba oznaka ze wszystko w jak najlepszy porzadku jeszcze dwa dni i bedziesz spokojniejsza po wizycie, ja wierze ze wszystko ok z twoja fasoleczka
@Monia0281 to pozno masz owulacje, długie masz cykle? to spokojnej przerpowadzki i owocnych staran no i kciuki
Ja tez testuje dopiero 15 tego dzis sie zastanawiala ktory to dzien cyklu mamy, dzis 22, ale ja mialam pozniej owu niz ty, ja mam tak cykle 28-30 wiec moze sie wstrzymam i zatestuje po swietach we wtorek jak nie przyjdzie @ bo to bedzie juz 31 dc ale nie wiem czy przez swieta wytrzymam., no nic okaze sie na ile bede cierpliwa ale na pewno nie predzej niz 15tego to na bank.
@Millo ja nie pamietam kiedy mi przeszły mdłosci, ale wiem jak szukalam info ile trwaja, ze u mnie jakos za długo to trwało to chyba oznaka ze wszystko w jak najlepszy porzadku jeszcze dwa dni i bedziesz spokojniejsza po wizycie, ja wierze ze wszystko ok z twoja fasoleczka
@Monia0281 to pozno masz owulacje, długie masz cykle? to spokojnej przerpowadzki i owocnych staran no i kciuki
Hejka
My po intensywnym weekendzie urodziny sie udaly! Pogoda byla w miare chlopcy grali w pilke bylo ognicho ktore wiekszosc olala i grala dalej w pilke tort sie super udal!
Millo przede wszysykim sto lat dla Leosia[emoji8] [emoji8] [emoji8] !!!!!!( mam nadzieje ze nie pomylilam) !!!!!! [emoji7] [emoji7] [emoji7] [emoji7] [emoji7] [emoji7]
Co do mdlosci u mnie byly dlugoo takie regularne codzienne do 16 tc a takie nieregularne jeszcze do 20 tc takze dlugo.
Teraz niestety mdlosci mi wracaja!!! Slyszalam ze w 3 trymestrze tak sie zdarza.
Araya super ze mloda nadgonila na 22 to pewnie bedzie ok 3.:-)
Ja dzis wizytuje ciekawe ile moja Dzaga wazy:-)
My po intensywnym weekendzie urodziny sie udaly! Pogoda byla w miare chlopcy grali w pilke bylo ognicho ktore wiekszosc olala i grala dalej w pilke tort sie super udal!
Millo przede wszysykim sto lat dla Leosia[emoji8] [emoji8] [emoji8] !!!!!!( mam nadzieje ze nie pomylilam) !!!!!! [emoji7] [emoji7] [emoji7] [emoji7] [emoji7] [emoji7]
Co do mdlosci u mnie byly dlugoo takie regularne codzienne do 16 tc a takie nieregularne jeszcze do 20 tc takze dlugo.
Teraz niestety mdlosci mi wracaja!!! Slyszalam ze w 3 trymestrze tak sie zdarza.
Millo ja chodziłam do dr Szweja na Obrońców pokoju też pracuje w szpitalu i jak u mnie ciąża która poroniłam w 9 tygodniu się nie rozwijała dobrze to ja miałam progesteron po 8 i to jest niski ale nie twój ale ja też brałam dupka przy córce teraz choć miałam dobry nawet mi zostało jeszcze 10 tbl a tak apropo to najtanszego dupka kupisz w aptece zdrowit na kozielskiej i zubrzyckiego w przychodni
Antonia2016
No chwal się od razu po wizycie :-)Hejka
reklama
andzelisia
Maziajko u nas wczoraj byly urodziny.Robilam chlopakom razem bo jeden z 5 kwietnia a drugi z 8 kwietnia.Z tym ze u nas w domu i tylko z babcia bo starszak 3 tyg temu mial ospe a teraz w sobote wysypalo młodszego.Starszak super przeszedl ale za to mlodszy caly obsypany od stop do głów i strasznie go swedzi...Hejka
Podziel się: