reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Elenna ale ekspres. Super . Gratuluje malej kluseczki.
Leeleth ja jutro ide i tak bardzo bym chciala poznac plec ale mam stracha czy tam wszystko ok.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Trzymam kciuki za Was Kochana. Na pewno będzie dobrze!!! Na która masz wizytę ? Będę czekała na wiadomości [emoji1307][emoji1307][emoji1307]

f2w3rjjgpsehityp.png

reklama
Leeleth na 14 i chyba zniose jajo do tego czasu. Rano mam angielski, potem pojade zalatwic nc+bo niedlugo konczy mi sie umowa i musze sie czyms zajac zeby czas do tej chwili szybko minely. Bardzo ci dziekuje

Elena u mojej znajomej tez ostro usg się pomylilo. U mnie tez cały czas mówili ze bardzo duży chłopak bo ogólnie miał długie nogi i tak usg to określało ze duży. Podejrzenia miałam makrosomi płodu. Urodził się 3540. A z pierwszym synem to założenia były ze ponad 4 kg a urodził się 3150! Także faktycznie lepiej nie nastawiać się. Pare dni i do domku pójdziecie.
Polcia a Ty jak się czujesz?

@Millo piękne kreseczki! Teraz to na bank będzie wszystko pięknie, układa sie jak w bajce i nudów życzę na najbliższe miesiące [emoji1307][emoji1307][emoji1307]

@antonia ostatnio mi sie śniłaś, widziałam Cię z takim już dużym brzuszkiem i mówiłaś, że kupujesz sukienkę dla córeczki oby to był zwiastun [emoji1307][emoji1307][emoji1307]

Ja za dwa dni usg, już przebieram nogami, strasznie liczę, że poznam kogo noszę pod sercem [emoji7]

f2w3rjjgpsehityp.png
Ojoj kochana oby oby [emoji173] zresztą ja już zapowiwdzialam że jak będzie trzeci syn to będzie nosić sukienki ;) zartuje hihi

xnw40tc7sy506vxn.png

@Millo piękne kreseczki! Teraz to na bank będzie wszystko pięknie, układa sie jak w bajce i nudów życzę na najbliższe miesiące [emoji1307][emoji1307][emoji1307]

@antonia ostatnio mi sie śniłaś, widziałam Cię z takim już dużym brzuszkiem i mówiłaś, że kupujesz sukienkę dla córeczki oby to był zwiastun [emoji1307][emoji1307][emoji1307]

Ja za dwa dni usg, już przebieram nogami, strasznie liczę, że poznam kogo noszę pod sercem [emoji7]

f2w3rjjgpsehityp.png
Trzymam kciuki za wizytę. Ja jutro mam swoją pierwszą :-)

xnw40tc7sy506vxn.png

Nasza coreczka wczoraj przyszla na świat. 4100 i 60 cm. Wczoraj umówiłam się znow z położna na masaż szyjki. Delikatnie zaczęły się saczyc wody. Pojawiły się skurcze delikatne które się nasilaly i skracaly szyjke. Przy 4 cm rozwarcia dostałam znieczulenie bo skurcze miałam mega bolesne, długie i dosłownie co 2-3 minuty. A po 70 minutach mała była już na świecie. Ekspresem poszło
icon_smile.gif
mieliśmy 2 h dla siebie i załapała odrazu ssanie.
Ojoj GRATULUJĘ. Niezła waga [emoji173]

xnw40tc7sy506vxn.png

reklama
Do góry